Çayyolu'nun ismi abartılı ama yandaşlıktan yana son derece becerikli ve karşılığında destekli, sözde medya gurubunun mensupları,sizlerin de içinde yaşadığınız kasabanın parlayan yıldızı '' Çayyolu Haber BÜlteni '' dergisi başta Çayyolu olmak üzere tüm Ankara'da okunuyor,takdirle karşılanıyor,seviliyor.''Ben bu ay çıkan derginizi bulamadım'' diyenler Dernek binamıza gelip dergilerini alıyorlar.Daha iki gün önce Almanya'dan bir yakınım ''derginizi okudum,yeni sayısını gönderirmisiniz? '' diye haber yolladı.Sizler hala bu gerçeği neden anlamamazlıktan yana tavır takınıyorsunuz? Bir diğer beceriksizliğiniz ise devamlı dergimizin oluşmasında emeği geçenlere size yakışan seviyede şataşmanız.Siz farkında değilmisiniz ki bu sataşmalarınızla kendinizi tanımlıyorsunuz ! Halbuki ben bu satırlardan sizi aklın yoluna davet etmiş ve ''gelin hep birlikte doğrudan yana olup enerjimizi ülkemiz için harcayalım '' demiştim. Anlamıyorsunuz ki. Unutmayın,her işin bir doğrusu vardır ; biz doğrudan yana,yasalardan yana ve hak ile halktan yanayız.Bu durumu hiç kimse değiştiremez.
Unutmadan belitmeliyim.Kasaba,köyden büyük şehirden küçük yerleşim yerleridir. Nufüsü 2 bin il 40 bin arasında değişir.Yenimahalle'nin Eskişehir yolu ötesini katmadan,Çayyolu'nun nufüsü 300 bindir.Şimdi Ankara'nın bu seçkin semtinin ne olduğunu öğrendiniz umarım.Ben sizin hatalarinizi yüzünüze vurmaktan,yanlışlarınızı düzeltmekten yoruldum, artık.Umarım daha fazla yormazsınız!
Tarih: 30 Temmuz 2012 23:22 Ekleyen: Beğenme: 0
Başbakan'dan uyarı! Bloklara dikkat!
Tarih: 30 Temmuz 2012 23:20 Ekleyen: Beğenme: 0
sizn için çalışınca ol(M)uyor !
bazı köşelerde yazıp çizen sözde yazarlar bazı arkadaşlarımızın arkasından teneke çalıp aramızı bozmaya çalışacaklarına gitsinlerde gözde evlerle gönca evler arasında kalan yeşil alanı biçtirsinler
büyükşehir aybı yeşil alanda kendi hudutuna kadar olan alanı biciyor bizim belediye nasıl olsa orasını cebrail bey görmez diye kemiyor
çimler parkta yarım metre olmuş
Tarih: 30 Temmuz 2012 23:20 Ekleyen: Beğenme: 0
Belediyeyi kim eleştirirse, belediyenin icraatları hakkında kim fikir beyan ederse saldırıyorlar.
Şimdi sıra yıllarca belediyeleri denetlemiş bir uzmanın yürürlükte bulunan bir mevzuat çerçevesinde belediye başkanlarının kendi reklamlarını yapmak adına halktan topanan vergileri harcayamayacaklarını çok haklı olarak beyan eden N. kumbasar arkadaşımızda.
Söylediği doğru mu eğrimi demeden saldırmak temel felsefeleri.
Mantık ve usa vurmak yok, tamamen içgüdüyle hareket ediyorlar.
Sahiplerini korumaya programlanmışlar.
Robot gibiler.
İ.Melih Gökçek kendi reklamını yaptığında eleştirirseniz bir şey yok. sıra Yenimahalle belediye başkanı F. Yaşar'a veya yardımcılarına gelirse kıyamet kopar.
Onlar eleştirilemez.
Eleştirenler mutlaka art niyetlidir "travmatik sorunları" vardır.
İşte kafa bu kafa. Demokratlar ya bu kadar demokratlar.
Sizi gidi Çifte standart robotlar sizi.
Bakalım seneye seçimler gelince ve sahipleriniz gidince ne yapacaksınız?????
Tarih: 30 Temmuz 2012 15:34 Ekleyen: Beğenme: 0
gün gelir metronun çökmesine neden olanların
üstünede adaled çökecektir
Tarih: 30 Temmuz 2012 15:34 Ekleyen: Beğenme: 0
site yöneticicilerinin dikkatine
hırsızlar site yönetim ofislerine dadanmış
Tarih: 30 Temmuz 2012 09:43 Ekleyen: Beğenme: 0
son sıcaklarda kabakçiçeği gibi açılan bitakım doğal afro dizyak teke gibi ( süt veren türü ) kokuyor ancak inatla doğayı ve orucu bozar diye fıs fıs kullanmaktan imtina ediyor.
Tarih: 30 Temmuz 2012 09:43 Ekleyen: Beğenme: 0
memleketin dört bir yanında meydana gelen cadır yangınlarıbdab hala ders almayanlar var
bunların biride bizim belediye
ramazan eğlenceleri sokağında cadırları kuruyor o kadar insan bir taraftan etkinlikleri izliyor öte tarafyanda cadırların içinde mangal da ızgaralar
tüpte pişen ne varsa yapılıyor
o cadırların yanında muhakkak bir itfaiye aracı bekletilmelidir çadırlar bir tutuşursa facia olur
Tarih: 30 Temmuz 2012 09:42 Ekleyen: Beğenme: 0
yani artık kına geldi yani hepimize
siyasetin her iki tarafında tek bildikleri süre
turban süresi olanlardan
Tarih: 30 Temmuz 2012 09:42 Ekleyen: Beğenme: 0
yada cami kapılarına çorap koklama alarm sistemi alsın diyanet işleri
temizlik imandan gelir ama sadece el ayak yıkamaklada temizlenme olamıyor
esas ve esastan gerçek temizlik manevi temizliktir
Tarih: 30 Temmuz 2012 09:41 Ekleyen: Beğenme: 0