Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• eskiden hawalar bu kadar ısındımıbizim memnekette ara
    sözler devreye girer hiç değilse şehrin ana caddelerini önlerinedekş fıskıyelerle sularlardı 

yeni mahalle ile büyük şehir arasında hiç su sımıyor ama bu kadar barajlarda su dopdolu olmasına rağmen  bir nostalji yok oluyor gidiyor
    Tarih: 27 Temmuz 2012 23:26 Ekleyen:
  • Evimi bir parti sonrası temizlemek için saatlerce uğraşıyorsam; bir çok arkadaşım var demektir.

• Faturalarımı ödeyebiliyorsam; bir işim var demektir.
    • Pantolonum biraz sıkıyorsa; aç kalmıyorum demektir
    • Gölgem beni izliyorsa; güneş ışığını görüyorum demektir.
    • Otobüsten indiğim yerden işyerime yolu çok uzun buluyorsam; yürüyebiliyorum demektir.
    • Otobüs beklerken yanımdaki adam anahtarıyla oynuyor ve ben bu sesten rahatsız oluyorsam; duyuyorum demektir.
    • Camları silmem, çatıyı onarmam gerekiyorsa; bir evim var demektir.
    • Doğal gaz faturam yüklü geliyorsa; ısınıyorum demektir.
    • Yığınla yıkanacak ve ütülenecek çamaşırlarım varsa; yığınla giyeceğim var demektir.
    • Çalar saatim sabahın köründe çalıyorsa; yaşıyorum demektir.
    • Akşamları kendimi yorgun hissediyorsan ve bacaklarım ağrıyorsa; o gün üretici olmuşum demektir.
    • VE TÜM BUNLARIN FARKINA VARABİLİYORSAM ; MUTLUYUM DEMEKTİR.
    Tarih: 27 Temmuz 2012 23:25 Ekleyen:
  • Can'ım Bodrum'da üstün açık mı kaldı ?
    Tarih: 27 Temmuz 2012 23:25 Ekleyen:
  • Dünya Belediye Başkan adayımıza başarılar diliyoruz;

Gökkuşağı Restorasyon alanı yıllarca atıl kalmıştı şimdi beleşe kamu kuruluşlarına kiralandı,

Avrupada Metrosu olmayan şehir kalmadı İlk "yeraltı demiryolu" projesi 1835'te İngiltere'de yapıldı bize daha inşaatı bitmedi,

Demirkafes kötü bir proje olarak ün yaptı şimdi reklam panosu oldu,

Başkent'de Otobüs seferleri saat:11.30'da bitiyor yani hayat da böylece bitiyor,

Şekilsiz kentleşme,

Plansız AVM'lerin Başkenti,

Kent merkezleri alt ve üst geçitlerle dolduruldu adeta otobanlaştırlan yollar yapıldı,
    Trafik karmaşası sürüyor...

Ve Bırakın ANKARA'yı Dünya Başkanı olacakmış valla bizim yakamızı bıraksın da nereye Başkan olursa olsun:(((
    Yolu açık olsun!
    Tarih: 27 Temmuz 2012 23:21 Ekleyen:
  • NEDEN ..
    PARKLARDA İÇİYORSUNUZ BAĞRİ TOPLAYIP ÇÖPE ATINSANIZA..
    HIRSIZIN HİÇMİ SUÇU YOK.
    Tarih: 27 Temmuz 2012 23:19 Ekleyen:
  • Görüyom ki yine icraat yok. Eleştirmeye gelince eleştiriyorsunuz konu icraat ve paraya gelince Nasrettin hocanın fil hikayesi gibi yok oluyorsunuz. Okul diyorum beyler, yurtları camileri eleştiriyorsunuz, bunları köylüler arasında para topluyarak yapıyor. Pamuk eller cebe diyorum ama nerdeeeeeeeeee. Siz oturun yapanı eleştirin
    Tarih: 27 Temmuz 2012 23:18 Ekleyen:
  • arkadaşlar kol kırılır yen içinde kalır
    bu bira "ekmek " büfeleri yüzünden çayyolnun adını bey namaza çıkartacaksınız

vatandaşın her messajını yayımlamak zorundamında mısınız
    Tarih: 27 Temmuz 2012 00:58 Ekleyen:
  • yahu feti kulaklarına inanamıyorum
    doğrumu bunlar

sitelerde yediğimiz cezaları unuttun
    şimdi  ağır cezalar yazıyormuşsun diyolar
    Tarih: 27 Temmuz 2012 00:57 Ekleyen:
  • Bölgedeki bir dergi yeni bir internet haber sitesi kuruyormuş.
    Çayyolu başta olmak üzere Ankara medya sektöründe gerek habercilik alanında gerekse ilin bütünüyle tanıtımı anlamında ciddi bir eksiklik gördüklerini, bu eksikliği gidermek amacıyla böyle bir oluşuma gidiyorlarmış.
    Bu işi anlatırken,yayın yönetmeni aynen,
    "basında aksiyonerlik yok. Yeterince eleştiri yok, araştırma, soruşturma yok sistemi sorgulamayan, yanlışlara dokunmayan, resmi ilan kaygısı ile aman valiyi kızdırmayalım, BELEDİYE BAŞKANINI ÜRKÜTMEYELİM, demeyeceğiz." demiş.
    Aksiyoner, eleştirel, soruşturmacı ve araştırmacı olmak gibi hedeflerle yeni bir başlangıca soyunmuş olduklarına göre, şimdiye kadar böyle olunmadığını kabul ediyorlar demektir.
    Oysa, bu sayılanlar zaten bir haber kuruluşunun olmazsa olmazıdır. Bunlar yoksa haberciyim denilemez. Bunlar bir fazlalık gibi görülemez.
    Bir taraftan bu ilkeleri hayata geçiren sitelere her fırsatta sataşılırken, diğer taraftan bu ilkeleri uygulayacağız denilirse bu inandırıcı olmaz.  
    Ayrıca, bu yeni site faaliyetini Çayyolu başta olmak üzere yürütülecekse, yeri geldiğinde belediye başkanını veya yardımcılarını veya bir belediye icraatını eleştirmeden ve de ürkütmeden araştırmacı, soruşturmacı, aksiyoner, eleştirel nasıl olunacak,
    hem bir şeyin yandaşı olup hem de onu eleştirmek, "ürkütmek" nasıl yapılacak? anlamak zor.
    Şimdiye kadar sergilenen çizgiye bakıldığında bunun olamayacağı aşikar.
    İstediğin kadar yeni ol, kafa aynı kafaysa, yeni olmak hiç bir şey ifade etmez.
    Yeni olmaktan önce, birilerinin adamı değil, özgür olmak gerekir.

Tarih: 27 Temmuz 2012 00:57 Ekleyen:
  • Belediye başkanı CHP genel başkanı Kemal beyi çadırlarda gezdireceğine. Sarızeybek parkına getirip oturtabilir. ama büfeden birada ısmarlamak şartıyla.
    Tarih: 27 Temmuz 2012 00:52 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!