Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• FAZİLEDLİDİRRR...
    Tarih: 21 Şubat 2012 12:28 Ekleyen:
  • bi servet paşa daha  çıksa da bugünlere  şu taxsi plakalarına bir el atsa iyi olmazmı...
    Tarih: 21 Şubat 2012 12:27 Ekleyen:
  • BARINAKLAR NEREDE DİYE SORAN ARKADAŞIMA
    CEVAP GÜLLÜK DE

LARA YOLU
    GÜLLÜK / BARINAKLAR
    Tarih: 21 Şubat 2012 12:27 Ekleyen:
  • İndirim tuzağı!

Çayyolu'nda koca bir süper markette 5 kg rivyera zeytinyağı abalajında aynı değerler yazmasına rağmen
    tenekenin birinde nostalji olanı 28 küsurken nostalji olmayanı 45 kusur lira .... 
    Tarih: 21 Şubat 2012 12:26 Ekleyen:
  • sayın çelen 'in dlkkati 'me

"bu fırsat kaçmaz" reklamı altında
    çayyolu tüketicisine sunduğunuz 
    tuvalet kağıdı 32 'li
    stok adeti 30.000 adet olarak not düşülen
    19.95 liradan ( çok iyi fiyat ) reyonlarınızda ve indirim  sepetlerinde baya bir süredir görülmemektedir...

anneannemin  şikayeti üzerine
    bilgilerinize ...

Tarih: 21 Şubat 2012 12:25 Ekleyen:
  • Sayın Yuva Kavunu , 14.00 Tl ödediğiniz fatura iki aylık olmasın
    Tarih: 21 Şubat 2012 09:59 Ekleyen:
  • Ümitköy Musiki Derneğinin Serçev yararına düzenlediği Yardım Konserinde Türk Sanat Musikisinin Sevda Şarkılarından oluşan eserleri Şef Asım TOKER ve 65 kişilik korosunu dinleyemeyenler için söylüyorum; çok şeyler kaybettiniz.
    Harika gecede harika şarkılar dinledik Çayyolu Cüneyt Gökçer Tiyatro Salonunda adım atacak yer kalmamıştı.
    Teşekkürler ÜmitköY Musiki Cemiyetine...
    Tarih: 21 Şubat 2012 09:58 Ekleyen:
  • darısı .... 

2011 de taşındığım çayyolu 'nda abonesi olduğum türk sat uydu haberleşme
    ev adresime 14 lira farura gönderiyordu.

şimdi bunca sene geçmesine reğmen süreklide teknolojisini  yenileyen  kablolu kanalım  bana yine aynı rakanı fatura ediyor

herşeyin fiyatının alabildiğine ucup gittiği  ülkemde türksat kablo tv ye  bir tüketici olarak teşekkürler ...

darısı .....
    Tarih: 21 Şubat 2012 09:57 Ekleyen:
  • 80 li yıllar

biz foton çağı insanları o yıllarda telefonsuz nasıl yaşamışız inanın çok şaşırıyorum. o zamanlarda bakanlıklarda 18 le ve 25 le  başlayan telefon numaralarının devirlerinde  servetler ödendiğini gören servet paşa  hemen kolları sıvamış işin alt yapısına el atıp  türkiye yi adeta çağ atiatmış
    ancak bu üstün bilgi ve  popiletesi bakanın önüne geçince işte bugün işletilen o zihniyet aniden hortlamıştı

Seçilmişleri atanmışlara kul ettirmeyiz
                    zihniyeti ...
    Tarih: 21 Şubat 2012 09:55 Ekleyen:

• YAKICI SORUN GEÇİM SIKINTISIDIR!  (2)

Bu tutumun, hiç bir mazereti yoktur ve kabulü de mümkün değildir.

Her zaman dediğimiz gibi, muhalefet partileri iktidar olmak istiyorsa, bir çok sorunla aynı anda ilgilenmeyi de mutlaka becermelidir.

Geniş halk kesimleri geçim derdindeyken, kışın ortasında yüksek doğalgaz ve elektrik faturalarının altında ezilirken, aylarca kurultaylarla uğraşıp, onları hatırlamayanlar, MİT müsteşarının ifadeye çağrılmasıyla haftalarca meşgul olup, memurların zam alamamalarını gözden kaçıranlar; İktidar olmayı da bir başka bahara bırakmış olmayı kabullenmiş demektir.

Çünkü, bugün ülkenin yakıcı sorunu, popülaritesi olan günlük siyasi gelişmeler değil, ekonomik sıkıntılardır.

İktidara giden yolun stratejisi de taktiğini de bu gerçeğe göre belirlenmelidir.

Aksi halde, sonuç yine hüsran olacaktır!..

Tarih: 21 Şubat 2012 09:54 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!