Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• 8. cadde yeşil alanlara derin çukurlar açılmış
    sanıyoruz  bu çukurlara  boylu ağaçların dikimi yapılacak
    Tarih: 02 Ocak 2012 19:41 Ekleyen:
  • çayyolumuzun kibar bakkalları
    sitemizin kapısına kadar ayrıbir servis ücreti almak-
    sızın tüketicilerine sınırsız  hizmetler sunariken
    önde gelen iddialı çayyolu tıp merkezlerinin park yerinde  ambulans olmaması  son derece yakışıksız bir
    mevzuattır ....

Tarih: 02 Ocak 2012 19:40 Ekleyen:
  • Dokuz bakan nikâh şahitliği yaptı

Temel Kotil’in en mutlu günü

THY Genel Müdürü Temel Kotil’in oğlu Enes Kotil ve Yüşra Nur Erkan dün Ataköy Sheraton Otel’de yapılan düğün töreni ile dünya evine girdi. Çiftin nikâhını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıyarken nikâh şahitliğini ise Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile bakanlar Binali Yıldırım, Bekir Bozdağ, Mehmet Şimşek, Erdoğan Bayraktar, İsmet Yılmaz, İdris Naim Şahin, Veysel Eroğlu ve Hayati Yazıcı yaptı. Törene; Turkuaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, işadamları Başaran Ulusoy, ve Yılmaz Ulusoy ile çok sayıda davetli katıldı.
    Tarih: 02 Ocak 2012 19:39 Ekleyen:
  • saat 01:00
    rakcılar burada (ormanda)
    arabeksciler nerede  !!!!!!!!!????????

saat 14:00
    rak(ı)cılar burada (ormanda)
    arabeksciler neede  !!!!!!!!!????????
    Tarih: 02 Ocak 2012 12:29 Ekleyen:
  • merak ettiğim birkaç soru

çayyolu nun ilçe olması için gerekli kriterler
    hala oluşmadımı

devlet hastanesi kurulamıyorsa 
    BEELEDİYE HASTANESİ  kurulur
    örneklerinde lduğu gibi 

bil  tıp 

bil tıp keşke kapanmasaydı aile gibi olmuşu çayyoluyla  ambulansı bile vardı
    Tarih: 02 Ocak 2012 09:38 Ekleyen:
  • mit ve sit alanları :

Arkadaşlar Çayyolu Höyüğü yerleşimi Ankara’nın en eski yerleşim alanımış. Bu bölgenin ve Çayyolu Toplu konut alanının mitolojik atmosferinden dolayı acilen mit ve sit alanı olarak kabul edilmesini  ve bölgeye  pasaportsuz girilmememsi  beklenmektedir.
    Tarih: 02 Ocak 2012 09:38 Ekleyen:

• Akıllı tüketici yılbaşına bir gün geç girer ve yılbaşı günü 20 kusur liraya satılan yaş pastayı bugün  7 liradan sayın alır...
    Tarih: 02 Ocak 2012 09:37 Ekleyen:
  • Konutkent iki girişindeki taxsi durağındaki taxsici arkadaşlar  çoğu  belediyenin durak olarak  tahsis ettiği  ofisten pek memnun değiller .

durağa sorulupta yapılsaydı daha kullanışlı bir plan  çizilebilirdi diyorlar

Tarih: 02 Ocak 2012 09:36 Ekleyen:
  • ALİRIZADAN ÇAYYOLU MANZARARALARI

ORMANA ANCAK SICAK YAZ AYLARI GİREBİLEN ARAB EKSCİLERİN KANLARININ ANCAK  İÇİNCE  TUTUŞTUĞUNU , TUTUŞUNCADA KENDİLERİYLE BERABER BİZİM ORMANIDA TUTUŞTURDUKALARINI BİLİYORUZ İÇİP İÇİP SICANLARI  ...

EĞER SIKIYORSA  BÖYLE KARLI HAVALARDA GELİN GÖRELİM BOYUNUZ
    Tarih: 02 Ocak 2012 09:36 Ekleyen:
  • Sayın Sivaslıgil,

Teşekkür ediyorum. Ve de aynen katlıyorum. Benim işaret etmek istediğim de özünde kültür emperyalizmi ve globalleşmedir.

Sevgili Cumhuriyet'in haklı olarak eleştirip yakındığı duyarsız gençlik işte bu yeni kültürün etkisi altındadır.

Duyarlı, ülke sorunlarına, manevi ve kültürel değerlerimize sahip çıkan geçlerimizin çogalması dileğiyle Sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum.

Tarih: 01 Ocak 2012 18:24 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!