Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Çayyolu'nun ismi abartılı ama yandaşlıktan yana son derece becerikli ve karşılığında destekli, sözde medya gurubunun mensupları,sizlerin de içinde yaşadığınız kasabanın parlayan yıldızı '' Çayyolu Haber BÜlteni '' dergisi başta Çayyolu olmak üzere tüm Ankara'da okunuyor,takdirle karşılanıyor,seviliyor.''Ben bu ay çıkan derginizi bulamadım'' diyenler Dernek binamıza gelip dergilerini alıyorlar.Daha iki gün önce Almanya'dan bir yakınım ''derginizi okudum,yeni sayısını gönderirmisiniz? '' diye haber yolladı.Sizler hala bu gerçeği neden anlamamazlıktan yana tavır takınıyorsunuz? Bir diğer beceriksizliğiniz ise devamlı dergimizin oluşmasında emeği geçenlere size yakışan seviyede şataşmanız.Siz farkında değilmisiniz ki bu sataşmalarınızla kendinizi tanımlıyorsunuz ! Halbuki ben bu satırlardan sizi aklın yoluna davet etmiş ve ''gelin hep birlikte doğrudan yana olup enerjimizi ülkemiz için  harcayalım '' demiştim. Anlamıyorsunuz ki. Unutmayın,her işin bir doğrusu vardır ; biz doğrudan yana,yasalardan yana ve hak ile halktan yanayız.Bu durumu hiç kimse değiştiremez.

Unutmadan belitmeliyim.Kasaba,köyden büyük şehirden küçük yerleşim yerleridir. Nufüsü 2 bin il 40 bin arasında değişir.Yenimahalle'nin Eskişehir yolu ötesini katmadan,Çayyolu'nun nufüsü  300 bindir.Şimdi Ankara'nın bu seçkin semtinin ne olduğunu öğrendiniz umarım.Ben sizin hatalarinizi yüzünüze vurmaktan,yanlışlarınızı düzeltmekten yoruldum, artık.Umarım daha fazla yormazsınız!
    Tarih: 30 Temmuz 2012 23:22 Ekleyen:
  • Başbakan'dan uyarı! Bloklara dikkat!
    Tarih: 30 Temmuz 2012 23:20 Ekleyen:
  • sizn için çalışınca ol(M)uyor !

bazı köşelerde yazıp çizen sözde yazarlar bazı arkadaşlarımızın arkasından teneke çalıp aramızı bozmaya çalışacaklarına  gitsinlerde  gözde evlerle  gönca evler arasında kalan yeşil alanı  biçtirsinler

büyükşehir aybı yeşil alanda kendi hudutuna kadar olan alanı  biciyor  bizim belediye  nasıl olsa orasını cebrail bey görmez diye kemiyor

çimler parkta  yarım metre olmuş
    Tarih: 30 Temmuz 2012 23:20 Ekleyen:
  • Belediyeyi kim eleştirirse, belediyenin icraatları hakkında kim fikir beyan ederse saldırıyorlar.

Şimdi sıra yıllarca belediyeleri denetlemiş bir uzmanın yürürlükte bulunan bir mevzuat çerçevesinde belediye başkanlarının  kendi reklamlarını yapmak adına halktan topanan vergileri harcayamayacaklarını çok haklı olarak beyan eden N. kumbasar arkadaşımızda.

Söylediği doğru mu eğrimi demeden saldırmak temel felsefeleri.

Mantık ve usa vurmak yok, tamamen içgüdüyle hareket ediyorlar.

Sahiplerini korumaya programlanmışlar.
    Robot gibiler.

İ.Melih Gökçek kendi reklamını yaptığında eleştirirseniz bir şey yok. sıra Yenimahalle belediye başkanı F. Yaşar'a veya yardımcılarına gelirse kıyamet kopar.

Onlar eleştirilemez.
    Eleştirenler mutlaka art niyetlidir "travmatik sorunları" vardır.

İşte kafa bu kafa. Demokratlar ya bu kadar demokratlar.
    Sizi gidi Çifte standart robotlar sizi.

Bakalım seneye seçimler gelince ve sahipleriniz gidince ne yapacaksınız?????
    Tarih: 30 Temmuz 2012 15:34 Ekleyen:
  • gün gelir metronun çökmesine neden olanların
    üstünede adaled çökecektir
    Tarih: 30 Temmuz 2012 15:34 Ekleyen:
  • site yöneticicilerinin dikkatine
    hırsızlar  site yönetim ofislerine dadanmış
    Tarih: 30 Temmuz 2012 09:43 Ekleyen:
  • son sıcaklarda kabakçiçeği gibi açılan bitakım doğal afro dizyak  teke gibi ( süt veren türü ) kokuyor ancak  inatla  doğayı ve orucu bozar diye fıs fıs kullanmaktan imtina ediyor.
    Tarih: 30 Temmuz 2012 09:43 Ekleyen:
  • memleketin dört bir yanında meydana gelen cadır yangınlarıbdab hala ders almayanlar var

bunların biride bizim belediye

ramazan eğlenceleri  sokağında cadırları kuruyor  o kadar insan bir taraftan etkinlikleri izliyor öte tarafyanda cadırların içinde mangal da ızgaralar
    tüpte  pişen  ne varsa yapılıyor

o cadırların yanında muhakkak bir itfaiye aracı bekletilmelidir çadırlar  bir tutuşursa  facia olur
    Tarih: 30 Temmuz 2012 09:42 Ekleyen:
  • yani artık kına geldi yani hepimize

siyasetin her iki tarafında  tek bildikleri süre
    turban süresi olanlardan
    Tarih: 30 Temmuz 2012 09:42 Ekleyen:
  • yada  cami kapılarına  çorap koklama alarm sistemi alsın diyanet işleri

temizlik imandan gelir ama sadece el ayak yıkamaklada temizlenme olamıyor

esas ve esastan gerçek temizlik manevi temizliktir
    Tarih: 30 Temmuz 2012 09:41 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!