Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Nergis sitesinden bir ziyaretçi, TEBDORA otel'in müzik yayınından şikayet etmiş ve "cayyolunda kanun tanımayanlarla nasıl ugraşılır acaba," diye sormuş.
    Uğraşılmaya uğraşılır, çok yolu var ama öyle ferdi uğraşlarla netice almak çok zor hatta imkansız. Söyledikleriniz yetkililerin, ilgililerin bir kulağından girse de diğerinden çıkıp gidiyor.
    Çünkü o gürültüleri yapanlara o izni verenler onlar.
    Bak diyorsunuz ki, zabıtaya şikayet ediyoruz bir şey değişmiyor.
    Değişmez... hiç kendinizi yormayın.
    Balık baştan kokmuş ve maalesef insanlar duyarsız.
    Bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyor.
    Biz zamanında bu gürültürler Park caddesinde başlayınca, yazdık, söyledik.. hep yalnız kaldık..hatta yahu kardeşim siz eğlenceye alkole karşımızısınız gibi... demogoji dolu çarpıtmalarla haksız bile ilan edildik.
    Ne oldu, gün geldi bu işler Alacaatlı yolunu, ve çayolunun  her yerini kapsamaya başlayınca homurdanmalar başladı.Lakin biraz geç kalındı.
    Bu işlerle uğraşmanın en etkili yolu, bana ne beni etkilemiyor demeden yanlışlara karşı çıkmak ve çıkanlara destek vermekten geçiyor.
    Bunun için de örgütlü olmak gerekiyor.
    Yetkililere, halkın gücünü, pabucun pahalı olduğunu eylemlerle göstermek, halkı dinlemediklerinde tepe taklak olacaklarını hissettirmek gerekiyor.
    Toplu hareket etmek gerekiyor.
    Peki nerede örgüt? İşte bu noktada bu sayfalarda o kendisini Çayyolunun platformu diye adlandırıp da hiç bir konuya sahip çıkmayan platformun da iflas etmiş olduğu, mutlaka ve mutlaka çayyolunun her türlü sorununa sahip çıkacak bir örgütlenmeye acilen gidilmesi gerektiği  ortaya çıkıyor.

Tarih: 06 Temmuz 2012 11:52 Ekleyen:

• geçen hafta amerikafan ziyafetime gelen sosyolog arkadaşımı gençlik parkına götürüp
    gökçeğim su / ışık / görüntü / ses  şowuna götürdüm

gösteri bittikten sonra arkadaşım
    projeksiyonala havuza yansıtılan akp li türk büyüklerinin aldığı alkış şiddetinin oranını değerlendirince 
    doğrusu bu analize inanamadım ve bu hafta tam altı kere daha hiç  üşenmedim güvengirden kalkıp bu sova gittim ve kulaklarıma inanmadım

gökçek  sayın cumhurbaşkanımızdan da  sayın başbakanımızdanda en az üç katı fazla alkış alıyordu görüntüye gelince

ancak  saat 21:00 de başladığı için gösteri 
    etrafınızı net seçemediğimiz için bellimi olur  karşınızda her numarayı düşünen bir gökçek olduğu için doğrusu süşünmedende edemedik

acaba birileri birilerini tv de sabah proğramlarında olduğu  gibi  alkışlatmak için  göndermiş olabilir mi ...???
    Tarih: 06 Temmuz 2012 10:08 Ekleyen:
  • Dikkat ettiniz mi?
    Yenimahalle Belediye Yönetimi cemaat ne derse onu yapıyor. Dönemlerinde Çayyoluna dördüncü cami temeli atıldı. Ümitköy Camisinden çıkan cemaatin canı baklava çekince Feti beyi bulmuşlar. Başkan canımız baklava çekti. Şuracığa bi baklavacı yaptır da namazdan çıkınca yer, ferahlarız, demişler. Başkan şeker hastası ya, ben yiyemiyorum, bari siz yiyin, demiş.
    Tarih: 06 Temmuz 2012 10:07 Ekleyen:
  • ormandaki şantiye köpekleri

görüldüğü ve duyulduğu üzere ormandan gelen yoğun  havlamaların şantiye köpeklerine ait olduğu
    anlaşımış bulunmaktadır

civarda  kaba inşaatlar esnasında inşaatlara bekçilik yapsın diye beslenen şantiye köpeklerinden bazıları ipini koparıyor ve ormana  kaçıyor

ormanıda kendi yeri sanınca  ormanın diğer eski ev sahipleriyle anlaşamayınca  bu sefer başlıuorlar sabahlara kadar havlamaya
    Tarih: 06 Temmuz 2012 09:58 Ekleyen:
  • Oyumuzu geri istiyoruz

Biz sizi oraya haklarımızı savunun diye gönderdik; parklarımızı beton binalarla kaplayın diye değil! Kim istemiş, cami cemaatinden kimin adı var? Söyleyin! Bakın görün o inşaat biter bitmez yıkım kararı çıkacak!
    Verin size verdiğimiz oyları geri.
    Tarih: 06 Temmuz 2012 09:57 Ekleyen:
  • Bağımsızlar çabuk kaynaşmış
    CHP’den istifa ederek bağımsız kalanlar, hele de yönetimde olanlar yeni duruma kolayca adapte olmuşlar. AKP ile MHP ile el ele verip, Çayyolu’nun parklarını talan etme konusunda anlaşmışlar. Cami-cemaat söylemlerini öne çıkarıp pastayı kapma yolunu da bulmuşlar. Biz bunlara mı oy verdik!
    Tarih: 06 Temmuz 2012 09:57 Ekleyen:
  • cayyolunda kanun tanımayanlarla nasıl ugraşılır acaba,

Tebdora otel işletmecisi Kahramanmaraş Milletvekili Mesut DEDEOGLU beyefendi hemen yanıbaşınıdaki nergis sitesinde oturuyorum hafta sonları düğünlrinizde
            müziğin sesi öyle bir açılıyor ki belediyeye şikayet bile etsek fark etmiyor.neden acaba dememe gerek yok sanırım belediye ile kardeş kulüp havasındasınız.Kankamısınız demeyecegim zaten reklamlardan belli kankalıgınız.
                    Biz bu sesli müzikten bıktık ya siz çekin gidin ya da biz terkedecegız
             cayyolunu .....:((((
    Tarih: 06 Temmuz 2012 09:56 Ekleyen:
  • Koru MUhtarına'da muhtura vermek gerekmez mi!
    Bölgesine hakim olmayan muhtarı ne edecegiz koru sitesi yönetmi ile yapın bir toplantı çıkın belediyenin karşısına sorunlarınızı bir bir anlatınız acep anlatabilmişmiyimki? Sorun bizde deyil bizlerin seçtigimiz kişileri denetleyememizde Engin UC bakın çırpınıyor ama bir tek habertürk gazetesinden ses geldi.darısı diger gaztelerin başına.
    Tarih: 06 Temmuz 2012 09:55 Ekleyen:
  • Bu haber 14 defa okunmuşdur.

Çayyolu web gazeten izin Haziran 2012 ziyaretçi sayısı haberini veren haberi ancak ....
    Tarih: 06 Temmuz 2012 09:54 Ekleyen:
  • havlayan köpeklerin dikkatine ...!

ormana koru koruluk tarafından bir filo eşek arısı  sürüsü girmiş bulunmaktadır

Tarih: 06 Temmuz 2012 09:54 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!