Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•   ablam öncelikle  sizin ve zat-i muhteremin yeni yılını kutlar sağlklar  ve uzun ömürker dileriz

8. caddedeki ünlü kuruyemişci dükkanında karşışık çerezin fıstık hariç kg. fiyatının şu anda 35 lira olduğunu arz ederim
    Tarih: 01 Ocak 2012 09:44 Ekleyen:
  • “Umut fakirin ekmeği, ye Memet ye...”
    Umutların da tükenmeye yüz tuttuğu bir süreçteyken ne denilebilir ki...
    Korkarım umut açlığı da gündemde...
    Tarih: 31 Aralık 2011 17:35 Ekleyen:
  • Not: Bütün emeği geçen cayyolum.com ve Çayyolu Haber Bülteni çalışanlarının “Yeni Yıl”ını yürekten kutlar, teşekkürlerimi sunarım.
    Tarih: 31 Aralık 2011 16:50 Ekleyen:
  • Bu dünya hepimize yeteceği düşüncesiyle, nice mutlu yeni yıllar dilerim.

Nazım demiş ki;

Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
    Ve bir orman gibi kardeşçesine
    Bu hasret bizim!

ve eklemiş;

Yaşamayı ciddiye alacaksın,
    yani o derecede, öylesine ki,
    mesela, kolların bağlı arkadan, sırtın duvarda,
    yahut kocaman gözlüklerin,
    beyaz gömleğinle bir laboratuarda
    insanlar için ölebileceksin,
    hem de yüzünü bile görmediğin insanlar için,
    hem de hiç kimse seni buna zorlamamışken,
    hem de en güzel en gerçek şeyin
    yaşamak olduğunu bildiğin halde.

Yani, öylesine ciddiye alacaksın ki yaşamayı,
    yetmişinde bile, mesela, zeytin dikeceksin,
    hem de öyle çocuklara falan kalır diye değil,
    ölmekten korktuğun halde ölüme inanmadığın için,
    yaşamak yani ağır bastığından.

Nice nice yıllara

Mehmet Kumrul
    Tarih: 31 Aralık 2011 16:46 Ekleyen:
  • Hayatta kimseyi değiştiremezsin .
    Ve kimse için değişmemelisin..
    Ne sen başkası için mecburi istikametsin;
    Ne de başkası senin için.
    Yorma kendini;

"Bırak, hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin".
    Tarih: 31 Aralık 2011 16:08 Ekleyen:
  • YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

Tüm dostlarımız ve dost bildiklerimizin yeni yılını kutlar Yeni yılda sağlık, mutluluk bol kazanç dolu günler dilerim.

Bu sayfalardan her ne kadar sürçü lisan ettiysek affola, bu sayfalardaki yazıların ve katılımın her gün çoğalarak artmasında , Çayyolunun sahiplenilmesinde ufacık da olsa katkılarımız olduysa ne mutlu bize ve bizlere...
    Bana laf yetiştirmeye çalışanlara da yeni yılda sağlık ve esenlikler dilerken kendilerine bu sayfaları takip etmeleri ve yazı yazmaları konusunda bir nebze de yardımım dokunduysa teşekkürler ederim. Ya ben yazmasaydım sizler ne yazacaktınız acaba diyorum.
    Herşeye rağmen herkesi seviyorum, özellikle eleştirilerinizi de çok seviyorum sağolun, teşekkür ederim değerli dostlarım...
    Hayat kimi sevdiğin ve kimi incittiğindir. Güven,mutluluk ve şefkattir. Arkadaşlarına destek olmak ve nefretin yerine sevgiyi koymaktır.Hayat kıskançlığı yenmek,önemsemeyi öğrenmek ve güven geliştirmektir. Neler söylediğin ve ne demek istediğindir.İnsanların sahip olduklarını değil,kendilerini olduğu gibi görmektir. Herşeyden önemlisi, hayatını başkalarının hayatını olumlu yönde etkilemek için kullanmayı seçmektir. İşte hayat bu seçimlerden ibarettir.
    Tarih: 31 Aralık 2011 16:08 Ekleyen:
  • BANA GÖRE denince akan sular durur. Çünkü o ona göredir. Yani izafidir.

