Ya doğru konuş ya da sus!..
Sevgili Bankam,
Alacağına şahin vereceğine (...) karga olan bankam üyelik aidatları için cevaben verilen notu paylaşıyorum...
Sn: Sn :
ÜYELİK ÜCREDİ İLE İLGİLİ GELEN TALEPLER İÇİN UYKULAMAMIZ İSE KREDİ KARTI KULLANIM PERFORMANSI VE DAHA BİR ÇOK KRİTER DİKKATE ALINARAK BELİRLENMEKTEDİR .
ÜYELİK ÜCREDLERİNİN İPTALİ YÖNÜNDE OLUMLU YANIT VERİLEMEMKTEDİR ...
not : bankam söylediği gibi benim gerçekten yanındamı diye onu denemek için bu ay 50 liarcık hesaba eksik yatırınca sevgili bankam alacağına adeta şahin olup beni cepten zırt pırt mesaj yoluyla rahatsız etmeye başladı ...
Tarih: 24 Şubat 2012 13:08 Ekleyen: Beğenme: 0
Gazetede okuduğumuz, darp edilen kadınları kimler darp etti. Bu kadınları Yenimahalledeki delege seçimlerini baskı altına almak isteyenler darp etmedi mi? Peki kim bunlar herkes biliyor.
Peki o halde Sn. Belediye başkanı neden "parti adına" özür diliyor?
Partinin suçu ne?
Suçlular belli.
Alacaatlısı v.s heryerde kimler oldukları belli?
Özürü yaratan parti değil yani.
Dolayısıyla, eğer özür dilenecekse, özür onlar (özürü yapanlar)adına dilenmeli!!!
Tarih: 24 Şubat 2012 13:06 Ekleyen: Beğenme: 0
SÖZ (söyle-me) sanatı :
istemezzük de istemezzük diyenlere geçmişi hatırlatıp mevlanadan birkaç söz söylemek isterdim ama şimdi sır ası değil ....
Tarih: 24 Şubat 2012 13:06 Ekleyen: Beğenme: 0
biz çayyolu gibi uydu kent de binalarımızda doğal gaz varken mutfaklarda tüpgaz kullanmak zorunda bırakılıken siz gitmiş gazi osman paşada tuna nenri akmam deyor marşını dile getiriyorsunuz
oldumu bu şimdi
Tarih: 24 Şubat 2012 13:05 Ekleyen: Beğenme: 0
Hitler´in ´Kavgam´ı Türkiye´de yasak !!
Tarih: 24 Şubat 2012 13:04 Ekleyen: Beğenme: 0
Ahmet Duyar tanıtımı ve reklamı bez afişe basarak yapardı. Her direkten ve her yükseltiden bir bez parçası salınırdı. Bazıları bu bez parçasından dolayı başkanın adını patiska başkan koymuşlardı.
Ama son zamanlarda her güzelliğin önüne beton atılıp Bilboard konmasını görünce; Patiska Başkanı arar olduk. Son uygulamasıyla artık şimdiki başkana yeni bir isim vermek zamanı geldi. Yaşar Başkana ne isim versek, Bilboardların altı beton Üstü tahta bence tahta başkan uygun olur.
Cem Yılmaz gibi "tahta evet tahta zoruna mı gitti" Dördüncü element
Tarih: 24 Şubat 2012 13:02 Ekleyen: Beğenme: 0
Kavgamız : Düzene Çekidüzen
Düzene çekidüzen.
Hepsi bu.
Başka şeye ihtiyaç yok.....
Tarih: 24 Şubat 2012 09:58 Ekleyen: Beğenme: 0
Organize İşler Bunlar Nil Karaibrahimgil
Olmam olmam dedim
İçlerinde duramam dedim
Dışlarında kalamam dedim
Uçmam uçamam dedim