Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Gel - Git Hareketi (Med - Cezir)
    Tarih: 24 Şubat 2012 09:57 Ekleyen:

• Milletin Tek Derdi Var; GEÇİM" diyor SÖZCÜ
    ANA Mukalefet CHP nin  tek derdiyse ŞİDDETTLİ GEÇİMSİZLİK

ve BOŞAN -------------> MA !!!!!!
    Tarih: 24 Şubat 2012 09:56 Ekleyen:
  • CHP KURULTAY DELEGELERİMİZE HADDİM OLMAYARAK ŞUNU HATIRLATMAK İSTERİM.
    Sn. KILIÇDAROĞLU ile Sn. SAV' IN AYRIŞTIĞI GÜNDÜ GAZETECİ YORUMCU YAZAR CAN ATAKLI TV KANALLARINDA ŞUNU DİYORDU: ÖNDER SAVCILAR GENEL MERKEZDE %60 LAR CİVARINDA SOKAKTA %6 BİLE YOKLAR DEMİŞTİ. BENCE DOĞRUYDU, KURULTAY DELEGELERİMİZ HAFTA SONU KATILACAKLARI KURULTAYDA GÖREVLERİNİ TARAFSIZ VE SAĞ DUYUSUYLA YAPACAKLARINDAN EMİNİM TARAFLI OLMAYIP TÜRKİYENİN İÇİNDE BULUNDUĞU VE NEREYE DOĞRU GİTTİĞİNİ GÖRÜP SOKAKTAKİ PARTİLİLERİMİZİN SESİNİ VE HALKIN SESİNİ KULAKLARINIZDA HİZSEDEREK KARAR VERMENİZİ BİR ÜYE OLARAK İSTEMEK HAKKIMDIR DİYE DÜŞÜNDÜM. TÜZÜK KURULTAYIMIZ PARTİMİZİN VE ÜLKEMİZİN ÖNÜNÜ AÇARAK AYDINLIK GÜNLERE KAVUŞMAK DİLEĞİYLE HAYIRLI OLSUN. SAYGILARIMLA
    Tarih: 24 Şubat 2012 09:56 Ekleyen:
  • CHP Yenimahalle ilçesinde sular durulmuyor vede durulacağıda görülmüyor.
    İlçe yönetimi seçim bölgelerine sandık koyarak yaptığı seçimlerden Belediye meclis üyelerinin delege olamayışını gören belediye yönetimi ilçe yönetimini hedef alarak zehir zemberek basın yoluyla ve meclis üyeleriyle ilçe yönetimine veryansın ediyorlar.
    İlçe yönetimi ise bu saldırılara gayet belediye bizim belediyemiz deyip sessizliğini vede efendiliğini koruyor bu konuda şerafetdin TERZİ' yi takdir ediyoruz.
    Belediye Başkanımız Meclis üyelerinin delege olabilmeleri için İlçe başkanımızla epey pazarlık yaptığı duyuldu. delege olurlarsa ilçe kongresini salonlarımızda yapalım bende katılırım demiş. İlçe yönetimi ise bunları kabul etmeyip kongreyi başka salonda yapmaya karar alınca Belediye başkanımız 50 yıllık tecrübesiyle neler olduğunu kavrayıp veryansın ediyor bunları gördük.
        Şimdi ne yapıyorlar biliyormusunuz?
    Şerafettin Terzi' nin İlçe başkanlığını kazanamaması için belediye elbirliği ile çalışıyorlar nasıl derseniz delege çıkartamadıkları halde Belediye imkanlarını delegelere sunma teklifleri götürerek, Delegeleri arayan meclis üyeleri esas görevleri dışında çocuğunuz bld. çalışıyor, çocuğunuzu işe alırız, işyerinizde şu eksik, Ruhsatınız yok iş yerinizin önünde tezgah var bunun gibi delegeleri arayıp üstü kapalı uyarımı dersiniz tehditmi dersiniz adını siz koyun oy istiyorlar. Bilhassa kadrosu olmadığı halde odaları ve makam aracı, koruması, sekreterleri, çaycıları, tahsis edilmiş başkan vekili ile onun la hareket eden grup başkanı delegeleri arıyorlar. Belediye sizin çiftliğiniz kullanın.
    Tarih: 24 Şubat 2012 09:54 Ekleyen:
  • ÇAYYOLU PLATFORMU WEB SİTESİNDEN KOMUTANIMIZ REMZİ ŞENERİN YAZISINI MUTLAKA OKUMALISINIZ
    HATTA CAYYOLU BÜLTENİNDE BASMALISINIZ 
    Tarih: 24 Şubat 2012 09:53 Ekleyen:
  • günaydın istemezzük de istemezzük diye çığırtanların
    aklı daha yenimi başına geldi
    Tarih: 24 Şubat 2012 09:53 Ekleyen:
  • KRAVAT,

