Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Kabahatler kanunu ::

MADDE 14:- Ana cadde üzerindeki balkonlardan halı, kilim silkelemek ve çamaşır asmak yasaktır.
    Balkon ve pencerelerden aşağıya pis su dökmek, sofra bezi silkelemek, yemek artığı ve çöp atmak yasaktır.
    Her ne suretle olursa olsun umuma ait yerleri kirletmek yasaktır.

Tarih: 26 Ekim 2011 09:13 Ekleyen:
  • park ve bahçeler cayyolu 'nda
    kışa hazırlanıyor
    Tarih: 25 Ekim 2011 22:58 Ekleyen:
  • tayin edilen ağaçlar  stadyum arsasının ortasına dikilmiş :

türk telekomun karşısında
    park ve bahçeler müdürlüğünün 
    vinçle söktüğü ağaçlar
    yeni mah. belediyesi başkanının  
    seçimden hemen sonra
    yeni futbol sahası olarak  beyan ettiği  araziye dikldi.

öyle sanıyorum ki park ve bahçelerin yetkili amirlerin fethi beyin çayyolu ' na verdiği sözlerden
    haberleri yok

şöyle  ki  :  bilindiği üzere ymbb fethi yaşar  bey 
    eski belediye başkanı ahmet duyar ın seçim arifesinde arkadium avm nin arkasına yaptırdığı futbol sahasını
    seçimden hemen sonra bilirkişi incelemesine tutturmuş  bu stadyumun  nizami ölcülerde olmadığını iddiasını ileri sürerek burasını özel sektöre halı saha olarak  ihale etmiş soyuma odalarınıda lokantacılara kiralamış
    çayyolu spora
    öğütler cami ile  çayyolu tiyatrosu arasında kalan araziye 10.000 kişilk stadyum inşa edileceğini vaadinde bulunmuş idi.

söz ağızdan bir kere çıkmasına rağmen aynı şartlar altında bulunan karşılıklı iki tepeye bileşik kaplar kuralında olduğu gibi eşit miktarda tazyik pompalanmadığı açıkca anlaşılmakkla beraber anılan  tepenin birine nazla binbir rica minnet tankerle su gönderilirken diğer tepeden şelaleler akacakmış ne diyelim peki öyle olsun
    Tarih: 25 Ekim 2011 22:57 Ekleyen:
  • Parkta hafriyat çalışmaları sakın Fethi Yaşar'ın kent meydanı hayali olmasın.

Eeee hayaldi gerçek oldu...
    Tarih: 25 Ekim 2011 22:01 Ekleyen:
  • 30 ülkeden yardım istendi!

Türkiye, Van'daki depremde bölgenin yeniden inşa safhası için kendisine daha önce yardım teklifinde bulunan tüm ülkelerden dış yardım kabul etmeye hazır olduğunu ilgili ülkelere bildirdi. Söz konusu ülkeler arasında İsrail de var.
    Tarih: 25 Ekim 2011 21:57 Ekleyen:
  • başımızda aynen böyle tamsalak bir yönetim kurulu olursa  ve kat mallikleride  toplantıya  teşrif etmezse sonunda olacağı budur.

iki senedir  mantolama  aidatı ödedik ve kararını üç sene önce aldık . işe bir tarafından başlayalım diyen yönetim dış cepheye  kararın alındığı sene  bir metre yükseklikten  fazla mermer döşetti . şimdi aynı yönetime  giriş katları malikleri   ısı köprüsü oluşurmuş diye  yeni yapılan bu mermerleri haklı olarak kırdırdılar  ve tretuvarlara sıfır dış duvarlara mantolama yaptırdılar.

mermerler boşa gitti
    Tarih: 25 Ekim 2011 17:19 Ekleyen:
  • çayyolu ' nda bir mahallenin muhtarlığının akrabalarına  belediyenin yeni açılışını yaptığı bir tesisinin cafesi çalıştırılması için belediyece kiraya verilmiş deniliyor .

muhtarlarımızın böyle  işlerde vitrine çıkmamalıdır diye düşünüyoruz
    Tarih: 25 Ekim 2011 17:19 Ekleyen:
  • oyak 3 sitesinde oturuyoruz belki şimdi sırası değil ama tepedeki dozer grayder tesviye çalışmaları ile ilgili şantiyeden aldığımız bilgilere göre gözde ve gonca evlerinib önüne futbol sahası ve toplantı salonu yapıyorlarmış
    Tarih: 25 Ekim 2011 12:36 Ekleyen:
  • lüzumsuz olarak subay evlerini dinleyeceğinize gidnde ehliyet veren  şirketleri dinleyin

acaba  bu trafik kazaları neden oluyor hiç soruyor musunuz
    Tarih: 25 Ekim 2011 09:20 Ekleyen:
  • Demirören'in taziye mesajı

“Türkiye Cumhuriyeti’nin muasır medeniyetler seviyesine yükselmesi hedefinde büyük işler başaran,
    son yılların en büyük ekonomik yükselişinin mimarı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bizlere armağan eden, vefakâr annelerimizden Tenzile Erdoğan’a Allah’tan rahmet, Erdoğan ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim.”
    Yıldırım Demirören
    Tarih: 25 Ekim 2011 09:20 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!