... delege nedir !?
( al gülüm ver gülüm sistemi )
* delege eğer iktidar partisinin delegesi ise ankara nın en köklü otellerinde full kredi ağırlanırmış güzel
sporcular gibi havalara fırlatılırmışmış...
* anadolu delegesi ankara daki akrabalarını bir hafta boyunca sabah açık büfelerde akşam ala cart masalarda pavyon usulleriyle ağırlarmışmış
* pavyon usulünden kasıt 6 katlı meyva tabağı sipariş edilir portakalların içerisine mumlar yakılırmış
istanbul dan genel müdürlerin misafirlerine kılıç balıkları günübirlik sipariş edilirmiş eğer bu adisyonlar müdür beyin ödenmezine yazılırsa çorum leblebisi müdürü el üstünde tutarmışmış ...
* tuvalet terbiyesi bile almamış bazı delegeler ise hayatlarında ilk defa gördükleri alafranga tuvaletlerin üstüne ayakkabıları ile çıkar öyle pisler...
* akşam oluncada otelin barlarında delegeler ankara da edindikleri dostlarını dost edinemeyen beceriksizlerde eşi dostu barda en pahalı içkilerle ağırlarmışmış ...
* delege odasına çekilincede nasıl olsa herşey dahil bedeva diye kutuplardakki akrabalarıyla bile PTT 09 otomatik kanaldan sabahlara kadar konuşmakla kalmayıp odalarını ankaralı eşe dostada santral gibi kullandırıyorlarmışmış
VE BU DELEGELER TÜRKİYE NİN YÖNETİMLERİNİ SEÇMİŞLER YILLAR BOYU ...
Tarih: 23 Aralık 2011 10:59 Ekleyen: Beğenme: 0
DEPONUN SUYU AZALDI HA BİTECEK HA BİTECEK HİDROFORUN SESİ TA BEŞİNCİ KATA KADAR GELİYOR
BİR NOLU YÜZ NUMARAYLA 00 NOLU HELALARIN DİRSEKLERİ DOLDU ŞEBEKE SUYU OLMADIĞI İÇİN BAS ÇALIŞMIYOR
BU GİDİŞLE UYDU KENT ÇAYYOLUNDA
KOLERA , TİFO , TİFÜS BİLE OLABİLİRİZ
Tarih: 23 Aralık 2011 10:56 Ekleyen: Beğenme: 0
Delegeleri boşverin, geldikleri semtleri boşverin, hele hele soyatlarınıda boşverin CHP bence Yenimahallede bitti. Boşuna canlandırmayın ben onları hortlak sayarım
YAŞASIN İP
Tarih: 23 Aralık 2011 10:55 Ekleyen: Beğenme: 0
güllük
arkadaşlar yeni mah belediyesinin tepe yönetimi ile park ve bahçeler arasında çok izli paraloyu sanırım
biraz geç olsada anlamışsınızdır umarım
park ve bahçeler etrafınızda gözünü kestirdiği bi yeşil alandan ağaçları vinçlerle söküp başka bir yere götürürken siz onlara burası ne olacak diye sorduğunuzda size güllük olacak diyorlar ve birsüre geçince bakıyorsunuz orası büfe oluveriyor ...
Tarih: 22 Aralık 2011 23:08 Ekleyen: Beğenme: 0
TÜRKKONUT İLKÖĞRETİM OKULUNDA NELER OLUYOR?
Türkkonut ilköğretim okulunda çocukları okuyan velilerin anlattıkları kanımızı dondurdu.İlkokul 1,2 ci sınıf öğrencileri tuvaletlerine gidiyorlar ,ama tuvaletin kapıları kapalı.Minicik yavruların kimi duvar dibine kimileri ise altlarına ışıyorlar.Çünkü okul müdürleri tuvaletlerini kilitlemiş. İlk okul günlerime geri dönüyor ve tıt tır titriyorum.Bu nasıl olur? O tuvaletleri müdür olsam ben kendim temizler,açık kalmasını sağlardım.Haklı olarak yakınan genç bir anne veliye 'istersen lazımlık getir' diyebilecek kadar düşüncesiz ,ne dediğini bilmez bir müdürün Cumhuriyetimin okulunda ne işi var?Üstüne üstlük 'tuvaletleri açın,probleminiz ne ise çözeriz 'diyen yörenin hatırlı kişilerin bile bildiğim bildik edasıyla reddeden sayın Savaş Bahadirgil,sana verilen o beyaz hizmet bayrağı kararmış,farkındamısın?
Ve bir çift sözüm de Milli Eğitim Bakanlığına:Okullarımız kırılıyor,dökülüyor,perişanlık içinde.Donanımlı,anlı şanlı odalarınızdan bir çıkın da bu sefaleti görün,sonra ben nasıl buraya oturuyorum diye öz eleştiri yapın.Okul müdür ve idarecilerinin velilere okulları için el açmalarını önleyin.Hizmetlerinizle okullarda ozelikle kış aylarında tıtreyen bu günün minikleri,yarınımızın teminati çocuklarımıza örnek olun.Bizler o küçük yaşlarda iken hep öğretmenlerimizi ,idarecilerimizi,hem öğreticilerimiz,hem de koruyucularımız olarak gördük,onları örnek aldık,çünkü onlar örnek öğretmenler,örnek insanlardı....
