Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• darbe sabahlarının türkücüsünde çakma bir
    balyoz türküsü : KIR at
    Tarih: 23 Eylül 2012 21:21 Ekleyen:
  • engin alan paşa demiş ki bizler rehiniz  ancak apo  hapisaneden afla çıkartılırsa bizde  apoya karşılık  ceza evinden çıkarılırız
  • bir fotoğraf bin sözcüğe  bedeldir 

birincisi bendeniz şunu annayamıyorum sayiden
    deneme / yanılma yöntemi ile çalışan inşaat firmaları olduğunu biliyoruz ama yerel mahkemelerde anıran bu yöntemlemi çalışır ki söz konusu yargıtaya ihyiyaç oluşmuşdur

ikincisi, bugün arzu kök ün yönettiği haber türk kanalındaki türkiye nin nabızı özel açık oturun proğramını izledim

proğramın sonunda neredeyse masalar arasında kavga çıkıyordu neden

katılımcıların biri Atatürkümüzün bazi askerlerini 2. dünya savaşının mazi askerlerine benzetti

pardon o zaman oksford mu vardı da biz
    okumadık !

elbette moda u zamanlar nazizim idi!
    ama sen sonuca bak somuta kardeş,Atatürk bir deha olarak konjöktürel "dönemsel" nazizizm modasına hayran bazı zihniyetleri bile onları ötelememiş onlarada buvatan topraklarının çocukları olaraktan yanında barındırabilmiş,beyaz hoca gibi islam ulemasınıda yanında taşımış ;hemde onları kendilerinin yönetildiklerinin farkına bile farkına varmadan idare etmesini bilmiştir

işte gerçek demokrasi butur: yönetildiğinin bile farkına varmıyorsan bunun adı gerçek demokrasidir

yukarıdaki analizin belgesine gelince;
    28 Eylül 1925 Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal "Hünkar (Cumhuriyet) Köşkü"nün bahçesinde şapka giymiş Bursalılar'la konuşuyor...

Notlar :
    1- Resimde hiç kadın silueti dahi yok
    2- ATTÜRKÜMÜZÜN etrafındakiler hep hitler modası bıyığı
    3- ATATÜRKün yanında BEYAZ hoca  poz vermiş
    4- Bi adamı  karısı ister vezir eder ister rezil eder.
    Fotoğraftaki  adamın pantolunun paçasının biri uzun biri kıssa ...
  • maşallah , inşallah

ayaklar baş olursa kıyamet kopar
    diyenler şuna  gözden kaçırıyor

başlar kapalı ama ayaklar, parmaklar ve ayakkabılar
    kapalı değil açık mazzallah
    Tarih: 23 Eylül 2012 21:20 Ekleyen:
  • kavramlar iyicene karıştı komşular
    eski demokrat partililer bile

temyizlenmemiş ,yerel mahkemenin iddia ettiği karara sevinmedi , alkış tutmadı

ama buna rağmen

birileri ısrarla  bu istem ve sonucun eski bir rövanş olduğunun altını çiziyor
  • YAYINDAN KALDIRILAN YAZI

‘Balyoz CD’lerine eklenme var’ diyen şirket,
    ABD’de manşet

Bu haber, 27 Nisan 2012’de, saat 09:00 civarında VATAN web sayfasında yayınlandıktan kısa bir süre sonra kaldırılmıştır.

Yazının orjinali aşağıdadır.

• ters köşe

bakyozun olanı bile akp yi yüzde elliler taşıdı

eğer bide  balyoz inseydi 82  anayası gibi olurdu !
    bizim iki yüzlü  vatandalın yüzde doksan dokuz nokta dpksandokuzu darbe anayasasına ever demezdi
    Tarih: 23 Eylül 2012 21:19 Ekleyen:

• ... geçmişin gerçek darbeleri olan
    12 martı alkışlayan 12 eylülede çanak tutan zihniyet hayali bir darbeye dava açsa ne olur açmasa ne olur

hadi canım sizde
    Tarih: 23 Eylül 2012 21:19 Ekleyen:
  • Naziler onu götürmeye geldiklerinde,kilisedeki papaz o ünlü sözü söylemişti.
    önce yahudileri götürdüler, sesimi çıkrmadım, arkasından aydınları götürdüler, sesimi çıkarmadım, peşinden çingeneleri götürdüler, sesimi çıkarmadım, peşpeşe demokratları, sosyalistleri, liberaller götürdüler.... sesimi çıkrmadım.

Sonunda beni götürmeye geldiklerinde SES ÇIKARCAK KİMSE KALMAMIŞTI....(Herkes kendine göre yorumlasın, tatildekilerde......).
    Tarih: 23 Eylül 2012 21:18 Ekleyen:
  • bulanık propaganda
    ve bağımlı yargının dönemsel kararları

mahkeme kararları üzerinde işkembeden atan bazı ak partili vijdanı kıt gazeteciler ki bunların çoğu 

balyoz seminerini hazırlayanlara olsun , 28 şubatcılar olsun , internetten tankları yürüten olsun  on derece nankör bir dille  konuşuyorlar

oysa , ordunun  ezelden beri süregelen gelenekcileri
    darbe ve darbe teşebbüsü yaptıkca zamanın nizam partisinin gelenekci oylarını ki  barajı bile aşamazlardı

evren ve evrenin asker torunları
    şimdiki  ak partinin  üst yönetimini  bilerek ya da bilmeyerek mazlumları oynatarak bugünlere taşıyarak  %59 lara getirdiler

Tarih: 23 Eylül 2012 21:18 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!