Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• sonraki haber
    Resmi neden kongre

Erdoğan neden vazgeçti?
    Birleşmiş Milletler Genel Kurul toplantısına katılmak üzere Newyork’a gitmeye hazırlanan Başbakan  Erdoğan,
    son dakika kararıyla programını iptal etti.

önceki haber

Bu Haberi Paylaşın
    "BAŞBAKAN'IN 'İNSANLIK SUÇU' TEKLİFİ ÖNEMLİ"

Bağış, bu nedenle Başbakan Erdoğan'ın çağrısının önemli olduğunu vurgulayarak, "Sayın başbakanımızın önümüzdeki hafta Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu'na katılmak için New York'a yapacakları ziyarette bütün kutsallara, bütün inançlara, dinlere hakareti bir 'insanlık suçu' haline getirme teklifinin BM'de önemli bir yankı bulacağına inanıyorum. İnşallah BM üyesi bütün ülkeler bu konuda tek yürek olurlar ve hiçbir kimsenin bir başkasının kutsalına, inancına, değerine hakaret etmesini ifade özgürlüğü ile değil hiçbir şekilde kabul edilmemesi gerektiği konusunda bir uzlaşmaya varılır. Çünkü bunlar tamamen insanlığa atılan fitne tohumlarıdır. Bu sapık zihniyetlerin başarısız olması için çok daha bilinçli, çok daha mantıklı ve önünü arkasını iyi hesap ederek adımlar atmamız gerektiği konusunda bizlere de bir uyarıcı olması temennisi içindeyim" dedi.
    Tarih: 22 Eylül 2012 06:27 Ekleyen:

• çayyolunun en iyi gören seyir tepesine jetonla çalışacak  panoramik dürbünler  monte ettirilebilir

yakını göremeyenlere ise uzun teleskoplar 
    düşünülebilir

bu sayede vataşlarjlar cüzi bir ücret karşılığında
    yoğunluğu artan bölgeleri ,  kesilen ağaçlık alanları
    serbestce  gözaltına alarak gözlemleyebilir
    Tarih: 22 Eylül 2012 06:27 Ekleyen:
  • bir fotoğraf bin gözcüğe bedeldir
    Tarih: 21 Eylül 2012 23:14 Ekleyen:
  • Bizim şikayetimiz Muharrem Dalgılıç yürüyüş alanında daha önce diz için ağırlık aleti, güzel fakat eski bisiklet ve öbürleri vardı. Yeni takılan aletlerin daha kaliteli olacağını düşünürken, eskileri arar duruma geldik. ağırlık gitmiş, bisklet boyumuzun yetişemeyeceği kadar uzun ve kalitesiz. Biz eski aletlerimize benzer sağlam ve kaliteli aletler istiyoruz. Bizim uzun yürüyüş ve dizlerimiz için alette çalışacağıımız tek yer Muharrem Dalgılıç yürüyüş alanıydı   oda bozuldu. Bizim başkanımızdan isteğimiz kaliteli ve ihtiyaca cevap veren aletlerin eskisi gibi ama kalitelilerini çayyolu halkı olarak buna hakkımız olduğunu sanıyor ve yardımlarını bekliyoruz. saygılar
    Tarih: 21 Eylül 2012 12:27 Ekleyen:
  • BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLIYOR GİBİ GÖRÜNÜYOR, ŞEHRİMİZ KİMLERİN ELLERİYLE BİRİLERİNİN RANT KAPISI HALİNE GELMİŞ BÜYÜK ŞEHİR MECLİSİNDE RET OYU VEREN İLÇE MECLİS SALONUNDA EVET VEREN 15 GÜNDE FİKRİ VE GÖRÜŞÜ VE OYU DEĞİŞEN ÇOK EĞİTİMLİ MECLİS ÜYELERİNİDE SORGULAYACAK MÜFETTİŞ VE SAVCILAR ERGEÇ ÇIKACAKTIR, OTURACAK EVİ YOKKEN ŞİMDİ OKULDA OKUYAN ÇOCUKLARININ BİLE EVLER VİLLALAR SAHİBİ OLUYORSA SORULMALI KİMLERE RANT SAĞLANDIDA RANT ELDE ETTİNİZ DİYE BİR ARKADAŞIMIZ YAZMIŞ;
    * YEŞİL ALANLARIMIZA YAPILAN KAÇAK YAPILAR KİMLERİN RANT KAPISI HALİNE GETİRİLDİ
    * EMSAL ARTIŞI İLE 10 DAİRE YAPILACAK YERE 100 DAİRE YAPILMASINA İZİN VEREN MECLİS ÜYELERİ BU 90 DAİRE ARTIŞA HANGİ ŞARTLARLA İZİN VERDİLER YETİMİN HAKKINI YEDİRİRKEN KENDİ ÇOCUKLARINIMI DÜŞÜNDÜLER.
    * YEŞİL ALANLARA YAPILAN BÜFELER VE RESTERONTLARIN, TATLICIYA VERİLEN KAÇAK YAPILARDAN HANGİ MECLİS ÜYELERİ ARACILIĞIYLA VERİLDİĞİNİ ORTALARA ÇIKIP BEN TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN HAKKINI YEDİRMEM DİYEN BAŞKANA SORMAK LAZIM BUNLAR YETİMİN VE ŞEHİDİN HAKKINI YEMEK DEĞİLMİ SEN LAFLARINLA CENNETLİK YAPTIKLARINLA CEHENNEMLİKSİN BAŞKAN YOLUN AÇIK DEVAM....
    * BU ÜLKEDE GÜN GELECEK DEVRAN DÖNECEK Mİ BİLMEM AMA YETİM VE ŞEHİT HAKKI YİYENLER BİRGÜN HESAB VERECEKLERİNE İNANIYORUM EĞER BU DÜNYADA VERMEZLERSE AHİRETTE VERİRLER UMUDUYLA ÇAYYOLU NA SAHİP ÇIKALIM DİYORUM KAÇAK YAPILARA VE HEKSIZ YERE EMSAL ARTIRARAK BİRİLERİNİN RANT ELDE ETMESİNE DUR DİYELİM VE GÖRDÜĞÜMÜZ BU YAPILARI VE BÜFELERİ İLGİLİ MAKAMLARA ŞİKAYET EDEREK YETİM HAKKINI YİYENLERİ GÖRMEZDEN GELEREK BANA NE DİYEREK BİZDE YETİM HAKKI YEMEYELİM.
    Tarih: 21 Eylül 2012 09:41 Ekleyen:
  • GÜNAYDIN ÇAYYOLUM!!!

