Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• arz - talep kanunu

evlere şükran gününe şükür duası için çağrılan
    cami görevlilerine atıfta bulunulacağına bu  talebi oluşturan vatantaşa  bir kaç söz ...

kendi dilin yokmu  be mubarek
    Allah' ın sana verdikleri için O 'na şükretmek için bile neden Allah 'la kendi arana aracılar koyarsın ...
    Tarih: 22 Aralık 2011 12:44 Ekleyen:
  • Söylenecek bir şey yok. Artık Atatürk düşmanı bu kişiler  özellikle bu mevkiye atanmıştır. Bu kararları alırken sanırım artık kahkahalar atıyorlardır. Göreve başlarken ilk konuşmalarında sizden ve bizlerden daha çok Atatürkçü olacaklardır. Atatürkü  ağızlarından düşürmeyeceklerdir. Onların iktidarını hazırlayan Evren Paşa da bütün konuşmalarında Atatürk'ü dilinden düşürmezdi. Fakat Atatürk'ün kurumları O'nun döneminde birer birer kapanmıştı. Şimdi açık açık yapıyorlar. Uyanmayanlar da bir türlü uyanmıyorlar ki!
    Tarih: 22 Aralık 2011 00:19 Ekleyen:
  • vatandaşın popo su kızılırmaktan transfer edilen sülfatlı sudan bile birşey olmadı da sitenin deposundaki yosunlu sudan mı bir şey olacak
    Tarih: 22 Aralık 2011 00:19 Ekleyen:

•      BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYDUM !

Cumhurbaşkanlığı  Makamınca Atatürk'ün emaneti Atatürk Kültür ,Dil ve Tarih kurumu'na atanan akademisyenleri okuyunca adeta şöke oldum.Atatürk'e hakaret edenlerin arkasında duran bu kişilerden bazılarının Büyük kurtarıcı ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk hakındakı düşünceleri herkesçe bilinmektedir.Bu hassasiyete rağmen bu atamaların yapılması beni derinden üzmüştür.
    Tarih: 22 Aralık 2011 00:09 Ekleyen:

• yokuşun başında  çöp torbalarının içine atıldığı tekerlekli  konteynırların firen balataları temizlik görevlileri tarafımdan sıksık kontrol edlmelidir

içi çöp konteynırların birinin freni bir boşalırsa
    yokuştan aşağıya ......
    Tarih: 22 Aralık 2011 00:08 Ekleyen:
  • sayın gökçek de bütün çayyolu sakinlerinin sabit telofonu olması lazım eğer son seçimden sonra çöpe atmadıysa

hatırlarsanız  son seçimde son gün evlerimizi bizzat arayarak hem sayın karayalçına hemde mansur yavaşa  yine fark atmıştı

şimdide bir iyilik yapsaydıda rikordinden  biz çayyolu abonelerini  arayıp haberdar etseydide bizlerde tedbirlerimizi alsaydık iyi olmazmıydı ...
    Tarih: 22 Aralık 2011 00:07 Ekleyen:
  • Genel Alarm!

Dikkat! Dikkat!
    Popomuz Yosun Tutabilir !

Bizim sitenin tonlarca su alan su deposu var
    nasıl olsa bize bir şey oolmaz demeyiniz ve  sitenizin 
    su depo su ne zaman ve ne şekilde temizletildi
    yöneticinizi arayınınız sorunuz  ....

Çünkü  ; kumlama yapılsa bile hijyen koşullarına göre su tutamayan  su depolarından gelen sularla ne bulaşık bede çamaşır yıkanabilir kendikendinizi kandırmayınız ...

Hele birde su depomuz 18 / 10 paslanmaz çelik değilde sadece saçsa  poponuz yosunda tutabilir pasta  bağlayabilir ....

NOT  : SU tahmin Raporu  :
    Eğer başka bir aksilik çıkmazsa  sular  borulara sabah doldurulmaya başlanacakmış, kaç saatte çayyolu na ulaşır ona kimse kesin bir cevap veremiyor ....
    Tarih: 21 Aralık 2011 19:17 Ekleyen:
  • site göevlilerimizin ihbarlarını resmiyete alan sitenin yönetim kurulu evin içerisinde  çocukları sigaradan zehirinden etkilenmesin diye bu kara kışta soğuk cam balkonların içinde  gece karanlığından da istifade edip sigaraları tellendirip tellendirip  ;

blogların altında site görevlileri ile birlikte pusda olduğumuzu far etmeyip
    sigara imaritlerini kül tablalarına atmalar gerekirken  balkondan aşağı attıklarını üzülerek tesbit etmiş bulunmaktayız ...

bu  site sakinlerinin iki tanesinin çevre bakanlığında çalışması bir tanesinin  ziraatcı peyzajcı olması ve  gündelik hayatta gündüzleyin  
    çevre kirliliği konusunda birsöz açıldımı
    ellerine su bile döktürmedikleri bilinmesi
    ayruca üzüntüler kaynağı olmuşdur

tabii bu şahıslar   davranışlarını inkar bile etsele site görevlileri  hangi katın hangi  marka sigarayı içtiğini 100%100 bilmektedir 

çünkü yıllardır sigara servisinide onlar yaptığı için

bilgilerimize
    sitenin bahçesinde  balkonların altından her sabah battal boy çöp  torbası  sigara izmariti ( çöp) toplanmaktadır

• mesai saatleri

şükrah duası ile şükür duası arasında ince bir çizgi varmıdır ?? başnbakanımızın müsteşarı bile koltuğunu izinsiz terkedemezken camilerin hocaefendileri "dokunulmazlar"  mesai saatleri içerisinde işyeri mahallini iznsiz olarak terk ediyor  yada işyerini komşu caminin cami görevlisine  şifahi olarak söyleyip  hcred mukabilinde şükran dualarına  gidiyorlar
    selaları ücretle  nam-ı değer bahşişl karşılığında okuyorlar

oysa devled memurunun hemde mesai saatleri içerisinde iş yerini terk edip ikinci bir işyerinde çalışması hem resmen hem dinen ve hemde ahlaken  harama girmez mi
  • Parasını vererek satın almış olduğum elektrik sayacımın, bozuk olmadığı halde, benim iznim alınmadan değiştirilmesini ve parasının benden tahsil edilecek olmasını şiddetle kınıyorum.

Belediyenin yeni çöp tankları Çayyolunu çirkinleştirdi.
    Ayrıca eskisinden daha mikroplu bir ortam yaratılmış oldu. Hergün çöp toplayanlar tankların içine girip almak istedikleri çöpleri dışarı atıyor, sonra onların beğendiklerini arabasına yükleyip, beğenmediklerini öylece orada bırakıyor ve gidiyor. Bu arada o dev gibi çöp tanklarının etrafı hem kirleniyor hemde pis kokuyor. Belediyenin kendi kamyonu da, eğer vinç kamyona denk gelmezse veya sallanırsa  çöpler yola dökülüyor, e bir işçi elinde süpürge faraş yolu süpürüyor.
    Çok çağdaş çok hijyenik. Üstelik bizim vergilerimizle yapılıyor bütün bunlar. Çevre temizlik vergisi. Defalarca belediyeye yazdım, yapabilecekleri birşey yokmuş.
        Sağlığımı tehdit ettiği ve yaşam alanımın  görüntüsünü bozduğu için çöp tanklarının daha çağdaş hale getirilmesini istiyorum.

Tarih: 21 Aralık 2011 19:13 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!