Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•        YETER ARTIK,BİRŞEYLER YAPIN !

Artık dayanamıyorum. Türk Milletinin vergileri ile geçinen, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne kadar gelmiş ve bu milletin vekili olmuş bir kişi 'Türkiye artık bölünmüştür, ben buna inanıyorum' diyor ve bu ülkenin Cumhurbaşkanı, Başbakanı, Genel Kurmay Başkanı, Yargıtay Baş Savcısı, Cumhuriyetin Savcıları hiç bir şey olmamış gibi susuyor, hala susuyorlar! Herkes elbirliği ile her türlü hainliği yapan Kürt'leri masum ilan etmek için adeta yarışıyorlar! Son elli yılda Ege ve Marmara'dan on misli fazla yatırım yapılan Güneydoğu Anadolu Bölgem için adeta yokluklar diyarı edebiyatı yapılıyor. Yeter artık, illa biçağın kemiğe dayanmasını mı bekliyorsunuz?
    Tarih: 01 Ocak 2012 13:54 Ekleyen:
  • Çayyolu Haber Bülteni ve cayyolum.com'u kutlarım. Yıllar önce dikkat çektiği olaya, yıllar sonra gündeme gelmesi büyük bir olay.

Bu vesiyleyle bizleri habersiz ve bölgemizi sahipsiz bırakmayan Çayyolu Haber ve cayyolum.com çalışanlarının yeni yılını kutlarım.
    Tarih: 01 Ocak 2012 13:53 Ekleyen:
  • Bırakın hıristiyan aleminin bayramı olmasını falan, son tahlilde Kapitalist düzenin dayatıp, enjekte ettiği kültürlerden biridir bu yılbaşı işi, tamam bir yıl bitmiş, yeni bir yıl başlamıştır matematik olarak ama, bunun kutlamasının da bir mantığı olmalıdır.
    Çayyolu halkının bir kuş olup, park caddesindeki komediyi görmesini isterdim.
    Saat 24: 00' ı geçtiğinde, alkolle kendini kaybetmiş,  avazı çıktığı kadar bağırıp, caddenin ortasında oynayanlar, araçlarının müziğini sonuna kadar açanlar, kornasını sürekli çalanlar, v.s. v.s.
    Kardeş nedir, ne oluyor?
    Sanki dünyanın sonu gelmiş ve herşey bu geceden ibaretmiş.
    Ama bu kutlama denilen rezaletleri yapanaları çok görmüyorum. Toplumu bu hale getirenleri kınıyorum.
    Aylar öncesinden başlıyor, her yıl yeni yıla hangi meydanda girileceği propagandası, herkes sokağa davet ediliyor adeta, Nişantaşındayız Taksimdeyiz, Kızılaydayız falan...hani anamız babamız da oralarda girerdi ya yeni yıla..
    Sonrası rezalet! tazcizler, polis, davalar, utanç duymalar falan...
    Bu toplumun örf ve adetinde bunlar mı var?
    İnsanlar aylar öncesinden dolduruyor, böyle yapılır yeni yılda deniliyor.. insanlar da öyle yapıyor..
    Robot gibi...
    Sorsan, hepsi özgür ve kendi iradeleriyle eğleniyor...
    Yozluğun, sorumsuz ve sınırsız dejenerasyonun adı eğlence ..
    Üzülmemek ve geleceğe dönük endişe duymamak elde değil.
    Hiç, sağa sola çekmeyin; efendim olanlar senede bir gün.
    Alkole ve eğlenceye karşımısın.?
    Tutucumusun?, geri, kafalı mısın? diye sormayın.
    Ne derseniz kabulümdür;
    Hani birilerinin dediği gibi, tükürürüm böyle yeni yıla girmeye!...

Tarih: 01 Ocak 2012 09:57 Ekleyen:
  • yunus mrket mezarlık şubesi açılış için 8. caddeye asıp  hala  toplamadığı bayraklar için yol işgal  ve reklam vergisi ödüyomu .