Tarih: 22 Aralık 2011 23:07 Ekleyen: Beğenme: 0
sevgi sitesinin su deposu bir kere inşa edilip beğenilmemiş ikinci defa inşa edilmiş bir su deposu olup sitenin pirimini düşürecek eksik bilgilerle donatılmış mesajlar atmayınız
Tarih: 22 Aralık 2011 23:06 Ekleyen: Beğenme: 0
CHP'den Çayyolunun yolunu bilen hiç Delege yok mu ?Çayyolundan hiç mi CHP'li yok da Başka semtlerden gelip Çayyolu adına delege oluyorlar.. Anlayan varsa anlatsın da öğrenelim.???
Bu delegeler nasıl seçilir,
Bu delegeleri kim seçer,
Bu delegeler babasının hayrına mı delege olurlar,
Delegeler genelde aynı soyadlarını mı taşırlar,
Acaba Delegelik babadan oğula mı geçer,
Delege ne işe yarar ve ne zaman iş yapar,
Yani bunun gibi yüzlerce soru sorabiliriz....
Bana birisi çıkıp da anlatırsa sevinirim? Hele hele de bu kişi Gerçekte Çayyolunda oturmayıp da Çayyolu delegesi olarak anlatmaya kalkarsa ayıp olur...
CUMHURİYET HALK PARTİSİ DELEGELERİN DEĞİL HALKIN PARTİSİDİR.
VE SAYIN KILIÇDAROĞULU'NU da Bu Partinin Başına delege değil Halk getirmiştir. Halk öyle bir Halk ki Başka partililer bile CHP 'nin başına Sayın KIlıçdaroğlu'nun getirlmesini desteklemişlerdir.
Şimdi Sayın Delegelerimiz şapkalarını önlerine koyup ona göre Partinin geleceğiyle oynamasınlar doğru hareket edip doğru karar versinler. Kolay gelsin...
Tarih: 22 Aralık 2011 23:06 Ekleyen: Beğenme: 0
Yenimahalle belediyesi
Yenisu adı 6 'nda su dağıtımına başlıyormuş.
Yoksa bu su baykal su mu !!!!!!?
Tarih: 22 Aralık 2011 23:05 Ekleyen: Beğenme: 0
ARTIK FRANSA BENİM CAN DÜŞMANIMDIR !
Araştırmalarımdan ve 1915 leri yaşayanlardan dinleyip öğrendiğim gerçeklere dayanarak Türk Ulusu asla katliam yapmamış, aksine kadın, yaşlı, çocuk denmeden 520 bin savunmasız Türk evladı, Rus, İngiliz ve Fransız kışkırtıcılığında dönemin lanet Ermeni çetelerince öldürülmüş, katliama uğratılmıştır. Ve bu Fransız adileri, ulusumun can düşmanları, meclislerinde aldıkları anlamsız kararla, kendilerini yüce Türk Ulusu nezdinde pislik çukuruna gömmüşlerdir. Tümünüzün yolu cehenneme kadar açık olsun. Ben, ayni mealde karar alan İsviçre ile siz Fransa'yı bu Dünya'nın ilkesiz, yavşak ve yalaka ülkeleri olarak anacak, herkese, her milletin insanına bu durumu anlatacağım. Bu vesile ile daha önce sözde soykırımın, tarihe rağmen, var olduğunu parlamentolarında kabul eden, cahillik ve ilkesizlik timsali diğer ülkeleri nefretle anarak yazıyoru: Uruguay, Yunanistan, Kıbrıs Rum Kesimi, Arjantın, Rusya, Kanada, Lübnan, Belçika, İtalya, Vatikan!, Slovakya, Holanda, Polonya, Almanya!, Venezuella, Litvanya, Şili. Peki, bol keseden konuşan ülkemin geçmiş ve şimdiki Meclisleri ve hükümetleri! İsviçre'ye hangi yaptırımları uyguladınız ki,şimdi Fransa'ya yaptırımlardan bahsediyorsunuz? Yapılacak o kadar çok şey var ki. Onları buraya yazacak değilim. Beni mutlu edecek tek yaptırım lafını Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek etti. Umutla bekliyorum. Ve Yüce Türk Milleti, Bu yazdıklarım, kanımın son damlasına kadar savunduğum benim fikirlerim, senin her ferdinin de fikirleri olduğu bilinci ile artık uyan ve bu düşmanlarına gereken cevabı ver. Bekliyorum
Tarih: 22 Aralık 2011 23:05 Ekleyen: Beğenme: 0
tuncay beyin dönemi olsaydı başkanın yardımcılarından arkadaşım z. beye bir telefon ederdim ve her sitenin bahçesine yenimah. belediyesinin eylemlere ve yürüyüşcülere kiraya verdiği parklardaki prefabrik modern tuvaletlerden monte ettirirdim
Tarih: 22 Aralık 2011 23:04 Ekleyen: Beğenme: 0