İnşaattan 1 aydır ses yokmuş !
Ses olmazsa solukda çıkmaz !
Tarih: 28 Temmuz 2012 21:11 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolnda kurulan ramazan sokağında bazı şeyler
çok pahalı mannisaya tayin olduğumuzda görmüş bütün aile çok şaşırmıştık
sokak aralarına kurulan büyük kazanlarda halka büyün bir yıl boyunca hayır olsun diye kokma dökülüp halka ücretsiz dağıtılırken şimdi burda bir avuç lokmaya on lira etiket koymuşlar
su yolunu bulur derler
Su olaydım sana doğru
Açarız biz yolumuzu,
Dikenleri kıra kıra
İşte size geçmişte mecliste yaşanmış bir anı sevgili Çayyolulular.
Tıpkı bizim şimdiki başbakanımızın tarihi pek çok olayla ilgili olarak yaptığı gibi, dönemin başbakanı da Meclis kürsüsüne çıkmış, demokrasi ve özgürlüklerden söz eden muhalefet liderini suçlamaktadır. Menderes, İsmet İnönü’ye “Paşa, Paşa, İstiklal Mahkemelerini kurdurtan sen değil misin? Hangi demokrasiden bahsediyorsun?” diye bir konuşma yapmıştır.
Menderes kürsüden zafer kazanmış gibi iner, İnönü’ye atılan bu golle Meclis alkıştan inlemektedir...
İsmet Paşa ise sakin bir şekilde kürsüye gelir. Herkes sus pus kesilmiş, Garp Cephesi kumandanının ne diyeceğini merak etmektedir.
“Evet benim” diye kükrer İnönü: “O İstiklal Mahkemelerini kurdurtan benim. Ama ben oradan buraya geldim. Sen ise buradan oraya geri gidiyorsun!..”
Olay budur sevgili Çayyolulular.
Tarih: 28 Temmuz 2012 15:19 Ekleyen: Beğenme: 0
KINI/YORUM!
Bir Milletvekilinin Oğlunun Omuzlarında yıldız taşıyan Polis Memurlarını sıraya dizip içlerinden Aha.. bu varya bu! işte!... sanki hapishanede suçlu teşhir edilmesi gibi bir de bu olanların videoya çekilmesi akıllara durgunluk verecek derecede TÜRK POLİSİNİN aşağılanmasını ancak bu iktidar döneminde görebilirsiniz!
YETER ARTIK yetti be... Ben değil ama birilerinin iki paket makarnaya verdiği oylarıyla seçtiği Vekil sen sadece Halkın seçtiği vekilsin hizmetkarsın bu yapılanı bu halk senin yanına KO/MAZ
Türk Polisleri adına KINI/YORUM!!!
Tarih: 28 Temmuz 2012 15:06 Ekleyen: Beğenme: 0
ÇAYYOLU GÜNAYDIN GÜZEL VE SICAK BİR HAFTASONU
" Yolun götürdüğü yöne yürümeyi bırak ve yol olmayan yerden yürü, böylece iz bırakabilirsin! "
Ralph Waldo Emerson
Tarih: 28 Temmuz 2012 15:05 Ekleyen: Beğenme: 0
CHP ANKARA İL BAŞKANI İLK DEFA DOĞRU BİR MESAJ VERMİŞ KUTLUYORUM.
