Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•                SESİMİ DUYAN VARMI?

SESİNİ DUYUYOR VE SANA ELİMİ UZATIYORUM SIMSIKI SARIL VE BİR DAHA BIRAKMA!.. 

Tarih: 24 Ekim 2011 11:09 Ekleyen:
  • KENT MEYDANI BİLİNDİĞİ ÜZERE  ESKİDEN BATAKLIKTI BURAYA GENÇLİK YILLARIMIZDA KAZ AVLAMAYA GELİRDİK HOŞ DEREDEN . SONRA NASİP OLDU  AV YAPTIĞIMIZ BÖLGENİN   KARŞISINDA  EVİMİZ OLDU . ANCAK ŞİMDİ BU KENT MEYDANININ TELLERLE ÇEVRİLMİŞ  ARASİNİN İÇİERİSİNDE   BULUNAN SAZLIKLARIN YÜKSEKLİĞİ İKİ ADAM BOYUNU AŞTI VE BİZİM SİTEDEN ARKADYUMA GİDERKEN  BİLHASSA GECE  SAZLIKLARIN İÇİNDEN HIŞIR HIŞIR SÜRÜNME SESLERİ KULAĞIMA GELİYOR

SİZCE BU SAZLIKLARIN ARASINDA YILANLAR KAMP KURMUŞ OLABİLİR Mİ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİUESİ  BU SAZLIKLARI EĞER KESTİRMEYECEKSE KONTROLDEN GEÇİREBİLİR Mİ??
    Tarih: 24 Ekim 2011 11:09 Ekleyen:
  • DEPREMDE ÖLENLERE ALLAH'TAN RAHMET GERİDE KALANLARA BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUM

Depremde hayatını kaybedenlerin yakınlarının acılarını yüreğimizde hissediyoruz, onların acısı bizlerin de acısıdır. O yıkıntı görüntülerini izlerken gözlerinden bir damla yaş gelmeyen var mıdır acaba?
    MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN

Biz öylesine büyük bir Milletin evlatlarıyız ki bunları da atlatır, yaralarımızı sararız.
    Van'a acil yardım gerekiyor elimizden ne geliyorsa yapalım..

Tarih: 24 Ekim 2011 11:07 Ekleyen:
  • Altyapı olmadan kaldırım olur mu

BEN Çayyolu’nda oturuyorum. Geçen haftalarda, EMA Asmabahçe Konutları’nın
    bulunduğu bölgede hummalı bir kaldırım çalışması başlatıldı. Yenimahalle
    Belediyesi sitenin çevresini yepyeni kaldırımlarla döşemeye başladı fakat şu ana
    kadar altyapı ile ilgili hiçbir çalışma yapmadı.

Her yağmur yağdığında kocaman göletler oluşuyor kaldırım döşenen yollarda. Hem
    arabadaki insan hem de kaldırımda yürüyen insan zorluk çekiyor. Kısacası
    Yenimahalle Belediyesi bunları yapacağına düzgün bir altyapı oluşturmaya başlasa
    olmaz mı? Hani Avrupa Başkentiydik?

Umarım Yenimahalle Belediyesi bu yazımı dikkate alır.
    Tarih: 24 Ekim 2011 09:49 Ekleyen:

•           YARDIM ELİMİZİ UZATMA ZAMANI

Vatanımızın Doğusunda yaşanan felakette ölenlere Allah tan rahmet, yaralılara acil şifa, kalanlara sabır diliyorum. Her felakette olduğu gibi BÜYÜK TÜRK MİLLETİ YARDIMLARI İLE bu felaketin yaralarını sarmak için elinden geleni yapacaktır.
        Bu arada yapılacak yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması için Emniyetin uyarılarını da dikkate almak gerekliliğini hatırldan çıkarmayalım. Doğru adrese ve acil yardıma ihtiyacı var Doğu'nun. GÜN YARDIM GÜNÜDÜR.
    Tarih: 24 Ekim 2011 09:47 Ekleyen:
  • Meydanımı İstiyorum sizden...Meydanımı=

Degerli Başkan seçim den evvel beni seçerseniz size bir Çayyolu Demokrazi meydani yapacağım diye sözvermiştiniz
    Ama sözünüzü yerine getirmedğiniz gibi Çayyolunda Arcadiüm AlışVeriş Merkezinin arkasındaki boş alana yani meydana araçlarımı park edebiliyorken şimdi bu alan Sanki amerikadaki guantumola Hapishanesi gibi tel kafes örgülerle çevrilmiş etrafı otlar bürümüş vaziyetdedir.
    Halbuki biz bu meydan için Büyükşehir Belediyesi ile mahkemelikolduk da kazandık.Çayyolunun yürekli insanları Lunapark bile yaptırmadı bunlara ama ne olduysa oldu ne siz bişey yapabildiniz, ne de B.Şehir Belediyesi.
    Güzelm alan madem meydan olmadı en azından bırakın da arabalarımızı park edelim, bunu sağlamak zor olmasa gerek Büyükşehirle nasılsa kol kola yoğunlukları arttırmak için kardeş belediye oldunuz bu işe de bir el atıverin de olsun bitsin. ***"Meydan Demokrasinin zaferi olacaktır."***
    Tarih: 23 Ekim 2011 23:30 Ekleyen:
  • BİR soru

Yapmıyor, Büyükşehiri karşısına almamaya özel itina gösteriyor. Nedense?

BİR cevap

BEN Prestij sahibi olmuş bir işadamıyım Kavga etmeye değil hizmet etmeye geldiğini söyleyen Yaşar, CHP'li Belediye Başkanı Fethi Yaşar Gökçek'e barış çubuğu uzattı. ... Ben yumuşadım ama o hırçınlaştı. ... Benim kimseyle yarışım kavgam yok. ...

Diğer tartışma sonuçlarını bul

RUMUZ  : İÇ  kavgalar

Tarih: 23 Ekim 2011 23:29 Ekleyen:
  • parti  reklamı yapmayınız böyle olağanüstü günlerde muhalefetiyle hükümetiyle bir  lalım  bir olalım
    Tarih: 23 Ekim 2011 23:28 Ekleyen:
  • devlet annanın yeni anası bile yokiken devlet van'a nasıl baba olsun

Ana hakkı, HAK hakkıdır.
    Ana gibi yar olmaz.
    Ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar.
    Ana sevgisi bütün sevgilerin kaynağıdır.
    Analık, kadının en büyük şerefidir.
    Ana gibi yar, vatan gibi diyar olmaz.
    Tarih: 23 Ekim 2011 23:28 Ekleyen:
  • Kendinizi yormayın, "imar komiseri" olun.
    BİMER kanalıyla veya doğrudan Yenimahalle Belediyesi internet sitesine girerek ve Bilgi Edinme formunu doldurarak o tepeye ne yapıldığını sorun,
    en kısa zamanda merakınızı giderirsiniz.
    Ona göre de ne yapacaksanız yaparsınız.
    Neden, burada yazanlardan yararlanmıyorsunuz.
    Bakın bir arkadaşımız, BİMER i ve Bilgi edinme yasasını anlatmış.
    Uygulamayı niye denemiyorsunuz.
    Hadi bir deneyin, alacağınız cevabı da çayyolu halkıyla paylaşın lütfen..
    Tarih: 23 Ekim 2011 23:27 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!