Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• dikkat dikkat

tüm tüketicilerimizin önemine binaen dikkatine
    çayyolu köy mezarlığının karşısındaki kavşakda yoğunluklar arttığından olmalı
    günübirlik hasarlı araç kazaları  vuku bulduğundan 

bu kavşak etrafında  geremedikce  yayan  gezmeyiniz
    Tarih: 23 Eylül 2012 21:17 Ekleyen:
  • ters köse

kansız darbe !

... partisi iktidara gelecek, adil düzen kurulacak.
    sorun ne ?
    geçiş dönemi sert mi olacak, yumoşak mı olacak,
    kanlı mı olacak, kansız mı olacak,

Tarih: 23 Eylül 2012 21:17 Ekleyen:
  • Balyoz davasında verilen kararlar Yargıtay tarafından onaylanırsa hüküm giyen tüm Generaller, er statüsüne düşecek.
    Tarih: 23 Eylül 2012 21:16 Ekleyen:

• FraNSIZ ASFALT istiyoruz

Uludag yakını İlko Villalarında otururum emekliyim geçenlerde Asfalt katılım payı istediler.2850 tl. emekli için bu rakam ne kadar büyüktür Bilİrmsiisniz Yenimahalle belediyesini bu asfalt katılım payını almasından dolayı kınıyorum,ÖDEMİYORUM-ödeyemiyorum
    sıkıysa gelde al.
    Tarih: 23 Eylül 2012 21:16 Ekleyen:
  • BaşkanIM

Biliyorum bu satırları tek tek okursunuz,okumasanız da
    size bilgi notu olarak gelir

Başkanım Çayyolu bölgesi pıtrak gİBİ çogalan büfelerden bıktı artık, bu büfecileri nereden ve nasıl seçiyorsanız adamınamı veriyorsanız,büfeleri açmak için çayyolunda ikamet etmeme gibi bir yol izliyorsunuz, bilemem ama sizden gören Ank.B.Ş.Belediyesi de çifter çifter büfe açmaya başladı.Yarışı siz kazandınız bunu görüyoruz.
    Çok kıymetli başkanım sizin göreviniz çayyolunun daha güzel bir yer olması için çalışmanız
    Şimdiye kadar size bundan sonraki seçimlerde yetecek kadar oy verecek büfeci seçmeniniz var zaten.
    Daha açılışı yapılmayan Yunus Market ve Konutkent taksi durağı karşısında 2 büfenin açılışına katılacaksınız.Gerçi bu büfeleri Melik Bey açıyor diyebilirsiniz ve hatta benden kıskandı da açıyor da diyebilirsiniz.
    BU 2 büfenin de sahibi tek kişi nasılı oluyorsa ?Sizde nasıl oluyorsa ,her belediyede olduğu gibi sizinde 2 büfesi olan işletmeciniz var.Fazla yazmayım ayıp olur.
    Bir yıl sonra normal vatandaş olarak çayyolunun Fransız kaldırımlarında yürürken önünüze bakmazsanız büfeye çarparsınız ve kim yaptırdı bu kadar teneke yığını zevksiz büfeleri diye söylenmeyin yanınızdan geçen biz vatandaşlar aynen şöyle deriz
    Büfeci başkan vardı o yaptırmıştı diye sizi yad ederiz bilginiz olsun

Çayyoluna Fransız kaldırımlar yapmanız bizi memnun edecektir ancak lütfen Çayyoluna FRansız kalmayınız

Bir de seçim sözünüz olan çayyoluna meydan sözünüz vardı ama sanırım Melik bey önünüzü kesti, siz yapın biz arkanızda oluruz merak buyurmayınız.

Ekmek büfesinden yazıyorum saygılar sunarım
    Tarih: 23 Eylül 2012 21:14 Ekleyen:

• hayat bir Bumerang gibidir… yaptığınız, söylediğiniz herşey dönüp dolaşıp yine size döner…

bazen hemen , bazende yıllar sonra o yüzdeni
    şu anda söylediğiniz ve yapyığınız şeylere dikkat etin!
    ....

çünkü ONLAR geri dönmek üzere yola çıktılar bile !....
  • Sevdiklerine zamanını ver, dikkatini ver, ilgini ver, bilgini ver, pozitif bakış açını ver, onlara değer ver. Yüreğinde -kileri armağan oşarak ver

Sevgini, anlayışını, neşeni, şefkatini ver, affediciliğini ver.Zihnindeki armağanları ver, rüyalarını, fikirlerini, yaratıcılığını, yeteneklerini sun dünyaya.

Yüreğini sunduğunda kendini iyi hissedersin, kendine olan güvenin artar,
    en önemlisi kendine verdiğin sevgi ve değer artar.
    Ne verirsen kendine veriyorsun.

Bunu daima hatırla:
    Kendine sakladığın, kaybetmekten korktuğun her ne ise onu mutlaka kaybedersin.

Verdiklerin ise senindir…
  • Erdoğan: Ne yapacaktım, sizi okşayacak mıydım
    Bir taraftan barışı konuşurken bir taraftanda ...

• Sizden bir ricada bulunacağım:
    Ümitköy 1920 numaralı cadde üzerinde bulunan Arte Sağlık Tesisleri, önünde bulunan caddeyi bölerek daraltmıştır.
    O kısımda trafik tıkanmaktadır.
    Durumu başta belediye olmak üzere ilgili kurumlara iletiyorum.
    Tarih: 23 Eylül 2012 06:48 Ekleyen:
  • Sadece cüppeleri mi kara?

İçleri kara, kafaları kara
    Tecavüz suçlusuna, adam öldürene,askerimizi,öğretmenimizi  şehit edenlere bile bu kadar ceza vermediler
    Eğer idamı kaldırmasalar dı zaten idam vereceklermiş, içlerindeki kini nefreti bunların üzerinde uygulamaktan vazgeçemezlerdi.
    Bu karar tüm halkın vicdanında yanlış olarak algılandı, içimizi acıttı,avrupa insanhakları mahkemesinden döner.
    içlerimiz karardı yeter artık.
    Tarih: 23 Eylül 2012 00:11 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!