tartışılmış deliller
sn: gökçek kendi iktidarını kurdu
Tarih: 25 Eylül 2012 09:35 Ekleyen: Beğenme: 0
18/09/2012 Tarihinde Arcadium Top Shop mağazasından çok büyük bir hevesle buharlı H2O MOPX5 makinesını aldım.Ertesi gün denediğimde ürünün TV reklamlarında olduğu gibi olmadığını gördüm.Makine yerleri buharla temizlemek yerine olduğu gibi su bırakmaya kuruyunca da iz yapmaya başladı.22/09/2012 günü değiştirmek üzere ürünü götürdüm,satış elemanı ürünü çalıştırdı ve çok güzel çalıştığını söyledi.Sorunun çalışmasında olmadığını yerleri ıslak bıraktığını ve iz yaptığını bunun için değiştirmek istediğimi söyledim.Ürünün hepsi böyle deyince o zaman iade etmek istiyorum dedim. 7 günlük TV de belirtilen iade süresi dolmamıştı.Satış elemanı mağazadan satışlarda iade olmadığını belirtti o zaman değiştirin dedim yine kandırmaca bir dolu laf...Mağaza müdürüm yok salı günü gelin dedi.Top Shop müşteri hizmetlerini biraz önce aradım hikayeyi anlattım biz size 5-6 gün içinde döneceğiz dediler.7 günlük süre yarın doluyor ama hiçte iade alacak gibi konuşmuyorlar.Büyük bir firmanın bu şekilde müşteriye yaklaşımı,işine hakim olmayan satış elemanları ile nereye kadar devam ederler bilmiyorum.Ama bu konuyu takip edeceğim gerekirse tüketici hakları mahkemesine başvuracağım.Sorunum umarım çözümlenir ama alışveriş yaparken iyi düşünün reklamlarına güvenmeyin.Herkese sağlıklı ve mutlu günler...
Tarih: 24 Eylül 2012 14:37 Ekleyen: Beğenme: 0
Cehenneme Uğramak
Büyük zatlardan birine kendisini zor durumda bırakmak amacıyla sormuşlar:
-Hocam cennette her şey var diyorsunuz, ben sigara içmeden duramam orada sigara içebilir miyim?
-Tabii evladım, ancak cennette ateş bulunmaz sigaranı yakmak için cehenneme uğraman gerekir, diye uygun bir şekilde cevap vermiş.
Tarih: 24 Eylül 2012 14:37 Ekleyen: Beğenme: 0
devrimci ruhu taşımak her bapayiğite nasip olmaz
onun için atamızın gerçekleştirdiği devrimleri özelliklede şapka devrimini iyi okumak lazım
mesela siz bu halka şimdi
liderin birisi hadi ulen saçlarınızı bundan böyle sıfıra kazıtacaksınız öyle gezeceksiniz dese
türkiyenin bütün meydanlarında mitingler pluşur
Tarih: 24 Eylül 2012 14:34 Ekleyen: Beğenme: 0
Cumartesi Çayyolu'nda semt pazarına gittim.
Pazarın zabıta karakolu tarafından giriş yapıp alışverişe başladım.
Aynı yerden biraz sonra zabıta ekibi olduğunu sandığım bir ekip giriş yaptı pazara.
Üç kişiden oluşan ekip çok dikkat çekici idi.
İkisi sivil, biri resmi zabıta memuru olduğu izlenimi vermeye çalışıyorlardı.
Resmi olan kılığıyla kurtarırken, diğer ikisi Ülkü Ocakları kaçkını gibi duruyordu.
Hene bu imajı nerden edindilerse; ikiside kel kafalı, ikiside gömleklerini göbeklerine kadar açmış, biri karalar giymiş diğeri açık renkli bir çeketle görüntü koymakta.
Bir de sanki pazarcılarla ilgileniyormuş gibi ortaya direktifler sallayı duruyorlardı. Bir pazarcıya "gardaş kartını tak" diğerine "hayırlı işler" bir başkasına "iyisiniz inşallah" gibi laflar.
Pazarcılara sordum kim bunlar diye; "Abi bunlardan yenimahalle belediyesinde çok, hepsi aynı kılık, kıyafet ve tavır içindeler" dedi. Hepsinin ortak özellikleri kel olmaları.
Anladım ki CHP bu kelaynaklardan daha kurtulamamış.
Ne yapalım CHP'nin bileceği iş ama biraz kibarlık öğrenmelerini acilen tavsiye ederim.
Tarih: 24 Eylül 2012 11:25 Ekleyen: Beğenme: 0
yeni mahhallenin tekstilci başkanlarının Deniz tutkusu devam ediyor
birisi popcu denizi getirtmişti ötekide arabeksci denizi getirtmiş park açılışına
Tarih: 24 Eylül 2012 11:23 Ekleyen: Beğenme: 0
türk filmi
bu yargılama yetmez !
şimdi sıra ceza verilenleri savunan avukatrda !
Tarih: 23 Eylül 2012 21:22 Ekleyen: Beğenme: 0
gerekçeli karar :
Rövanş :
yerel mahkeme ile 9. daire arasında
Tarih: 23 Eylül 2012 21:22 Ekleyen: Beğenme: 0
9. daire yargı tayın yol haritaası
Tarih: 23 Eylül 2012 21:21 Ekleyen: Beğenme: 0