Sabah 06.55 Atapark'ın önündeki yoldan acı acı ambulansın siren sesi ile uyandık.
    Ambulans şoförü Abuzer bey, kardeşim sen sirene basmadan gidemez misin?
    Bu saatde Çayyolunda trafik yok, araç yok, yollar bomboş...
    Yani ne diyeyim sana, sabah sabah saati kurmamıza gerek yok sen bu saatde geç yeter.
    Tarih: 21 Eylül 2012 09:38 Ekleyen:

•                         NASİP!
        Hoca camiide vaaz veriyormuş. ''Ey cemaat, öyle bakıp da da heveslenmeyin ZENGİNLERE, mal da mülk de ,parada emanet bu dünya da, NASİP ...
        Cemaatten biri seslenmiş ya hoca peki ŞAHADET nedir?
        ''Her kula nasip olmaz, NASİPTİR NASİP...
        ''Ya hoca para pul zengine, ŞAHADET fakire mi nasip?
    Tarih: 21 Eylül 2012 09:36 Ekleyen:
  • ÖZELLİKLE ARCADİUM TÜRKCELL'DEN MAL VE HİZMET ALACAK ŞAHISLARIN, LÜTFEN BEŞ DAKİKA AYIRARAK İMZALADIKLARI SÖZLEŞMELERİ OKUSUNLAR VE ÖYLE İMZALASINLAR. YOKSA SATIŞ TEMSİLCİSİ (KAZIKÇISI) ! BEYLERİN SİZE SÖYLEDİKLERİ İLE BİLGİSAYARLARINDA İŞARETLEYİP SİZE İMZALATTIKLARI O KADAR FARKLI Kİ. (VEYA EN AZINDAN BU BEYLERLE KONUŞMALARINIZI KAYDEDİN. ÇÜNKİ ÜÇ GÜN SONRA BEN BÖYLE DEMEDİM DİYEBİLİYORLAR) TÜRKCELL İSE KAPATTIRILAN İNTERNET HİZMETİ İÇİN ISRARLA ÜCRET KESMEYE DEVAM EDİYOR.  DİKKATİNİZE....
    Tarih: 20 Eylül 2012 22:18 Ekleyen:
  • Türkiye kent Konseyleri Platformu 8. Toplantısı Silivri'de yapılmış,
    Bu platformda, "şu bizim" platform da varmış ve platformun sitesinde bu toplantı duyurduktan sonra şöyle denilmiş:"Toplantıda yerel yönetim ve kent konseyleri ilişkileri ortak çalışma alanları, kentlilik bilinci, çevre gibi konseylerin çalışma yöntemleri hakkında önemli bilgilerin sunulduğu ve tartışmaların gerçekleştiği atölye çalışmaları yapıldı.
    Toplumsal açıdan önemli  çalışmalar sergileyen kent konseylerinin giderek daha aktifleşmesi yönündeki dileklerimizle; ev sahipliği yapan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın şahsında tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz."
    Demek öyle! Peki,şimdi şunları sormazlar mı adama:
    1-Kentlilik bilinci nedir? Yerel yönetim ne yaparsa alkış tutmak mı, yoksa bilinçli bir şekilde, kentleşmenin doğru yapılmasını savunmak mıdır?
    Platform bu uğurda Çayyolunda yoğunluklar artırılır parklar betona teslim edilirken ne yapmıştır?
    2-Çevre konseyleri nedir? Çayyolunda var mıdır? Varsa, Çayyolu'nda onca çevre sorunu yaşanırken, Ali Rıza bey ormanı bir eğitim kurumunca yok edilirken, parklara büfeler kondurulurken, yeşil alanlar tatlıcılara verilirken bu konsey nerededir?
    3-Platformun,"toplumsal açıdan önemli çalışmalar sergileyen kent konseylerinin giderek daha aktifleşmesi yönündeki dilekleri" nedir?
    Aktifleşmeyi dilemek yerine,Yenimahalle ve Çayyolu'nun sorunlarına sahip çıkarak fiilen aktif davranılması gerekmez mi?
    Kapalı salonlarda konferans sunmayı aktiflik sanıp, yerel sorunları görmezden gelenlerin,aktiflik dilemeleri ne kadar inandırıcıdır?
    Güldürmeyin insanı!
    Tarih: 20 Eylül 2012 04:22 Ekleyen:
  • gösterge sanatlarına g,iriş

kemal bey  ziyaed etti ya demir kır atı
    recep beyde şimdinismet paşamızı ziyaret eder

sonucdaekmek parası  nolacak
    Tarih: 19 Eylül 2012 22:09 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!