TRT'ye ve Süper Dadı'ya Mektup ...!
Yaz, Yaz tatilimizde biz öğretmenlerin tatilini kırpıp velilerin eğitimine ayırmayı düşünen milli eğitimin planlamacılar bu abafikri oran şahinevlerden ilham almışlar ...
Tarih: 08 Temmuz 2012 10:38 Ekleyen: Beğenme: 0
Ne demezsiniz efendim hepimizin bir ayağı çukurda
rantiyeciler de bi bunu annayabilse
Tarih: 08 Temmuz 2012 10:36 Ekleyen: Beğenme: 0
Memleketimden iki kare:
1- Dere yatağına toki yapmışlar. Ortasına bir Bilbord kondurmuşlar. Üstünde bir resim. Resimde bir başbakan ve birbelediye başkanı. Resimde bir slogan "Başarı Ekip İşidir!" Etraf sel baskını KOMİK...
2- Bir baklavacı inşaatı. Etrafında bir reklam panosu. Üstünde bir resim. Resimde bir belediye başkanı (Fethi Yaşar). Resimde bir Slogan "Sizin için çalışınca oluyor!” Arkada bir taş yığını KOMİK...
İki karedeki benzer ve farkları bulunuz...
Tarih: 08 Temmuz 2012 10:36 Ekleyen: Beğenme: 0
ÇAYYOLUNDAKİ BÜFELER...rRRR
bÜFEleri işletenlere değilde büfelerin içine girin ruhsatlarına bir bakın bakalım kimlere aitmiş dilinizi yutarsınız
bir kere işletenler gariban ama asıl ruhsat sahipleri kim? Biriniz soru önergesi versin de görelim bakalım el mi yaman bey mi aman?
birilerine büfe yoluyla peşkeş çekilmesi hele de ChP li belediyenin bunları yapması çok yakışıksız oluyor haliyle
geçenlerde park caddesine oturmaya gittik haliyle burada ki büfecinin memleketinin Gürsel beyle aynı oldugunu öğrendim acaba mı demeden de edemedim? Sizde aynı düşünmüyor musunuz<* AYIPP BUNLAR yakışmıyor daha neler duydum yavaş yavaş anlatırz.Yaşamkent'e de Büfe verseniz iyi olacak burada büfe sıkıntısı yaşıyoruz selamlar.:)))
Tarih: 08 Temmuz 2012 10:25 Ekleyen: Beğenme: 0
çocuktan al haberi
çocuğuma kreşde arkadaşı söylemiş .
babası milli eğiyimde yüksek büokrat
öğretmenlerin yaz tatilini bir aya düşürmeye çalışıyorlarmış . ben çocukların yalancızıyım
yazın velileri eğitecekmiş öğretmenler
Tarih: 07 Temmuz 2012 21:18 Ekleyen: Beğenme: 0
Diyanet İşleri Başkanı Görmez Gördü: Mabetsiz üniversite kalmasın ...
Tarih: 07 Temmuz 2012 21:18 Ekleyen: Beğenme: 0
zaman değiştirir insanlar değişir
sitemizdeki neo işlamcı ak bacaklara
hadi havuza gidiyoruz diyoruz ama
bu arkadaşlar kraldan çok kralcı olmaak uğruna
havuza yokinilerin arasında zoomkanmak istemiyor
sonra nolur nolmaz tabi birileri birilerine haber veride ihaleler falan filan ...
Tarih: 07 Temmuz 2012 17:03 Ekleyen: Beğenme: 0
Y.MAHALLE BELEDİYESİ BÖLGEDEKİ YEŞİL ALANLARA KALICI BETONARME BİNALAR YAPARAK MECLİS ÜYELERİ ARACILIĞIYLA BU BİNALARI DAĞITIYORMUŞ ZİRA ÜMİT KÖYDEKİ CAMİ İLE TELEKOM LİSESİ YANINA YAPILN TATLIVIYA VERİLECEĞİ DİLLERDE GEZEN BİNANIN ETRAFINDA VE İÇİNDE GEZEN MECLİS ÜYESİ KİM ACABA BİLEN, GÖREN VARMI BAZI MECLİS ÜYELERİDE PARK İNŞAATLARINDA ÇALIŞTIĞI SÖYLENİYOR BİZLER MECLİS ÜYELERİNİ BELEDİYE İCRAATLARINDA BİZİM VE ÇOCUKLARIMIZIN HAKLARINI KORUSUNLAR DİYE SEÇTİK BUNLAR NE YAPIYOR KENDİLERİNİ DÜŞÜNÜP PARK ALIP YAPIYOR BÜFE ALIP SATIYORLAR TATLICILARA ÜÇ KATLI BİNA YAPTIRIYORLAR DAHA KİMBİLİR NELER YAPIYORLARDIR BUNLAR BİZİM DUYDUKLARIMIZ, CHP DEN İSTİFA ETMEYEN PARTİSİNİ SATMAYAN ONURLU 6 MECLİS ÜYESİNİ KUTLUYORUM YEŞİL ALANLARIMIZI KORUMAK AMACIYLA VERDİKLERİ ARAŞTIRMA ÖNERGELERİ BAŞKANIN, MHP,AKP,BAĞIMSIZ'LARIN OYLARIYLA RED EDİLDİĞİNİ ÖĞRENİNCE ÇOK ÜZÜLDÜM BELEDİYE BAŞKANI CHP Lİ DEĞİLMİ KARARLARI DİĞER PARTİ OYLARIYLA ALIYOR, ÜSTELİK ALDIKLARI KARAR DA YEŞİL ALANLARIMIZI TALAN ETME OPERASYONU OLDUĞUNU BAŞKANDA BİLİYOR YOK CEMAAT İSTEMİŞ HALBUKİ CAMİDEN ÇIKANLAR TATLICIYA DEĞİL BAHÇEDE OTURUP SOHBET EDERLER AMA ŞİMDİ BAHÇE YERİNE TATLICININ YERİ OLACAK ORADA TATLI YEMEK İÇİN CEBİNDE PARASI OLMASI GEREKİR BAŞKAN HALKTAN UZAK ZENGİNİN YANINDA FAKİRLERİDE İKİ ÜÇ KURUŞ VEREREK KANDIRMAKLA MEŞGUL ŞİMDİ MUHTARLARA LAPTOP BİLGİSAYAR VE PARA VEREREK KANDIRIYOR BAŞKANA SORMALI KAÇ ADET BÜFE YAPTIRMIŞ VE KİMLERE DAĞITMIŞ VE ŞUANDA KİMLER İŞLETİYOR, BİZLER BÖLGEMİZDE YAPILAN BÜFELERİ VE YEŞİL ALANLARA YAPILAN KALICI YAPILARI CHP Lİ MECLİS ÜYELERİMİZE BİLDİRELİM ONLAR ARAŞTIRSIN...
Tarih: 07 Temmuz 2012 17:02 Ekleyen: Beğenme: 0
sayın bond eğer isterseniz çukuru dinleyebilir, çukuru gözleyebilir, hatta hatta çukuru kapatabilirsiniz
Tarih: 07 Temmuz 2012 17:01 Ekleyen: Beğenme: 0
dünyanın bir sahibi
her olayın bir sebebi var
sayın bay dil ne güzel ifade etmiş
biz edebiyatcılar bile durumu algıladıktan sonra söz konusu fenciler , zeki insanlar bu durumu hayli hayli çözmeleri gerekmez mi ?
Tarih: 07 Temmuz 2012 17:01 Ekleyen: Beğenme: 0