Sn. başbakan'ın annesinin vefatı nedeniyle o kadar çok taziye ilanı verildi ki, bu arada Y. Demirören'in verdiği ilanı hatırlamak bile mümkün değil.
O nedenle, siz bu niyetle yazmış olsanız da hiç öyle anlaşılmıyor. Her yöne çekilmeye çok müsait.
Dolayısıyla genel olarak "haklı olan" mesajnıza gölge düşürüyor.
Demirören^'in avukatı değiliz ama BJK lıyız. her taraftar gibi Başkanımıza haksızlık yapılması bizi rahatsız eder.
İlgilenme nedeni budur.
Keşke herkes Demirören kadar olsa..
Kendisini ve sn. eşlerini izleyenler bilir.
Tarih: 25 Ekim 2011 09:19 Ekleyen: Beğenme: 0
haksızlk etmeyiniz
Egemenler şayet davet ederse
başta super starımız ajda olmak üzere
mesajda anılan diğer sanatcılarımız da
van' a giderler ....
değerli van gölü canavarı
matah birşey yaptığınızın farkındasınızdır umarım uyuyan yeminli büroları yazdığınız mesajınızla uyandırdığınızı acaba biliyor musunuz
şimdi bu mesajı okuyan denetim büroları yelefonları dinlenebilir edasıyla artık telefonlar dan ulu orta konuşmayacaklardır
bir çuval inciri (...) ettiniz bu mesajı kontrol edip yayınlayan site görevlileriyle birlikte ...
cayyolum. com ziyaretci defteri başbakanlık şikayet kutusu ya egemenler işleri güçleri yok
bu serzenişleri okurlar ve koşa koşa sizin yazdıklarınızı hemen yerine getirir ler
daha böyyük babalara gücü yetmeyen dünyevi adaletin deprem sonrasındaki günah keçisi
vijdansız mütehhait ...
Tarih: 24 Ekim 2011 20:31 Ekleyen: Beğenme: 0
Neden? Diye Soran Sayın Çayyoludaşım,
Sayın Başbakanımızın Annesi rahmetli Sayın Tenzile Erdoğan'ın vefatının ardından Sayın Yıldırım Demirören'in Gazetelerde yayınlanan taziye mesajını çok beğenmiştim.O mesajı internet ortamında da herkesin okuma şansı oldu.Şehitlerimiz için de öyle güzel taziye mesajlarının gazetelerde yer almasını çok isterdim.Nedeni budur.
Tarih: 24 Ekim 2011 20:30 Ekleyen: Beğenme: 0
sayın başbakanım ben bu yeminli denetim bürolarının ikisnde çalıştım . hepsi için aynı şeyleri söyleyemem ama lütfen kura çekip bir kaç tanesinin büro telefonlarını teknik takibe aldırın
yemin ederim ki bu sözde yeminli büroların ekseriyesini göreceksiniz o zaman bu kadar insan depremde neden ölüyor açıkca anlarsınız
televizyonda gördüm bugün vanda deprem olan bölgede atalarımızın bin yıl önce yaptığı eserler neden yıkılmıyor
Tarih: 24 Ekim 2011 20:30 Ekleyen: Beğenme: 0
KİRA YANSIMASI
Gordion mağaza işletmecilerinin isyanı haklı, çarşı yönetimi onlara yardımcı olmalı.
Ama, sorun burada bitmez.
Vatandaş da mağazalarda satılan ürünlerin fiyatlarının yüksek olmasından şikayetçi.
Kira fiyatları dondurulursa, mağazacılar da ürün fiyatlarını dondurmalı.
Öyle değil mi?
Yok eğer, kira indirimi halka da yansımayacaksa, kimin neyine?
Tarih: 24 Ekim 2011 20:29 Ekleyen: Beğenme: 0
Müteahhitlik
Müteahhit kelime anlamı taahhüt eden demektir. Taahhütün kelime anlamı ise “bir şey yapmayı üstüne alma, üstlenme” olarak ifade edilebir. Buna paralel olarak Müteahhit’e yeni dilde “üstlenici” ya da “üstenci” de denilmektedir.
Müteahhitliğin çok bilinen bir kolu yapsatçılıktır. Yapsatçı önceden kendisine ait olan veya satın aldığı ya da tapusu başkasına (başkalarına) ait olan bir arsa üzerine ya da bu arsada mevcut bir evi, apartmanı ya da herhangi bir yapıyı yıkarak yerine yeni bir bina yapan kişiye denir. Arsa ya da yıkılacak olan mevcut yapı başkasına aitse yapsatçı bu mülk sahibi ile anlaşır. Bu anlaşmaya yapsat anlaşması denir. Bu anlaşmaya göre yeni bina arsa sahibi ve yapsatçı arasında pay edilir. Örneğin % 50- %50 (fifty fifty) veya % 40 – % 60 gibi. Yani arsa iyi bir yerde ise % 40 – % 60 örneğinde Müteahhit on daireden veya bağımsız bölümden dördünü alırken arsa sahibi altısını alır. Yapsatçı yeni binasının kendine ait bölümlerini temelden veya inşa edilirken veya bittikten sonra satar. Bu nedenle kendisine yapsatçı denmiştir. İş bitiminde yapsat anlaşmasına göre yapsatçı ve arsa sahibi tapuya giderek mülkü anlaşmaya göre bölüşür ferdi tapularını alırlar. Yapsatçılık ticari bir faaliyettir.
Paylaş
Yorum yapın
AK partiye vereceğimi resmen beyan ederim.
Resmiye UYSAL
Tarih: 24 Ekim 2011 20:29 Ekleyen: Beğenme: 0
VAN MINUTE
SOMALİ için seferber olan Ajda, Sertab, Muazzez Ersoy, Nihat Doğan tüm zirvedeki sanatçılar Yılmaz-Mustafa Erdoğanlar, Gülben Ergen, Hülya Avşar, Sezen Aksu, Orhan Gencebay…SOSYAL SORUMLULUK ve YARDIM ZAMANI, TÜRK toprağı VAN ve depremzede kardeşlerimiz sizi bekliyor haydi!
Tarih: 24 Ekim 2011 20:27 Ekleyen: Beğenme: 0