Aşağıdaki yazıyı yazdım ama kime ? Bir kişi bile cevap yazmadı sanıyorum ki! Çayyolunda bu sayfaları okuyan bir tane bile kürt kardeşim yok !
Öyle mi yoksa bu olan olaylara şehitlere üzülen ve dim dik ayakta duran ve bu canileri karşı durabilecek, kınayacak bir tane bile vatansever, insansever kalmadı mı?BU Çayyolunda...
Çayyolunda hiç Kürk kökenli bir kardeşimiz oturmuyor mu?
Soruyorum acaba bu emniyetimizi sağlayan vatan evlatları kalleşçe mayınlanarak bir bir şehit düşerken hiç mi vicdanı sızlamıyor?
Evindeki gencecik oğluna bakıp da acaba tek parça askere gönderdiğim oğlum bir tabutun içinde kaç parça gelecek diye içinden hiç geçirmiyormu?
Bu kadar mı kör oldu, hiç mi merhamet duygusu yok sizin bir tane açıklama yapamaz mısınız?
Evet ben de Kürdüm bu yapılanları kınıyorum, buvahşeti yapanların elleri kırılsın diyemiyor musunuz?
Bu kara cahillere kim dur diyecek sizlerin de vicdanlarınız mı kurudu.. Bir karıncayı bile incetmeyen insanlıklarınıza ne oldu?KONUŞUN HADİ Bende Kürdüm bu vatan hainlerini arkadan vuranları, mayın koyanları, polislerimizi vahşice kalleşçe vuranların elleri kopsun diyorum deyin hadi...Ne oldu korkuyor musnuz?
SUS MA SES VER KARDEŞİM.
Tarih: 19 Eylül 2012 09:29 Ekleyen: Beğenme: 0
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın açılışını gerçekleştirdiği antika pazarına vatandaşlar yoğun ilgi göstermiş.
Fethi Yaşar "Çayyolu'nu yaptığımız çalışmalar ile Yenimahalle'nin güzide semtlerinden biri haline getirdik." demiş.
Fethi Yaşar, siz bu antika pazarını kaç kere daha açacaksınız aynı yere.
Bizi enayimi sanıyorsunuz. Halk için birşey yapamayınca, "Çayyolu'lu vatandaşlardan gelen talep üzerine harekete geçtik" martabalını okuyorsunuz.
Bizim taleplerimiz önemliyse bu kadar çok büfe açmazdınız, bizim taleplerimiz önemliyse park alanımızı tatlıcıya vermezdiniz, bizim taleplerimiz önemliyse zabıtaları birilerinin üzerine salıp cam balkonlara ceza kezmezdiniz.
Yukardaki sorunları size 2013 de gerçekleştirilecek seçimlere kadar sayardım ama neyse...
Siz partinizden istifa etmiş meclis üyeleri ve yanınızdaki şakşakcılara bakarak kendinizi başarılı sayıyorsanız, benim diyecek bir şeyim yok...
Sizin şakşakcılarınız çok kuvvetle alkışlıyor ki, duymuyorsunuz...
Sizin şakşakcılarınız size görmeniz gereken yerleri gösteriyorlar ki, görmüyorsunuz...
Sizin şakşakcılarınız size bazı şeyleri okutmuyorlar ki, bilmiyorsunuz...
Fethi bey; şakşakcılarınıza söyleyin suyunuzu eksik etmesinler, haa bir de arada güneşe çıkarırlarsa iyi olur...
Saygılarımla
Tarih: 19 Eylül 2012 05:16 Ekleyen: Beğenme: 0
İ.Melih Gökçek ile ilgilenmesini istemişsin.Amenna,hiç bir itirazım yok.Ancak Gökçek ile uğraşırken nasıl oluyorsa karşımıza Yenimahalle Belediye Başkanı çıkıveriyor.Birlikte çayyolunda yaptıkları emsal artışları çıkıyor.Özçelik-imaj-tan çıkıyor.Ali Rıza Bey ormanı çıkıyor,her köşe başına konulan büfeler çıkıyor,Melih Gökçeğin planlarına MHP li meclis üyeleri hayır derken;Başkan ın danışıklı ayrıldığı (Eski CHP li meclis üyeleri)Meclis üyeleri EVET diyor.Şimdi Ben ne diyeyim bu işe hadi sen söyle.Ayrıca solcular tüm dünyada olduğu gibi toplumun vicdanıdırlarve vicdanlarını yitirinlerden de solcu olmaz.
