Kabahatler kanunu ::
MADDE 14:- Ana cadde üzerindeki balkonlardan halı, kilim silkelemek ve çamaşır asmak yasaktır.
Balkon ve pencerelerden aşağıya pis su dökmek, sofra bezi silkelemek, yemek artığı ve çöp atmak yasaktır.
Her ne suretle olursa olsun umuma ait yerleri kirletmek yasaktır.
Tarih: 26 Ekim 2011 09:13 Ekleyen: Beğenme: 0
park ve bahçeler cayyolu 'nda
kışa hazırlanıyor
Tarih: 25 Ekim 2011 22:58 Ekleyen: Beğenme: 0
tayin edilen ağaçlar stadyum arsasının ortasına dikilmiş :
türk telekomun karşısında
park ve bahçeler müdürlüğünün
vinçle söktüğü ağaçlar
yeni mah. belediyesi başkanının
seçimden hemen sonra
yeni futbol sahası olarak beyan ettiği araziye dikldi.
öyle sanıyorum ki park ve bahçelerin yetkili amirlerin fethi beyin çayyolu ' na verdiği sözlerden
haberleri yok
şöyle ki : bilindiği üzere ymbb fethi yaşar bey
eski belediye başkanı ahmet duyar ın seçim arifesinde arkadium avm nin arkasına yaptırdığı futbol sahasını
seçimden hemen sonra bilirkişi incelemesine tutturmuş bu stadyumun nizami ölcülerde olmadığını iddiasını ileri sürerek burasını özel sektöre halı saha olarak ihale etmiş soyuma odalarınıda lokantacılara kiralamış
çayyolu spora
öğütler cami ile çayyolu tiyatrosu arasında kalan araziye 10.000 kişilk stadyum inşa edileceğini vaadinde bulunmuş idi.
söz ağızdan bir kere çıkmasına rağmen aynı şartlar altında bulunan karşılıklı iki tepeye bileşik kaplar kuralında olduğu gibi eşit miktarda tazyik pompalanmadığı açıkca anlaşılmakkla beraber anılan tepenin birine nazla binbir rica minnet tankerle su gönderilirken diğer tepeden şelaleler akacakmış ne diyelim peki öyle olsun
Tarih: 25 Ekim 2011 22:57 Ekleyen: Beğenme: 0
Parkta hafriyat çalışmaları sakın Fethi Yaşar'ın kent meydanı hayali olmasın.
Eeee hayaldi gerçek oldu...
Tarih: 25 Ekim 2011 22:01 Ekleyen: Beğenme: 0
30 ülkeden yardım istendi!
Türkiye, Van'daki depremde bölgenin yeniden inşa safhası için kendisine daha önce yardım teklifinde bulunan tüm ülkelerden dış yardım kabul etmeye hazır olduğunu ilgili ülkelere bildirdi. Söz konusu ülkeler arasında İsrail de var.
Tarih: 25 Ekim 2011 21:57 Ekleyen: Beğenme: 0
başımızda aynen böyle tamsalak bir yönetim kurulu olursa ve kat mallikleride toplantıya teşrif etmezse sonunda olacağı budur.
iki senedir mantolama aidatı ödedik ve kararını üç sene önce aldık . işe bir tarafından başlayalım diyen yönetim dış cepheye kararın alındığı sene bir metre yükseklikten fazla mermer döşetti . şimdi aynı yönetime giriş katları malikleri ısı köprüsü oluşurmuş diye yeni yapılan bu mermerleri haklı olarak kırdırdılar ve tretuvarlara sıfır dış duvarlara mantolama yaptırdılar.
mermerler boşa gitti
Tarih: 25 Ekim 2011 17:19 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolu ' nda bir mahallenin muhtarlığının akrabalarına belediyenin yeni açılışını yaptığı bir tesisinin cafesi çalıştırılması için belediyece kiraya verilmiş deniliyor .
muhtarlarımızın böyle işlerde vitrine çıkmamalıdır diye düşünüyoruz
Tarih: 25 Ekim 2011 17:19 Ekleyen: Beğenme: 0
oyak 3 sitesinde oturuyoruz belki şimdi sırası değil ama tepedeki dozer grayder tesviye çalışmaları ile ilgili şantiyeden aldığımız bilgilere göre gözde ve gonca evlerinib önüne futbol sahası ve toplantı salonu yapıyorlarmış
Tarih: 25 Ekim 2011 12:36 Ekleyen: Beğenme: 0
lüzumsuz olarak subay evlerini dinleyeceğinize gidnde ehliyet veren şirketleri dinleyin
acaba bu trafik kazaları neden oluyor hiç soruyor musunuz
Tarih: 25 Ekim 2011 09:20 Ekleyen: Beğenme: 0
Demirören'in taziye mesajı
“Türkiye Cumhuriyeti’nin muasır medeniyetler seviyesine yükselmesi hedefinde büyük işler başaran,
son yılların en büyük ekonomik yükselişinin mimarı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bizlere armağan eden, vefakâr annelerimizden Tenzile Erdoğan’a Allah’tan rahmet, Erdoğan ailesine ve yakınlarına başsağlığı dilerim.”
Yıldırım Demirören
Tarih: 25 Ekim 2011 09:20 Ekleyen: Beğenme: 0