CHP nin oylarıyla seçilmiş meclis üyeleri chp den istifa ediyorlar nezaman belediye meclis komisyonları seçimi yapılmasının ardından istifalarını veriyorlar birde genel başkanla kahvaltı yaptıktan sonra bu istifa eden meclis üyeleri belediye komisyonlarında CHP nin çalışmasını istemeyip ve belediyede neler döndüğünü chp nin bilmesini istemeyerek en büyük düşmanlığı chp ye yapıyorlar şimdide chp ye geri dönmek için etrafta yalakalık yapmaya başlamışlar sizler hiç bir zaman chp li olamadınız varlığınızla yeteri kadar zarar verdiniz sizler ne için istifa ettiğinizi bile bilmediğiniz gibi açıklamada yapamadınız sözünden çıkmadığınız ve çıkarlarınız uğruna biat ettiğiniz kişinin peşinden gidin yoksa o kişi sizin ne çıkarlar uğruna istifa ettiğinizi söyler. EY CHP li belediye başkanı laf arasında chp liyim diyorsun ama bütün meclis kararlarını AKP ve MHP meclis üyeleriyle aldığın duyuluyor sen nasıl chp lisin chp li meclis üyeleriyle görüşmüyor ama AKP ve MHP lilerle karar alıyorsun bu nasıl partililik kimi uyutuyorsun sen geçmiş dönemdede belediyede Meclis üyesi ve chp grup başkanıykende meclis üyelerine sahip çıkamamış meclis üyelerin akp ye geçmişlerdi demekki sen üyelerine başkanlık yapamıyorsun sen chp yi temsil edemiyorsun chp den istifa eden meclis üyelerine söyle komisyonlardan ve meclis üyeliklerinden istifa ederek etik bir davranışla chp oylarını geri verme dürüstlüğünü göstersinler ki hakiki meclis üyeleri yedekten gelsin başkan olarak bunu onlara yaptırmalısın yoksa onlarla işbirliği içindemisin.
Tarih: 28 Temmuz 2012 15:03 Ekleyen: Beğenme: 0
Londra Olimpiyatlarını seyrediyorum,
Bizde Olimpiyat düzenleyebilecek miyiz acaba?
Nerede.. Biz Olimpiyat stadını sadece Futbol maçlarında doldururuz, Olimpiyat düzenlemek için Olimpik spordan anlayacak, bu sporu yapacak genç nesiller ve seyirciler yetişmesi gerekiyor.
Açılışı seyredince bu İngilizler bizimle arayı açmış gitmiş diye düşündüm. Bizim bu Avrupa'ya yetişmemizin imkansızlığını hissettim,
Seyirci ve oyuncuların yüzlerindeki gülücükleri, rahatlığı, mutluluğu okudum. Biz geçim derdinde geleceğini göremeyen, spor denince sadece Futbolu bilen ama Yabancı futbolcular ile birkaç yabancı Atletle spor yaptığımızı zanneden Ülke olarak kalmaya mahkum bırakılacağımızı geri geri gittiğimiz hissetim,
Ya siz bunları hiç hissetmediniz mi?
Tarih: 28 Temmuz 2012 15:01 Ekleyen: Beğenme: 0
birarada kalıp sitenin hem akp li ileri gelenlerini önünde takla atan hemde nolur nolmaz diye sitenin ileri gelen chp lilerini hoşl tutmaya çalışanlar
sitedeki akplilere yarancaz diye onların yanında saf tutup kendilerini resmen onlara göstermeye çalışıyorlar
anlamıyoruz sanmayın yani
sizler var ya s,zler kimler sabaha kadar camide yatsanız
olduğunuz gibi görünemezsiniz
Tarih: 27 Temmuz 2012 23:28 Ekleyen: Beğenme: 0
çayı demleyebilirsiniz
geliyorumm!
ramazan dahil bütün yıl boyunca , yıllardır
bakanlıklar meşrutiyet kuyruklarında beklerken tanışıp ahbap çavuş olduğumuz 122 sefer sayılı otobüsün yokcuları ümit köy köprüsüne geldik mi hemen ceplerindeki ceplere sarılıp evdeki ev hanımlarına
çayı demleyin geliyorum
diyorlar
bu ev hanımları hem koru gini bir mahhallede oturup hiçmi tencere yemeği bilmiyorlar
çaba bölgede bariz bir şekilde görülen bu eksikliğide doldurmak için bu sezon dernekte tencere yemekleri kursı düzenlemelidir
Tarih: 27 Temmuz 2012 23:28 Ekleyen: Beğenme: 0