arz - talep kanunu
evlere şükran gününe şükür duası için çağrılan
cami görevlilerine atıfta bulunulacağına bu talebi oluşturan vatantaşa bir kaç söz ...
kendi dilin yokmu be mubarek
Allah' ın sana verdikleri için O 'na şükretmek için bile neden Allah 'la kendi arana aracılar koyarsın ...
Tarih: 22 Aralık 2011 12:44 Ekleyen: Beğenme: 0
Söylenecek bir şey yok. Artık Atatürk düşmanı bu kişiler özellikle bu mevkiye atanmıştır. Bu kararları alırken sanırım artık kahkahalar atıyorlardır. Göreve başlarken ilk konuşmalarında sizden ve bizlerden daha çok Atatürkçü olacaklardır. Atatürkü ağızlarından düşürmeyeceklerdir. Onların iktidarını hazırlayan Evren Paşa da bütün konuşmalarında Atatürk'ü dilinden düşürmezdi. Fakat Atatürk'ün kurumları O'nun döneminde birer birer kapanmıştı. Şimdi açık açık yapıyorlar. Uyanmayanlar da bir türlü uyanmıyorlar ki!
Tarih: 22 Aralık 2011 00:19 Ekleyen: Beğenme: 0
vatandaşın popo su kızılırmaktan transfer edilen sülfatlı sudan bile birşey olmadı da sitenin deposundaki yosunlu sudan mı bir şey olacak
Tarih: 22 Aralık 2011 00:19 Ekleyen: Beğenme: 0
BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUM !
Cumhurbaşkanlığı Makamınca Atatürk'ün emaneti Atatürk Kültür ,Dil ve Tarih kurumu'na atanan akademisyenleri okuyunca adeta şöke oldum.Atatürk'e hakaret edenlerin arkasında duran bu kişilerden bazılarının Büyük kurtarıcı ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk hakındakı düşünceleri herkesçe bilinmektedir.Bu hassasiyete rağmen bu atamaların yapılması beni derinden üzmüştür.
Tarih: 22 Aralık 2011 00:09 Ekleyen: Beğenme: 0
yokuşun başında çöp torbalarının içine atıldığı tekerlekli konteynırların firen balataları temizlik görevlileri tarafımdan sıksık kontrol edlmelidir
içi çöp konteynırların birinin freni bir boşalırsa
yokuştan aşağıya ......
Tarih: 22 Aralık 2011 00:08 Ekleyen: Beğenme: 0
sayın gökçek de bütün çayyolu sakinlerinin sabit telofonu olması lazım eğer son seçimden sonra çöpe atmadıysa
hatırlarsanız son seçimde son gün evlerimizi bizzat arayarak hem sayın karayalçına hemde mansur yavaşa yine fark atmıştı
şimdide bir iyilik yapsaydıda rikordinden biz çayyolu abonelerini arayıp haberdar etseydide bizlerde tedbirlerimizi alsaydık iyi olmazmıydı ...
Tarih: 22 Aralık 2011 00:07 Ekleyen: Beğenme: 0
Genel Alarm!
Dikkat! Dikkat!
Popomuz Yosun Tutabilir !
Bizim sitenin tonlarca su alan su deposu var
nasıl olsa bize bir şey oolmaz demeyiniz ve sitenizin
su depo su ne zaman ve ne şekilde temizletildi
yöneticinizi arayınınız sorunuz ....
Çünkü ; kumlama yapılsa bile hijyen koşullarına göre su tutamayan su depolarından gelen sularla ne bulaşık bede çamaşır yıkanabilir kendikendinizi kandırmayınız ...
Hele birde su depomuz 18 / 10 paslanmaz çelik değilde sadece saçsa poponuz yosunda tutabilir pasta bağlayabilir ....
Tarih: 21 Aralık 2011 19:17 Ekleyen: Beğenme: 0
site göevlilerimizin ihbarlarını resmiyete alan sitenin yönetim kurulu evin içerisinde çocukları sigaradan zehirinden etkilenmesin diye bu kara kışta soğuk cam balkonların içinde gece karanlığından da istifade edip sigaraları tellendirip tellendirip ;
blogların altında site görevlileri ile birlikte pusda olduğumuzu far etmeyip
sigara imaritlerini kül tablalarına atmalar gerekirken balkondan aşağı attıklarını üzülerek tesbit etmiş bulunmaktayız ...
bu site sakinlerinin iki tanesinin çevre bakanlığında çalışması bir tanesinin ziraatcı peyzajcı olması ve gündelik hayatta gündüzleyin
çevre kirliliği konusunda birsöz açıldımı
ellerine su bile döktürmedikleri bilinmesi
ayruca üzüntüler kaynağı olmuşdur
tabii bu şahıslar davranışlarını inkar bile etsele site görevlileri hangi katın hangi marka sigarayı içtiğini 100%100 bilmektedir
çünkü yıllardır sigara servisinide onlar yaptığı için
bilgilerimize
sitenin bahçesinde balkonların altından her sabah battal boy çöp torbası sigara izmariti ( çöp) toplanmaktadır
mesai saatleri
şükrah duası ile şükür duası arasında ince bir çizgi varmıdır ?? başnbakanımızın müsteşarı bile koltuğunu izinsiz terkedemezken camilerin hocaefendileri "dokunulmazlar" mesai saatleri içerisinde işyeri mahallini iznsiz olarak terk ediyor yada işyerini komşu caminin cami görevlisine şifahi olarak söyleyip hcred mukabilinde şükran dualarına gidiyorlar
selaları ücretle nam-ı değer bahşişl karşılığında okuyorlar
oysa devled memurunun hemde mesai saatleri içerisinde iş yerini terk edip ikinci bir işyerinde çalışması hem resmen hem dinen ve hemde ahlaken harama girmez mi
Parasını vererek satın almış olduğum elektrik sayacımın, bozuk olmadığı halde, benim iznim alınmadan değiştirilmesini ve parasının benden tahsil edilecek olmasını şiddetle kınıyorum.
Belediyenin yeni çöp tankları Çayyolunu çirkinleştirdi.
Ayrıca eskisinden daha mikroplu bir ortam yaratılmış oldu. Hergün çöp toplayanlar tankların içine girip almak istedikleri çöpleri dışarı atıyor, sonra onların beğendiklerini arabasına yükleyip, beğenmediklerini öylece orada bırakıyor ve gidiyor. Bu arada o dev gibi çöp tanklarının etrafı hem kirleniyor hemde pis kokuyor. Belediyenin kendi kamyonu da, eğer vinç kamyona denk gelmezse veya sallanırsa çöpler yola dökülüyor, e bir işçi elinde süpürge faraş yolu süpürüyor.
Çok çağdaş çok hijyenik. Üstelik bizim vergilerimizle yapılıyor bütün bunlar. Çevre temizlik vergisi. Defalarca belediyeye yazdım, yapabilecekleri birşey yokmuş.
Sağlığımı tehdit ettiği ve yaşam alanımın görüntüsünü bozduğu için çöp tanklarının daha çağdaş hale getirilmesini istiyorum.
Tarih: 21 Aralık 2011 19:13 Ekleyen: Beğenme: 0