Ladin'den "inanırmısınız şu anda saat 23 :00 e yaklaşıyor 2 tane köçek oynatıyorlar zillerle yolda" diye yazan arkadaşım.
Çayyolunda konutlar işyerine çevrilip içkili mekanlar arttıkça bunlar da giderek artıyor.
Siz bir de hafta sonları ve maç geceleri Park caddesini görseniz. Halinize şükredersiniz, Arabalarının Teyplerini sonuna kadar açıp oynayanlar mı, tekerleklerini cavlatanlar mı? ne ararsanız var.
Bunun adı eğlence iyi mi?
Ve işin garibi, hiç bir kamu görevlisinin de müdahalesi yok!
Sebep olanların kulakları çınlasın!!!!
Tarih: 05 Temmuz 2012 09:31 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Osman ÖZTÜRK (Bilfen Okulları sahibi)
Pek değerli Osman bey Ben Seçkin insanların ikamet ettiği TOPTANCI HAL SİTESİNDEN size sesleniyorum. Malumunuz Çayyolu Koru mahallesinden okul kampüs insaatı başlattınızTemel atma sırasında da Koru sitesinin arka kısmında bizim siteye dogru açtığınız devasa çukrlar Ormanın heyalan nedeniyle kayması ile yaptıgınız işi berbat etti. Şimdi buraya duvar örüp set çekmeye çalışyorsunuz ancak toprak kayması bugünde devam etti.
Burada inşaat çalışmaları sırasında bir kaza olursa ne yapacaksınız. Biz yüzlece öğrencinin gürültüsünü çekmek için ev almadık burdan. Bizim sitemiz kafa dinlemek için insanların yıllar önce satın aldıgı sitedir. Şimdi siz geleceksiniz hafta sonlarında zır zır okul zilleri ile yaşamımızı kabusa çevirecksiniz. İstmiyoruz çekin gidin buralardan. Birde sanki kaçak insaat yapıyromuş gbi bir tabelanız bile asılmadı hala yoksa belediye ile kol kolamı girdiniz.
Bitti teşekkür ederim.
Tarih: 05 Temmuz 2012 09:29 Ekleyen: Beğenme: 0
ispiyon gibi olmasın ama macun köydekilere tepeden delen telefonlar üzerine sitelere kapanlı kedi evi kurup pisipisileri avlıyorlar
Tarih: 05 Temmuz 2012 09:25 Ekleyen: Beğenme: 0
kim ne derse desin babaların babası fakir babası iskender abide fakir fukaranın imgesi simit için simit fırını inşa ediyor
bakalım o zaman çayyolunda simit fiyatları bu kadar pahalo olabilecekmi
Tarih: 05 Temmuz 2012 09:25 Ekleyen: Beğenme: 0
bendeniz angorada susuz yaz haberini çok yadırgadım şunun için
bildiğim kadarıyla angorada oturan makina mühendisi bir komşunuz var yıllar önce yurt dışında uluslarası bir fuarda gördüğü modüler ( kaynaksız ) su depo sistemini türkitede üreten bir fabrikatör
Tarih: 05 Temmuz 2012 09:24 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolulu sosyal demokratlarımız
değerli asillerimizin , seçkinlerimizin ve idarecilerimizin kandillerini kutlarız
Tarih: 05 Temmuz 2012 09:23 Ekleyen: Beğenme: 0
Ormanları yok edenler bir gün gelip kendileri de yok olurlar.
Ümitköy'deki tatlıcı inşaatı bitmek üzere ama buradaki yaşlı çam ağaçlarını yok ettiler. Haber vereyim dedim .
Ramazan da vereceği iftarla açılış da yapacaklar mış! yani hemen hemen bitmek üzere.Ağaçların ahını alanlar kazanamazlar.teşekkür ederi.
Tarih: 04 Temmuz 2012 17:56 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu Haber Bülteni derginizi Çıtır simit de okudum.
Biz Ümitköy de oturuyoruz ve Cayyolunda neler oluyormuşda haberimiz yokmuşş
neler neler ögrenİk, helal olsun size bunları yazarak bizleri aydınlattınız.CHP'li bir belediye ve ChPilçe başkanına ceza yazmışsa durup düşünmek gerek miyormu?
Batıkent temsilciliğine kapı önüne sandalye attı diye tebligat yapılmış bunlar çok gülünçşeyler. Bunlarıdamı görecektik başımıza taş yagacak taş Yerel haberlerin hepisini sizden öğrendik teşekkür ederiz.
Tarih: 04 Temmuz 2012 17:56 Ekleyen: Beğenme: 0
Düşün...
Kim üzebilir seni senden başka?
Kim doldurabilir içindeki boşluğu sen istemezsen?
Kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen?
Kim yıkar, yıpratır sen izin vermezsen?
Kim sever seni, sen kendini sevmezsen?
Her şey sende başlar, sende biter...
Yeter ki yürekli ol, tükenme, tüketme, tükettirme içindeki yaşama sevgisini...
Ya çare sizsiniz yada çaresizsiniz. ..
Tarih: 04 Temmuz 2012 17:55 Ekleyen: Beğenme: 0
TOKİ Samsunda 9 Ölü...
Yönetimde üfürükcüler olursa, Yaptıkları işte Üfürükden Olur
Tarih: 04 Temmuz 2012 17:55 Ekleyen: Beğenme: 0