Silivri'de 3.5 yıldır tutuklu bulunan CHP Milletvekili ve Cumhuriyet Gazetesi yazarı Mustafa Balbay, "Hala burada örgüt olamadık" diyor. CHP örgütüde bozuk zaten......
CHP iyi bir örgüt olsa Yenimahalledeki istifacıları belediyeden uzaklaştırırdı.....
Tarih: 07 Temmuz 2012 17:01 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu yobazlaştırıldı. Hemde CHP li Yenimahalle Belediyesi sayesinde. Neyseki bu kişiler CHP den istifa ettiler. Bunlar para için herşeyi yaparlar.
Ben belediyede işçi olarak çalışıyorum. Artık gelecek şeçimde büyük olasılıkla CHP kazanamayacak, onun için yavaş yavaş partimi değiştiriyorum. Çünkü yöneticiler partisini satmış istifa etmiş, ben satmışım çok mu.
İnşallah, Allahın izniyle, AKP yenimahalle belediyesini alırda bizde rahat ederiz.
Tarih: 07 Temmuz 2012 10:40 Ekleyen: Beğenme: 0
CEMAAT'DE BURAYA TATLICI YAPILMASINI İSTEMİYOR BİLİNE!
Biraz evvel cami cemaatinden birkaç kişi ile görüşmem oldu;
Cami cemaati diyor ki burada bir orman vardı evet ama ormanı koruyamıyorlardı ve ormanın içinde içki içenler, tinerciler takılıyordu buraya bir el atılması gerekiyordu ama tatlıcı inşaatı yapılmasını da istemiyorduk , yeşil alana inşaat tabi ki yapılmamalıdır dediler.
Yani Camiiden yeni çıkan bu cemaat yalan mı söylüyor...
Tarih: 06 Temmuz 2012 20:31 Ekleyen: Beğenme: 0
cayyolu kimilerine görede öv ey evlat !
Tarih: 06 Temmuz 2012 15:25 Ekleyen: Beğenme: 0
Bir zamanlar Türkeş, "biz cezaevindeyiz ama görüşlerimiz iktidarda" demişti. Bir çoğunuz hatırlar. Hatta bu söyleme MHP %10 altı kalıp meclis dışındayken; "biz meclis dışındayız ama görüşlerimiz Mecliste" diyerek pekiştirmişti...
Aynı durum şimdi Yeni Mahalle Belediyesi içinde geçerli...
Yenimahalle Belediyesi CHP gibi gözüküyor, ama Belediye yönetimi MHP-AKP karışımı...
Bu yönetime bir isim takacaksak en yakışanı "Takkeli Bozkurtlar" olur, kanısındayım...
Tarih: 06 Temmuz 2012 15:25 Ekleyen: Beğenme: 0
amerikayıda, küçük amerikayıda cemaatlerin kontrol ettiğini biliyorduk da yeni mah nelediyesini camaatin yönetebileceğini hiç hayal bile mezdik
Tarih: 06 Temmuz 2012 15:22 Ekleyen: Beğenme: 0
korulular olarak arkadaşımız muhtarımızı türkan hanımı isteyerek ve bilerek seçtik lütfen kendisini fazla yıprat - mayınız ve unutmayınız seçimlere beş kala eğer girmeseydi koruda neredeyse başlar ayak ayaklar baş olacak ve koruyu site görevlileri ele geçirecek ve yeşil çam sinemsına film olacaktık ...
kendisi gücü yettiğince iyi niyet esasları içerisinde eski muhtar ali beyden aldığı miras için çalışıyor
durumu "bir daha aday olmayacağım" dedirtme noktasına taşımayınız
Tarih: 06 Temmuz 2012 14:29 Ekleyen: Beğenme: 0
doğa için ç a l (!) projesi
Tarih: 06 Temmuz 2012 14:29 Ekleyen: Beğenme: 0
belediyeden bilgisayarı alıp başkanın sağında solunda sanki esas duruşda duran muhtarlar mı belediye otoritesinin karşısına dikilecek
ha ha güldürneyin beni
Tarih: 06 Temmuz 2012 11:56 Ekleyen: Beğenme: 0
muhtar hanım korunun noteri sanki
mahhallei ne dilerse hemen not defterine noterler gibi not ediyor ama icraat maalesef yok
çünkü muhtarları biri hariç belediye kale bile almıyor
olan koruya ve koruluya oluyor
bizim duyduğumuz muhtarımızın tuttuğu ciltli not defteri
neredeyse bir kütüphaneyi dolduracal konuma ulaşmış
Tarih: 06 Temmuz 2012 11:55 Ekleyen: Beğenme: 0