Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•   değerli karteşlerim
    28 şubat sivil savunma gününüz ve
    er bakan haftanız kutlu olsunnn...
    Tarih: 26 Şubat 2012 14:45 Ekleyen:
  • Niçin Bu Durumdayız? 

Niçin ezik, haklarını, özgürlüğünü dahi koruyamayan, iktidarı ele geçirenlerin çizdiği yazgıya boyun eğen, geleceğe korku ile bakan, ama tepki vermeyen, suskun bir toplumuz? Sorunun en özlü yanıtını Nâzım Hikmet’i Nâzım Hikmet yapan şiirlerinde buluruz. İnsanı tanımlayan şiirini anımsatayım:

Akrep gibisin kardeşim,/ korkak bir karanlık içindesin akrep gibi./ Serçe gibisin kardeşim,/ serçenin telaşı içindesin./ Midye gibisin kardeşim,/midye gibi kapalı rahat./ Ve sönmüş bir yanardağ ağzı gibi korkunçsun kardeşim./ Bir değil, beş değil/ yüz milyonlarsın maalesef./ Koyun gibisin kardeşim, gocuklu celep kaldırınca sopasını/ sürüye katılıverirsin hemen/ ve adeta mağrur koşarsın salhaneye./ Dünyanın en tuhaf mahlukusun yani,/ hani şu derya içre olup/ deryayı bilmeyen balıktan da tuhaf./ Ve bu dünyada bu zulüm/ senin sayende./ Ve açsak, yorgunsak, al kan içindeysek eğer/ ve hâlâ şarabımızı,/ vermek için üzüm gibi eziliyorsak,/ kabahat senin -demeğe de dilim varmıyor ama-/ kabahatin çoğu senin, canım kardeşim.”

Nâzım’ın şiirinden sonra bir şeyler yazmak anlamsızlaşır.

Kaygılarımla...
    Tarih: 26 Şubat 2012 14:44 Ekleyen:
  • CHP'DE KONGRELERİN SONU GELECEK

Artık iç çekişmeler bir son bulacak, yeni tüzükle beraber artırılan kadın ve gençlik kotaları ile bugün yapılacak Demokrasi şöleni ile Yeni CHP yeni yüzü ile halka daha yakın olarak öncelikle kendisi anlatacak, sonra memleket için neler yapacağını sonrasın da.......?

Cumhuriyet Halk Partisi adı üstünde Halkın Partisi olarak yeniden güneş gibi doğacak Ülkemizin Karanlığa doğru gidişine bir dur diyecek...

Önce delegeleriyle sonra Halkı ile kucaklaşacak, barışacak kendi iç barışını sağladıktan sonra bütün enerjisini Ülkenin geleceğini imarına çalışacaktır buna tüm kalbimle inanıyorum.

Lütfen artık bitsin kavgalar, küskünlükler, koltuk sevdaları bakın yarın Eğitim Politikasını bile değiştirecekler bu yeni eğitim taslağını kim hazırladı? Kim sundu Sayın! bakanın bile taslağı okuduğu yok 4+4+4 Halkımız bile ne olduğunu anlamadı lütfen bu hızla karanlığa doğru gidişe bir dur demek için seçtiğimiz sizler! buna bir dur deyin....

BİZ SEÇTİKLERİMİZDEN KARANLIĞA DOĞRU GİDEN YÖNETİME BİR DUR DEMESİNİ VE AYDINLIK YOLA ÇIKARTMAK İÇİN BİR MEŞALE YAKMASINI BEKLİYORUZ.

ÇOK MU?
    Sayın Kılıçdaroğlu ezici bir çoğunlukla bu kongreden çıkacak ama muhalif olanların hiç yüzleri kızarmayacak mı?
    Tarih: 26 Şubat 2012 14:34 Ekleyen:
  • Neye rahatsız oluyonuz annamıyoz
    karikatür (izm) bir tplumun muhalefet bilinci ,
    muhalefet kültürü ve muhalefet sanatıdır ...

karikatürde karikatürün  gen etiği sebebiyle 
    bilir kişiler gibi
    edil gen çatı ( korkak zaman )
    kullanılamaz ... kullanılamaz ...
    Tarih: 26 Şubat 2012 14:33 Ekleyen:
  • çayyolu 'nda adım başı açıkan büfelerin zarar ettiği demek koca bir palavramış

baksanıza büfeciler  kapıcılara  kurban bile alıyormuş.
    ben zaten zarar ettiklerine hiç inanmamıştım

her büfenin kendine bağlı en az yirmi sitesi varmış

Tarih: 26 Şubat 2012 14:29 Ekleyen:
  • SAĞCI MEDYA ve YEREL TAKİPÇİLERİ ASIL BUNU MANŞET YAPIN..

CHP’nin yarın yapılacak olağanüstü kurultayı öncesinde 81 il başkanı kurultaya katılarak Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek vereceklerini açıkladı.CHP'de yarın yapılacak 16. Olağanüstü Kurultay öncesi, İl Başkanları toplantısı düzenlendi. Parti genel merkezinde yapılan toplantı, basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Tarih: 26 Şubat 2012 14:26 Ekleyen:
  • ANKARAGÜCÜ RESMEN KÜME DÜŞtü!

32 YILDAN BUGÜNE KADAR 1.LİGDE FUTBOL OYNAYAN 102 YILLIK TARİHİ İLE ANKARAGÜCÜ RESMEN KÜMEDEN DÜŞTÜ/DÜŞÜRÜLDÜ.

HIRSLARI UĞRUNA BİZLERDEN TOPLANAN OTOPARK PARALARIYLA 100. YILDA ŞAMPİYONLUK PAROLASI YOLA ÇIKANLAR TAKIMI YARI YOLDA BIRAKTILAR.

BİZİM OTOPARK PARALARI MI? O PARALARLA ŞİMDİ KEÇİÖRENGÜCÜNE YARDIM YAPILIYOR.
    AMAN YERİNDE KAL! SENİ DE DÜŞÜRÜR BUNLAR... KEÇİÖREN...
    Tarih: 26 Şubat 2012 14:24 Ekleyen:
  • Park caddesinin muhtarı burayamı yazıyor?
    Tarih: 26 Şubat 2012 14:23 Ekleyen:
  • ah bir site görevlisi olsam
    neler neler neler  yapmazdım ...!

*  kurban bayramlarında büfeden kurban
      *  ramazan bayramında ramazan paketi ayrıca büfeden çikolata kutusu ve viski , rakı vs .

*  6 ayda bir cep telefonu yenileme
       *  iki senede bir arabayı değiştirme
       * emlakcılarla devam eden ( çok gizli ) ilişkiler yönetin kurulumuzca izlenmektedir
        * ikinci  evinide  almış bulunmaktadır .
    Tarih: 25 Şubat 2012 14:16 Ekleyen:
  • GAZETELERDEN İLGİNÇ İLANLAR;

İş Arayanlar;

Kapıcılık yeri arıyorum.Kapıcılık bulanlara 500 TL. ikramiye verilecektir.
    0.536.200 07..

Bu devirde Kira, Elektirik, su, doğalgaz (ısınma) ücreti ödemeden bir de üstüne asgari ücret maaş, bayramlar, tatiller bile paralı haftasonu izni cabası, sanki Seyşeller Adasında Tatil imkanı mübarek.
    Böylesi nerede yaşanılır? Diye sorsam ne dersiniz?

Böyle ballı börek iş için değil 500TL, 1.000 TL. ikramiye bile verilir.
    Yağma Hasan'ın Böreği nasılsa ye kürküm ye!
    Tarih: 25 Şubat 2012 11:44 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!