hangi akılsız zamanında
bu kuru temizleme dükkanını
migrosun tam girişinde sebze ve meyva reyonlarının bitişinde kiraya verdiyse gelsin şimdi bu tiner kokusunu bütün gün koklasın
yakında tinerci olacağız tinerci ...
Tarih: 21 Aralık 2011 00:15 Ekleyen: Beğenme: 0
ELEKTRİK SAYAÇLARIMIZ BU GÜN DEĞİŞİYOR
Enerji Sa Bugünden itibaren sitemizin sayaçlarını değiştirmeye başladı, Bize sordu mu? Hayır, Bizim iznimizi aldı mı? Hayır, Bana sormadan iznimi almadan değiştireceği sayaç parasını zorla cebren alacak mı? EVET....
Adamlar öyle hızlı çalışıyor ki araç gereç, personel hepsini tamamladılar. Elektrik direklerinden sarkan arapsaçı gibi çıplak kabloları yapmadan evvel ,sorunlarla boğuşmadan evvel acil paraya ihtiyaçları vardı ve ilk önce sayaçlardan başladılar. İstediği marka sayacı, istediği fiyata takmaya başladılar.
Tüketici Dernekleri mi? Devlet mi? onlar da kim oluyor RANTİYECİ geliyor sana dayatıyor sen de hayır diyemiyorsun.
Bunlara kim dur diyecek acaba???
Tarih: 20 Aralık 2011 14:48 Ekleyen: Beğenme: 0
Dil Yarası nasıl iyileşir ...
İnsan
oğlu
sinirlenince
hemen
ana
diline
döner ...
Tarih: 20 Aralık 2011 12:57 Ekleyen: Beğenme: 0
Türbanla dans
VALLAHİ de bıktım, billahi de bıktım. Tam da Cemal Süreya’nın ‘Yazmam daha aşk şiiri’ dediği türden bir durum beni sarıp sarmalamış durumdayken...
Yani ‘Yazmam daha türban yazısı’ diye sayıklarken...
İşte oturmuş yine türban yazısı yazıyorum.
Ama kabahat bende değil.
Kabahat üzerinde söylenmedik söz kalmamış bir mevzuda bile en orijinal ve el değmemiş çıkışların yapılabileceği zemini hazırlama başarısı gösterenlerde.
Yani...
--------------------------------------------------------------------------------
Türbanla dans
Bakanlık koltuğunu bırakırken AKP'den de ayrılan Mumcu yakın tarihe IŞIK tutacak iddialarda bulundu...
Tarih: 20 Aralık 2011 12:57 Ekleyen: Beğenme: 0
Saygı değer çayyolulular ve cayyolum.com okurları:
Ben yaşamkent'de oturuyoeum. Dün sabah Konutkent kavşağından Mesa kavşağına kadar adım adım, ikinci vitese atamadan tam 25 dakikada mesa kavşağına ulaşabildim.
Bugün de Tepe ikiz kullelerinden Konya yoluna 55 dakkikada ulaşabildim.
Yeter artık ömrümüz yollarda geçiyor, bir eylem mi yapacağız biryerlere mi baş vuracağız şu atıl duran metro biran önce tamamlansın.
Veya bir tek şart kalıyor geriye seçimlerde sağ partiler nize ne vadedersi vadetsin (Ölmüş ananız ve babanızı dirilteceğiz desiler bile) bunlara oy vermeyin ne olursa olsun kimi, gösterirlerse göstersinler vermeyin.........
Tarih: 20 Aralık 2011 12:56 Ekleyen: Beğenme: 0
Admin bugün sinema duyurusunu unuttun...
CHP Sinema Günleri; 19 Aralık Pazartesi sineması “Mevlana Aşkın Dansı”
Gitmeyi unutmayın
Tarih: 19 Aralık 2011 19:01 Ekleyen: Beğenme: 0
gözde evlerin karşısında kapalı ve açık yüzme havuzu yapılacağı iddia edilen inşaat sahasını çevreleyen osb çitler devrildi
Tarih: 19 Aralık 2011 18:59 Ekleyen: Beğenme: 0
alirıza ya liseden içme suyu alıp ormanda spor yapanlar için sebil bir çeşme
köşeye bir ....çeşme
Tarih: 19 Aralık 2011 18:56 Ekleyen: Beğenme: 0
AliRızabey Ormanında ağaç dikimi bu gün devam etti
Ormanda çalışan işçiler AliRıza'ya bolca ağaç diktiler...
Bu ormana bir fidan diken, bunların dikilmesine vesile olan kim olursa olsun kendilerine teşekkür ederiz.
Çayyolu Ormanlarla dolu olsun...Yeşil olsun...
Tarih: 18 Aralık 2011 21:03 Ekleyen: Beğenme: 0
Sürekli Aydınlık İçin
Bir Dakika Karanlık Eylemi
Doğrusu bu kadarını çayyolu 'nun muhalif bir duruş sergileyen halkı bile beceremezdi...
Ancak cayyolum . com. un şikayetci defterinde sürekli 6 çizildiği gibi enerji SA çayyolu sokaklarındaki
patlak ampulleri
değiştirmeyip sokakları karanlıklar içerisinde bırakmakla bu eyleme yoksa dolaylı olarak destek verip
sayın hükümeti zoramı sokmak istemektedir...
eğer enerji SA nın bu konuyla ilgili vatandaşın bilmediği gizli bir ajandası yoksa
elini çabuk tutup çayyolu sokaklarındaki patlak ampülleri hemen değiştirmelidir ve bir dakika karanlık eylemine son vermelidir ...
bu sadece bizim görüşümüz olmayıp aynı zamanda bakanlıklarda çalışan ak partili site komşularımızında sitemli görüşleridir...
Tarih: 18 Aralık 2011 19:13 Ekleyen: Beğenme: 0