8. cadde yeşil alanlara derin çukurlar açılmış
sanıyoruz bu çukurlara boylu ağaçların dikimi yapılacak
Tarih: 02 Ocak 2012 19:41 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolumuzun kibar bakkalları
sitemizin kapısına kadar ayrıbir servis ücreti almak-
sızın tüketicilerine sınırsız hizmetler sunariken
önde gelen iddialı çayyolu tıp merkezlerinin park yerinde ambulans olmaması son derece yakışıksız bir
mevzuattır ....
Tarih: 02 Ocak 2012 19:40 Ekleyen: Beğenme: 0
Dokuz bakan nikâh şahitliği yaptı
Temel Kotil’in en mutlu günü
THY Genel Müdürü Temel Kotil’in oğlu Enes Kotil ve Yüşra Nur Erkan dün Ataköy Sheraton Otel’de yapılan düğün töreni ile dünya evine girdi. Çiftin nikâhını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıyarken nikâh şahitliğini ise Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile bakanlar Binali Yıldırım, Bekir Bozdağ, Mehmet Şimşek, Erdoğan Bayraktar, İsmet Yılmaz, İdris Naim Şahin, Veysel Eroğlu ve Hayati Yazıcı yaptı. Törene; Turkuaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, işadamları Başaran Ulusoy, ve Yılmaz Ulusoy ile çok sayıda davetli katıldı.
Tarih: 02 Ocak 2012 19:39 Ekleyen: Beğenme: 0
saat 01:00
rakcılar burada (ormanda)
arabeksciler nerede !!!!!!!!!????????
saat 14:00
rak(ı)cılar burada (ormanda)
arabeksciler neede !!!!!!!!!????????
Tarih: 02 Ocak 2012 12:29 Ekleyen: Beğenme: 0
merak ettiğim birkaç soru
çayyolu nun ilçe olması için gerekli kriterler
hala oluşmadımı
devlet hastanesi kurulamıyorsa
BEELEDİYE HASTANESİ kurulur
örneklerinde lduğu gibi
bil tıp
bil tıp keşke kapanmasaydı aile gibi olmuşu çayyoluyla ambulansı bile vardı
Tarih: 02 Ocak 2012 09:38 Ekleyen: Beğenme: 0
mit ve sit alanları :
Arkadaşlar Çayyolu Höyüğü yerleşimi Ankara’nın en eski yerleşim alanımış. Bu bölgenin ve Çayyolu Toplu konut alanının mitolojik atmosferinden dolayı acilen mit ve sit alanı olarak kabul edilmesini ve bölgeye pasaportsuz girilmememsi beklenmektedir.
Tarih: 02 Ocak 2012 09:38 Ekleyen: Beğenme: 0
Akıllı tüketici yılbaşına bir gün geç girer ve yılbaşı günü 20 kusur liraya satılan yaş pastayı bugün 7 liradan sayın alır...
Tarih: 02 Ocak 2012 09:37 Ekleyen: Beğenme: 0
Konutkent iki girişindeki taxsi durağındaki taxsici arkadaşlar çoğu belediyenin durak olarak tahsis ettiği ofisten pek memnun değiller .
durağa sorulupta yapılsaydı daha kullanışlı bir plan çizilebilirdi diyorlar
Tarih: 02 Ocak 2012 09:36 Ekleyen: Beğenme: 0
ALİRIZADAN ÇAYYOLU MANZARARALARI
ORMANA ANCAK SICAK YAZ AYLARI GİREBİLEN ARAB EKSCİLERİN KANLARININ ANCAK İÇİNCE TUTUŞTUĞUNU , TUTUŞUNCADA KENDİLERİYLE BERABER BİZİM ORMANIDA TUTUŞTURDUKALARINI BİLİYORUZ İÇİP İÇİP SICANLARI ...
EĞER SIKIYORSA BÖYLE KARLI HAVALARDA GELİN GÖRELİM BOYUNUZ
Tarih: 02 Ocak 2012 09:36 Ekleyen: Beğenme: 0
Sayın Sivaslıgil,
Teşekkür ediyorum. Ve de aynen katlıyorum. Benim işaret etmek istediğim de özünde kültür emperyalizmi ve globalleşmedir.
Sevgili Cumhuriyet'in haklı olarak eleştirip yakındığı duyarsız gençlik işte bu yeni kültürün etkisi altındadır.
Duyarlı, ülke sorunlarına, manevi ve kültürel değerlerimize sahip çıkan geçlerimizin çogalması dileğiyle Sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum.
Tarih: 01 Ocak 2012 18:24 Ekleyen: Beğenme: 0