Milli Eğitim Bakanlığı, Orta Öğretim Kurumları öğrencilerinin kravat=medeniyet yularını, takma kuralını kaldırma çalışmalarına başlamış. Bu haberi okuyunca adeta çöktüm. Bu uygulamaya başta öğretmenlerin bir bölümü olmak üzere bazı vatandaşların destek verdiğini öğrenince de yıkıldım. Kravat bir düzen, yukarıdaki eşitlikte de belirtildiği gibi bir medeniyet ve tertip sembölüdür. Okullarımız gibi eğitim yuvalarından kravat takma zorunluluğunun kaldırılması,öğrencilerimizi, tabiri caiz ise, başıboşların yaşam biçimine sokacağı aşikardir.Bunu görmek istemeyen bazı öğretmenlerin,'şu okullar olmasa milli eğitimi ne kadar kolay yürütürüm' mantığı ile hareket ettiğini anlamamak için saf olmak gerekir. Kravat takmak demek, gençliğin yüzünün batıya çevrilmesi demektir. Kravat takmak demek, disiplin demektir ve bunun okul öğrencileri için eğitimin en önemli unsuru anlamınını taşıdığı herkesin malumudur. Topluma şöyle bir bakalım: Önemli ve ciddi özel veya resmi toplantılarda herkes kravatlıdır. Bir de islamı kurallarla yönetilen ülkelere bakalım. hemen hemen herkes kravatsızdır. Bu gerçek bir gözlemdir. Atatürk'ün Türkiye'si kravatı bir gelişmişlik, ilericilik sembölü olarak algılamış ve uygulamıştır. Yetkililerin, ülkemizin bunca sorunu ve yapacak işi varken neden bu işlerle uğraştıklarını anlamakta zorluk çekiyoruz. Gelin hep beraber, bilim ve teknolojide bizden çok çok ileri ülkelere yetişmek için okullarımızı ve eğitim programlarını geliştirelim, buna kafa yoralım. Aksi halde, gelişmemize fayda sağlamayan işlerle uğraşırsak Millet olarak sadece üzülürüz.
    Tarih: 24 Şubat 2012 09:52 Ekleyen:

• HA delege HA müth.

ikiside vatandaşın gözünden düşmüş 
    iki meslek...

BU arada G.O.P YAMAÇEVLERDEKİ  MANZARALI
    FULL YAPILI TERASLARIMIZ 
    yaklaşık 50 tane dairenin salonlarına yağmur suyu akıtmaktadır

Tarih: 24 Şubat 2012 09:49 Ekleyen:

• "Yaşam dediğin aslında Sevgi dir,
    Acıların ve Korkuların ise sevgiyi unuttuğun içindir"
    Tarih: 24 Şubat 2012 09:48 Ekleyen:
  • Yeniçeri ordusu gibi, istemezzük.....

Katılmazzuk....diyeceksin

oturduğun yerden insanları kontrol edip, yönlendireceksin,,

sonra kalkıp, başkaları için onlarda demokrasi yok, birisi talimat veriyor, hepsi o talimata göre elini kaldırıyor diyeceksin..

Önce Aynaya bakmalısın !!!...
    Tarih: 23 Şubat 2012 14:11 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!