Tarih: 01 Ocak 2012 09:55 Ekleyen:

• ULUDERE'DE NE OLDU?

Güneydoğu bölgemizde, değişik yörelerde askeri birliklerimize komuta etmiş, o yöreleri çok iyi bilen bir emekli komutanla son Uludere olayını konuştuk. Sonuçta, ülkeler arası giriş ve çıkışların legal olarak yapıldığı gümrük kapılarına rağmen en hassas ve yasak alanlardan böyle bir gurubun hangi nedenlerle geçebileceği ihtimallerini ilgili ve sorumlu birimlerimizden öğrenmeden, bilen bilmeyen herkesin fikir yürütüp ahkam kesmesi ne kadar yanlış ise, durum net olarak açıklığa kavuşmadan Devlet Erkanı mensubu kişilerin oralara gitmemesi yönünde bir yöre Büyük Millet Meclisi Üyesinin beyanı, Devletin bir kaymakamına saldırının yegane sebebi olduğu kanaatine vardım. Bu arada, o bölgeleri avuçlarının içi gibi bilen ve şu anda çok ihtiyaç duyulan kahraman komutanlarımızdan birçoğunun tutuklu olması yüreğimi bir kere daha dağladı. Bugün Türkiye'mizin en önemli meselesi, ülkenin bütünlüğüne dil uzatanların dillerinin kesilmesi işidir.

Bütün Çayyoludaşlarım ile tüm Türk Ulusunun yeni yılı kutlu olsun. Ve her zaman olduğu gibi,

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    Tarih: 01 Ocak 2012 09:54 Ekleyen:

•    MİRO BENZERİNİ ÇAYYOLU'ND DA İSTERİZ

Çarşamba günü akşamı Ankara Maltepe Rotary Kulübü'nün Yılbaşı Yemeği nedeni ile Oran'daki yeni 'Miro Restaurant'ı görme ve nefis yemeklerini tatma imkanı buldum.Çayyolu yöremizde de güzel yemek duraklarımız var.Ama Miro benzerini bulmak zor.Çünkü mekan sıcak,hizmet edenler bu işi biliyor,ve her şeyden evvel çevreye ses ve görüntü rahatsızlığı vermiyor.Bu nezihlikte lezzet duraklarının Çayyolu'nda da oluşturulması dileği ile Oran'daki bu işletmeyi kuranları kutluyorum.
    Tarih: 01 Ocak 2012 09:49 Ekleyen:
  • çayyolu sabaha kadar uyumayacakmış diyen kişi muhakkak çayyoluna yeni taşınmış biri olmalı

nüfusunun % 60 tarihi eser  olan çayyolu saat daha
    yirmi ikdie uykuya kaçtı
    Tarih: 01 Ocak 2012 09:48 Ekleyen:
  • yahu kardaşım bırak bu tuzu kuru çayyolu sitelerini dolaşmayı gel eski yuvana dön siteler eski günlere döndü yine ortada ne nakit kaldı  ne akit
    siteler çöküyor  kriz günlerine doğru dönerken sen kalkmış çayyolu sitelerini  dolaşıyorsun kardaşım ...
    Tarih: 01 Ocak 2012 09:47 Ekleyen:

•   bir memleketin mevzuata hakim bakanlık  müffettişleri  denetim görevi yapacakları  mekanlara örneğin dersanelere gizli ortak olursa bu memleket aydınlanma çağına girebilir mi
    Tarih: 01 Ocak 2012 09:46 Ekleyen:
  • TUBORG adam gizi bira

iyi yıllar bu defteri sayafaları tüketici ağırlıklı olmasına rağmen  bağlı olduğumuz belediyenin  efes birayla büfe sponsorluğunda sözleşme yaptığı için ister istemez EFES biranın  ismi bu kadar reytingi olan bir sitede reklam edilmiş oluyor ve haksız bir rekabet ortaya çıkıyor ....
    Tarih: 01 Ocak 2012 09:45 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!