ana muhalefet ,hükümet tarafından ortaya bırakılan zamlara zamanın koltuk çıkılıp seçilen daha doğrusu atanan kontenjan senatörleri gibi bakıyor....
bu duruma şimdi ne diyebiliriz ki sade bir vatandaş olarak
bizler ancak kendim seçtim kendim buldum diyebiliriz
bunları kim seçti sanki bir başkası mı seçti
Tarih: 03 Ekim 2011 23:33 Ekleyen: Beğenme: 0
ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM AM MÜMKÜN DEĞİL!
Ey Millet,Biz bu CHP ile mi seçime gittik yoksa her şey yalan mı idi?.Ey sözde halkın partisi CHP' nin seçimden önce halkı dilinden düşürmeyip çeşitli boş vaatlerle oyunu alıp millet vekili olan mübarekler!Kanun Hükmünde Kararnameler ile TBMM'nin yetkilerini kullanan iktidara hiç mi diyeceğiniz yok! Halkı elektrik ve doğal gaz zamları ile ezen iktidara hiç mi diyeceğiniz yok!Yoksa 2.5 aylık tatil uykusundan hala uyanamadınız mı?Siz ne biçim Halkın partisisiniz?Allah aşkına siz artık seçimlere de girmeyin,çünkü bu halk sizden umudunu kesti,oy vermez,rezil rusva olursunuz.Bu söylemlerim sadece benim tesbitim değil,çevremdekilerin hepsinin ortak kanaatı!Çok ama çok yazık!Ben hayatımda ülkede olup bitenlere bu kadar duyarsız ve iktidar partisi karşısında bu kadar acız bir siyasi parti ve kadrosuna ilk defa şahit oluyorum.Yazık! Ben ülkemde iktidarın yaptığı iyi şeyleri alkışlayan,yanlışlara,art nıyetli yanlış icraatlara dim dik karşı duracak bir parti beklerken şu halimize bakın! Milli Eğitim tamamen anti laik yapılaşma içinde!Dünyada ilk defa Sılahlı Kuvvetler mensupları kendi hükümeti tarafından anlamsız suçlamalarla mahkemelerde süründürülüyor! Ve sözde halkın partisi CHP ortada yok! Allahım ben bukadar üzülmek için ne günah işledşm?
Tarih: 03 Ekim 2011 23:32 Ekleyen: Beğenme: 0
forumdaki arkadaşlar
8. caddeye sayın gökçeğin adını versek acaba bundan sonra çayyoluna aşkla hizmet eder mi??
Tarih: 03 Ekim 2011 23:30 Ekleyen: Beğenme: 0
Duyduğuma göre Park Caddesine BİM Market Açılmış.
Tarih: 03 Ekim 2011 23:28 Ekleyen: Beğenme: 0
elektiriğe , doğalgaza ve ekmeğe gelen zamlardan ziyade yumurtaya geken zam nedense gözlerden kaçtı.
oysa ben yaz aylarında çubuklı bir firmanın 15li xL jumbo yumurtalarını 3.65 liraya satın alırken dün marketten yine aynı markanın aynı ebattaki 15 li paketini 5.45 liraya aldım .
Tarih: 03 Ekim 2011 23:25 Ekleyen: Beğenme: 0
Ben de mi kaçak elektrik kullanayım
‘YAN gelip yatma nasıl olur’ elektrik idaresinin uygulamalarından kolaylıkla
anlaşılabilir.
Kaçak elektriğin maddi boyutları idarenin umurunda bile değildir çünkü
bu bedel kaçak elektrik kullanamayanlara ödettirilmektedir ve aslında bu
uygulama yeni de değildir.
Bu uygulama bir devlet politikası olduğundan; ülkemizde halkın dertleriyle
ilgilenen muhalefet ve basın olmadığından hiç sorgulanmaz, sürer gider.
Tabii mesele evsel kaçak elektrikle bitmemekte bir de sanayide kullanılan kaçak
elektrik var.
Yasal enerji ülkemizde çok pahalı olduğundan yasalara uyan veya uymak zorunda
kalan sanayiciler haksız rekabetle karşı karşıyadırlar.
Sahibi kwh başına 0.23 kuruş niye ödeyeyim.
Gazeteci Yavuz Semerci “Ben kimi tokatlayayım” diye yazmış. Soruyor:
“Devletin kayıp-kaçak faturasını niye bana ödetiyorlar? Ben kaçak elektrik mi
kullanıyorum. Hani milli serveti evimin elektrik tesisatında kaybettim desem,
olmaz. Çünkü elektrik ve girerken sayaçtan geçiyor. Sonuçta devletimiz
kayıp-kaçak için aldığı bedele de zam yapmış. Bu nedenle artık ben kaçak
elektrik kullanmak istiyorum. Benim kaçak kullandığımı da siz ödüyorsunuz
zaten!”
Dalga geçiyor Semerci...
Evet soruyoruz; kaçak elektrik için kwh başına ben diye 0.23 kuruş ödeyeyim.
Tarih: 03 Ekim 2011 16:47 Ekleyen: Beğenme: 0
çelikkent sitesinin karşısında müstakil bahçeli evi olan ormancı şükrü abinin
bahçesi ile kent meydanı arasındaki araziye dağa doğru
tali bir yol şose olarak yaptılabilir ve alirız ormanının içine sadece herhangi bir yangın anında itfaiye araçlarının öte taraftan dolaşıp en az 15 dakika kaybedeceklerine bu yol düşünülebilir
ancak tabi etraf dikenli tellerle çevrilip bu kapının anahtarı sadece çayyolu itfaiye erlerinde olursa olabilir .
Tarih: 03 Ekim 2011 16:42 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolu köyündeki seralarımızda yıllardır büyük saksıların içinde hapis tutulan satıl(a)mayan
bazı ağaç türleri var biliyoruz ...
bu seralar stoklarınıbir gözden geçirseler de
gözden çıkardıkları ağaçlar varsa eğer hiç değilse onları özgürlüklerine kavuştursalar ne iyi olurdu değil mi?
Tarih: 03 Ekim 2011 16:41 Ekleyen: Beğenme: 0
cayyolu'nda kimi havai fişek patlatır
kimide ha böyle torpil patlattırır !
gizem hanım sizin talihsiz tepe nasıl bir talisiz tepeyse valla anlayamadık doğrusu !
güya talisiz tepenizin etekleri galiba makul talihini bugün itibariyle yenmiş görünüyor
ancak çayyolu' muzun önce ana bulvarlarının kaldırımları
yenilenmesi gerekirken hiç bir özelliği olmayan ara bir sokağın kaldırımlarının ymbb nın sanki birinci vazifesimiş gibi yenilenmesini manidar bulduk...
Tarih: 03 Ekim 2011 15:24 Ekleyen: Beğenme: 0
Ormanımızın o kapkara görüntüsüne hep baktığımda içimi bir hüzün kaplıyor. İlla bir felaket olacak bazı tedbirleri almak için çok yazık gerçekten. Yine de Çayyolu İtfaiyesi ve Ankara Orman İşletme İtfaiyesi'ne yangını daha fazla büyümeden söndürdükleri için minnettarım yoksa tüm emeklerimiz yanıp kül olacaktı. Saygılarımla
Tarih: 03 Ekim 2011 15:23 Ekleyen: Beğenme: 0