Tarih: 19 Eylül 2012 05:15 Ekleyen: Beğenme: 0
KİLER MARKETİN UYANIKLIĞI
Galleria AVMdeki kiler marketten dilimli kaşar peyniri almak istedim. Şarküteri reyonundan bir paket çıkartıp tartarak terazi barkodunu pakete yapıştırdı.
Halbuki pakette net 1000 gr. yazıyordu ve etikette 14.95 tl. fiyat yazılıydı. Tartıldıktan sonraki fiyat ise birden 15,54 tl ye yükseldi. İtiraz ettim; biz böyle satıyoruz dedi görevli. İtirazımı sürdürünce 14.95 lik barkod yapıştırdı.
Yani gramajı belli, fiyatı belli ürünü tekrar tartarak ambalajıda peynir fiyatına yüzlerce kişiye satarak haksız kazanç sağlamaktadırlar. Dikkatli olun ve bu tür ürünleri tekrar tartılmasına izin vermeyin.
Tarih: 19 Eylül 2012 05:14 Ekleyen: Beğenme: 0
İ.Melih gökçekle bu kadar araştırmıyorsunuz
neden yenimahalle belediyesi. Bunları yazanlarda çoğuda CHP lidirler. kendinizle uğraşıcağınıza şu herifi başımızdan alın artık
yenimahalle belediyesi olmasa yaşamkentte oturulacak gibi değil. CADDELER DELİK DEŞİK
BIKTIK ARTIK.
Tarih: 18 Eylül 2012 12:01 Ekleyen: Beğenme: 0
Yaz tatilcisi arkadaş; tatil bitti ama sen farkında değilsin. Burnunun dibindeki sana hikaye geliyor sa, ıslah olmaz bir fanatik olduğun kesin. Fanatik olmak körleştirir. Benim hırsızım iyidir anlayışına kadar adamı götürür. Sen yol yakınken bu anlayıştan vazgeç. Bu işlerin kokusu er geç çıkar, sen de mahcup olursun. İnanmıyorsan Çankaya eski belediye başkanına düştüğü hale bak derim.
Tarih: 18 Eylül 2012 12:00 Ekleyen: Beğenme: 0
Köprü umarım hemen tamir edilir. Yoksa halimiz harap.
Tarih: 18 Eylül 2012 10:23 Ekleyen: Beğenme: 0
yazılanlar bize hikaye gelir diyen arkadaş, bir etrafına bak bakalım yazılanlar gerçek mi değil mi? ondan sonra karar ver hikaye mi masal mı?
Ümitköy camisinin yanındaki yeşil alan kime nasıl verildi?
Havuzlu belediye parkının etrafını kim ne hakla beton duvarla kapattı?
Mantar gibi her köşede biten büfeler kimlere nasıl dağıtıldı?
Teknoparkın içine hangi muhtar restoranı nasıl açtı?
Bunlar sadece birkaç örnek.
Hiç merak ettin mi?
Bunları araştırıp yazanlar doğru yazmıyor mu?
Ne yani, bunlar yapılırken duyarlı, etrafıyla ilgili, dürüst, bu belediye yönetimine iyi işler yapacakları, dürüst olacakları, halktan yana çalışacakları, umuduyla oy verip de şimdi pişman olanlar sussun mu?
Bunun adı korkaklık, olmaz mı?
Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan değil mi?
Bunları söyleyip, yazmayanların demokrat olduğu söylenebilir mi?
Her şey o kadar ortada ki!!!!
Kısacası, sen görmüyorsan, göstermeye çalışanlar ne yapsın????
Tarih: 18 Eylül 2012 10:20 Ekleyen: Beğenme: 0
meclisin kulağı delik vekilleri sezgilerine güvenerekmi yıllarca raflarda durdu durduda bekletilen paralı askerlik teklifini
acaba terörün artacağına dair gizli bir bilgimi aldılarda
paralı askerliği alelacele mecliste sevkedip kanun haline geçirdiler
bizim denizci tayfasından olupda paralı askerlik savunması yapanlar çok içimi açıyıyor çok