darbe sabahlarının türkücüsünde çakma bir
balyoz türküsü : KIR at
Tarih: 23 Eylül 2012 21:21 Ekleyen: Beğenme: 0
engin alan paşa demiş ki bizler rehiniz ancak apo hapisaneden afla çıkartılırsa bizde apoya karşılık ceza evinden çıkarılırız
bir fotoğraf bin sözcüğe bedeldir
birincisi bendeniz şunu annayamıyorum sayiden
deneme / yanılma yöntemi ile çalışan inşaat firmaları olduğunu biliyoruz ama yerel mahkemelerde anıran bu yöntemlemi çalışır ki söz konusu yargıtaya ihyiyaç oluşmuşdur
ikincisi, bugün arzu kök ün yönettiği haber türk kanalındaki türkiye nin nabızı özel açık oturun proğramını izledim
proğramın sonunda neredeyse masalar arasında kavga çıkıyordu neden
katılımcıların biri Atatürkümüzün bazi askerlerini 2. dünya savaşının mazi askerlerine benzetti
pardon o zaman oksford mu vardı da biz
okumadık !
elbette moda u zamanlar nazizim idi!
ama sen sonuca bak somuta kardeş,Atatürk bir deha olarak konjöktürel "dönemsel" nazizizm modasına hayran bazı zihniyetleri bile onları ötelememiş onlarada buvatan topraklarının çocukları olaraktan yanında barındırabilmiş,beyaz hoca gibi islam ulemasınıda yanında taşımış ;hemde onları kendilerinin yönetildiklerinin farkına bile farkına varmadan idare etmesini bilmiştir
işte gerçek demokrasi butur: yönetildiğinin bile farkına varmıyorsan bunun adı gerçek demokrasidir
yukarıdaki analizin belgesine gelince;
28 Eylül 1925 Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal "Hünkar (Cumhuriyet) Köşkü"nün bahçesinde şapka giymiş Bursalılar'la konuşuyor...
Notlar :
1- Resimde hiç kadın silueti dahi yok
2- ATTÜRKÜMÜZÜN etrafındakiler hep hitler modası bıyığı
3- ATATÜRKün yanında BEYAZ hoca poz vermiş
4- Bi adamı karısı ister vezir eder ister rezil eder.
Fotoğraftaki adamın pantolunun paçasının biri uzun biri kıssa ...
maşallah , inşallah
ayaklar baş olursa kıyamet kopar
diyenler şuna gözden kaçırıyor
başlar kapalı ama ayaklar, parmaklar ve ayakkabılar
kapalı değil açık mazzallah
Tarih: 23 Eylül 2012 21:20 Ekleyen: Beğenme: 0
kavramlar iyicene karıştı komşular
eski demokrat partililer bile
temyizlenmemiş ,yerel mahkemenin iddia ettiği karara sevinmedi , alkış tutmadı
ama buna rağmen
birileri ısrarla bu istem ve sonucun eski bir rövanş olduğunun altını çiziyor
YAYINDAN KALDIRILAN YAZI
‘Balyoz CD’lerine eklenme var’ diyen şirket,
ABD’de manşet
Bu haber, 27 Nisan 2012’de, saat 09:00 civarında VATAN web sayfasında yayınlandıktan kısa bir süre sonra kaldırılmıştır.
Yazının orjinali aşağıdadır.
ters köşe
bakyozun olanı bile akp yi yüzde elliler taşıdı
eğer bide balyoz inseydi 82 anayası gibi olurdu !
bizim iki yüzlü vatandalın yüzde doksan dokuz nokta dpksandokuzu darbe anayasasına ever demezdi
Tarih: 23 Eylül 2012 21:19 Ekleyen: Beğenme: 0
... geçmişin gerçek darbeleri olan
12 martı alkışlayan 12 eylülede çanak tutan zihniyet hayali bir darbeye dava açsa ne olur açmasa ne olur
hadi canım sizde
Tarih: 23 Eylül 2012 21:19 Ekleyen: Beğenme: 0
Naziler onu götürmeye geldiklerinde,kilisedeki papaz o ünlü sözü söylemişti.
önce yahudileri götürdüler, sesimi çıkrmadım, arkasından aydınları götürdüler, sesimi çıkarmadım, peşinden çingeneleri götürdüler, sesimi çıkarmadım, peşpeşe demokratları, sosyalistleri, liberaller götürdüler.... sesimi çıkrmadım.
Sonunda beni götürmeye geldiklerinde SES ÇIKARCAK KİMSE KALMAMIŞTI....(Herkes kendine göre yorumlasın, tatildekilerde......).
Tarih: 23 Eylül 2012 21:18 Ekleyen: Beğenme: 0
bulanık propaganda
ve bağımlı yargının dönemsel kararları
mahkeme kararları üzerinde işkembeden atan bazı ak partili vijdanı kıt gazeteciler ki bunların çoğu
balyoz seminerini hazırlayanlara olsun , 28 şubatcılar olsun , internetten tankları yürüten olsun on derece nankör bir dille konuşuyorlar
oysa , ordunun ezelden beri süregelen gelenekcileri
darbe ve darbe teşebbüsü yaptıkca zamanın nizam partisinin gelenekci oylarını ki barajı bile aşamazlardı
evren ve evrenin asker torunları
şimdiki ak partinin üst yönetimini bilerek ya da bilmeyerek mazlumları oynatarak bugünlere taşıyarak %59 lara getirdiler
Tarih: 23 Eylül 2012 21:18 Ekleyen: Beğenme: 0