Fethi Yaşar'la ilgili haberinizde açıkça 
    "Muhabirlerin Yenimahalle Belediye Başkanı ile yardımcısının salonda olduklarını söylemeleri üzerine Gökçek, “Onlar da pek CHP’li sayılmazlar bana göre” demişti." diye yazılı.

Eee, ne demiş Gökçek, "BANA GÖRE"

Yani kendisine göre düşünüğünü söylemiş.

Bana göre de Gökçek pek AKP li sayılmaz...

Girip çıkmadığı parti kalmadı.

Bir başkasına göre, bugün CHP içindeki eski merkez sağcılar da CHP li sayılmaz.

Bir başkasına göre, Kültür bakanı Günay pek AKP li sayılmaz..

Bir başkasına göre, Ertuğrul Kürkçü pek BDP li sayılmaz.

Bu uzar gider ama, bu işlerin "uzatıp" götürülmesinde hiç bir mana yoktur.
    Çünkü laf "BANA GÖRE" dir. böyle söyleyene ne cevap verilebilir. Latife etmiş denilir. Yaşar da öye yapmış.
    Tarih: 31 Aralık 2011 14:05 Ekleyen:
  • gökçek çiğnediği sakızı öyle bir annattı ki...

herşeyin 6 'nda bityeniği aramanın moda olduğu ülkemizde eğer bit yeniği aramaya kalkarsak ;
    öyle  bizim tolganın karşısında sakız patlatmakla iş bitmez . 

eğer bir sakızı balon yapıp patlatacaksan 
    gökçek gibi sarkozy'nin karşısında patlatarak cevap vereceksin ...

peki bu hal ve gidiş at  gökçeğin ak partili olduğunu gösterir mi , göstermez . gösterge bilimlerine göre
    eğer gösterseydi ; gökçek tekrar aday gösterilmek için 6 ay düşünülüp tasalana tasalana surat br karış  kameraların karşısında asık bakışlarla  aday gösterilmezdi

bu nasıl bizim sayılmazı  nasıl sayılır yaparsa
    partideki jakobenleride demokrat yapmaz . onlar  bari bir işe yaramıyorlar protestoda bile bulunmuyorlar
    bari bizim yanımızda  bize gıcık vermek için birbirlerine mersi mersi demesinler

kimin nereden sağıldığı , nerede sayılmadığı bizim hiç umurumuzda da değil ayrıca bize ne  .

ayrıza unutmamak lazım ki gökçek in aileside duyduğumuz kadarıyla eski  chp kökenli . bunun böyle okması , şimdi gökçek  mhp liye benziyor biraz dememize yeter mi

somuç olarak gökçek  kovan kültürü içinde  yetişmiş , daha sonra  yurttan sesler korosu olarak  kadrosuna aldığı bütün tilkileri  biraraya toplayıp bunların kuyruklarını birbirine değdirmeyen bazılarına ve bize görede  kurt bir politik acıdır ....

kim görev verirse  çalışan  biri olarak görüldüğü için her  dönemin adamı diye nitelendirilmişş uslanmaz  bir çayyolu klasiğidir  !!!!

Tarih: 31 Aralık 2011 14:03 Ekleyen:
  • yeni mah belediyesi zabıtası  görevleri çayyolunda sürekli dolaşmak denetim görevi gerçekleştirmek olduğu halde çayyolu caddelerinde devriye görevi yapmıyorlar

eğer devriye görevi yapmış olsalardı
    çayyolu postanesinin karşısındaki osbelerin üstünde epeydir asılı duran  başkanlarının fotoğrafının yernden söküldüğünü  göreceklerdi
    Tarih: 31 Aralık 2011 14:01 Ekleyen:
  • fileli günler

... bizim zamanımızda  orta okullarda el işi desleri vardı ve bu derslerde yeni yeni kendini göstermeye çalışan naylon poşetlere karşı  elişi derslerinde  çok güzel pazar fileleri  örülürdü .

bu girişimlere rağmen zamanla ıslak unla yapıştırılan kese kağıdının yerini naylon poşetler aldı

ortaçağ avrupasında da aliminyum icat edilince aliminyumu bi şey sanan fransız aristokrasisi altından üretilmiş  yemek takımlarını saray  sofralarından kaldırıp aitın çağından alimiyum çagin geçtiği gibi i ...
    Tarih: 31 Aralık 2011 13:59 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!