Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Ya doğru konuş ya da sus!..

Sevgili Bankam,
    Alacağına şahin vereceğine (...) karga olan bankam üyelik aidatları için cevaben verilen notu paylaşıyorum...

Sn: Sn :

ÜYELİK ÜCREDİ İLE İLGİLİ GELEN TALEPLER İÇİN UYKULAMAMIZ İSE KREDİ KARTI KULLANIM PERFORMANSI  VE DAHA BİR ÇOK KRİTER DİKKATE ALINARAK  BELİRLENMEKTEDİR .

ÜYELİK ÜCREDLERİNİN İPTALİ YÖNÜNDE OLUMLU YANIT VERİLEMEMKTEDİR ...

not : bankam söylediği gibi benim gerçekten yanındamı  diye onu denemek için  bu ay  50 liarcık hesaba eksik yatırınca sevgili bankam alacağına  adeta şahin olup beni cepten zırt pırt mesaj yoluyla rahatsız etmeye başladı ...

Tarih: 24 Şubat 2012 13:08 Ekleyen:
  • Gazetede okuduğumuz, darp edilen kadınları kimler darp etti. Bu kadınları Yenimahalledeki delege seçimlerini baskı altına almak isteyenler darp etmedi mi? Peki kim bunlar herkes biliyor.
    Peki o halde Sn. Belediye başkanı neden "parti adına" özür diliyor?
    Partinin suçu ne?
    Suçlular belli.
    Alacaatlısı v.s heryerde kimler oldukları belli?
    Özürü yaratan parti değil yani.
    Dolayısıyla, eğer özür dilenecekse, özür onlar (özürü yapanlar)adına dilenmeli!!!
    Tarih: 24 Şubat 2012 13:06 Ekleyen:
  • SÖZ (söyle-me) sanatı :

istemezzük de istemezzük diyenlere geçmişi hatırlatıp mevlanadan birkaç söz söylemek isterdim ama şimdi sır ası değil ....
    Tarih: 24 Şubat 2012 13:06 Ekleyen:
  • biz çayyolu gibi uydu kent de  binalarımızda doğal gaz varken  mutfaklarda tüpgaz kullanmak zorunda bırakılıken siz gitmiş gazi osman paşada tuna nenri akmam deyor  marşını  dile getiriyorsunuz

oldumu bu şimdi
    Tarih: 24 Şubat 2012 13:05 Ekleyen:
  • Hitler´in ´Kavgam´ı Türkiye´de yasak !!

Çocuklara 'Gen testi' isteyen okul müdürü
    Okul Müdürü Çocukların Gen Haritası Çıkartılsın Vatana Millete Zararlıysa Yok Edilsin....
    Tarih: 24 Şubat 2012 13:04 Ekleyen:
  • Ahmet Duyar tanıtımı ve reklamı bez afişe basarak yapardı. Her direkten ve her yükseltiden bir bez parçası salınırdı. Bazıları bu bez parçasından dolayı başkanın adını patiska başkan koymuşlardı.

Ama son zamanlarda her güzelliğin önüne beton atılıp Bilboard konmasını görünce; Patiska Başkanı arar olduk. Son uygulamasıyla artık şimdiki başkana yeni bir isim vermek zamanı geldi. Yaşar Başkana ne isim versek, Bilboardların altı beton Üstü tahta bence tahta başkan uygun olur.

Cem Yılmaz gibi "tahta evet tahta zoruna mı gitti" Dördüncü element
    Tarih: 24 Şubat 2012 13:02 Ekleyen:
  • Kavgamız : Düzene Çekidüzen

Düzene çekidüzen.
    Hepsi bu.
    Başka şeye ihtiyaç yok.....

Tarih: 24 Şubat 2012 09:58 Ekleyen:
  • Organize İşler Bunlar Nil Karaibrahimgil

Olmam olmam dedim
    İçlerinde duramam dedim
    Dışlarında kalamam dedim
    Uçmam uçamam dedim