Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• admin admin

bizim bazan yazdığımız birkaç satır şeyler bile burada konreol nokralarından geçemeziken bazı torpilli  yazarların  buram buram  siyaset kokan  parti yazıları bu defteri işgal ediyor

bu pekde hoş olmuyor ayrıca 1600 karakter sınırıda göz göre göre resmen ihlal ediliyor ...
    Tarih: 02 Mart 2012 18:41 Ekleyen:
  • CHP YENİMAHALLE İLÇE BAŞKANINI BİR KEZ DAHA KUTLUYORUM. NEDENMİ İLÇE BELEDİYE BAŞKANI FETHİ YAŞAR DÜN CHP TARİHİNDE İLKİ YANİMAHALLE DE İLÇE ADAYINI AÇIKLAYARAK TARAFLI OLDUĞUNU AÇIKCA BELLİ EDEREK AÇIKLADI. BUNA KARŞI HERZAMAN OLDUĞU GİBİ EFENDİLİĞİNİ VE EĞİTİME VERMİŞ OLDUĞU HİZMETLERDEN DOLAYI GEÇEN YIL ALMIŞ OLDUĞU BAŞÖĞRETMENLİK ÖDÜLÜNÜ HAK ETTİĞİNİ VE PARTİ DİSİPLİNİNE UYARAK BU YAPILANLARA TEPKİ GÖSTERMEYEREK PARTİ İÇİ KAVGAYA VE GERGİNLİĞE MEYDAN VERMEDİĞİ İÇİN:

BELEDİYE BAŞKANI TARAFSIZ OLMALIYDI HER ADAYA AYNI MESAFEDE YAKIN OLDUĞUNU SÖYLEMELİYDİ AMA ÖYLE TARAFSIZ KALAMADIĞI GİBİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE BİLE BÖYLE GAYRETLİ ÇALIŞMA SERGİLEMEDEN CHP NİN RÜZGARIYLA SEÇİMİ KAZANIP ŞİMDİ İLÇE BAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE BU GAYRET VE TARAFLILIK BU DÜŞMANLIK NEDİR ALTINDA NE VARDIR DİYE DÜŞÜNMEMEK ELDE DEĞİL. AKLIMA GELENLER;

1-ŞEREFETTİN TERZİYİ GENEL MERKEZ ATAMIŞTI VE GENEL MERKEZİN ADAYINA KARŞI GÖSTERMİŞ OLDUĞU TAVIR KURULTAYDA ÖNDER SAV EKİBİNİN VE KENDİSİNİN YOK OLDUĞUNU GÖREREK KARŞI ADAYI TANIMADIĞI HALDE BÖYLE BELEDİYE İMKANLARIYLA DELEGELERE PAKETLER, İŞ TEKLİFLERİ VEDE KORKU SALARAK DESTEK ÇIKMASI DÜŞÜNDÜRÜCÜ.

2-Ş.TERZİYİ ÇOK İYİ TANIR 2 YIL BİRLİKTE AYNI MECLİSTE ÇALIŞTILAR BELEDİYENİN YANLIŞ UYGULAMALARINA MECLİSTE DUR DEDİĞİ SEÇİLİRSE YİNE KARŞI ÇIKACAĞI İÇİNMİ KARŞI ADAYA AŞIRI DESTEK VERİYOR.

3-FETHİ YAŞAR VE EKİBİ YENİMAHALLEYİ BABALARININ ÇİFTLİĞİ GİBİ YÖNETMEYE ALIŞTILAR KENDİLERİNE BAĞIMLI BİR İLÇE BAŞKANI SEÇTİREREK ÇİFLİKTE AT OYNATMAYA DEVAM ETMELERİ İÇİN.

4-BELEDİYEDE BU KADAR AÇIK KADRO VARDIDA NEDEN İLANLA ELEMAN ALIMINA GİTMEDİNİZ.

5-SAYIN BAŞKAN FETHİ YAŞAR ŞUNA İNANIYORUMKİ DESTEK VERDİĞİN ADAYI TANIMIMADIĞIN HALDE BU DESTEĞİN ALTINDA SENİN BAŞKA PLANLARIN OLDUĞUNA EMİNİM BUNUDA SAYIN ŞERAFETTİN TERZİ'NİN BU GÜNE KADAR EFENDİCE DİK DURDUĞU GİBİ YİNE DİK DURUP SENİN YANLIŞ UYGULAMALARINA DUR DEMESİNDEN ÇOK KORKTUĞUN İÇİNMİ.

6-YOKSA CHP SON KURULTAYI İÇİN İMZA VERENLERDEN BİRİ OLARAK VE TÜM NOTER MASRAFLARINI KARŞILADIĞINIZ HALDE ÖNDER SAV'IN VE SİZİN SON KURULTAYDA YOK OLDUĞUNUZU GÖREREK TEKRAR YENİMAHALLE İÇİNDEN DİRİLMEK İÇİNMİ BU HIRS.

7-SN.FETHİ YAŞAR NE YAPARSAN YAP GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ, KİRLİ İŞLERİDE KARANLIKLAR ÖRTEMEZ ERDE GEÇTE AYDINLANIR. 50 YILLIK CHP KÜLTÜRÜNE GERİYE DÖN BİR BAK BAŞKAN GÖRECEKSİN YANLIŞLARINI. TEKRAR CHP Lİ OL BAŞKAN SEN CHP NİN OYLARI İLE SEÇİLDİN UNUTMA, BELEDİYEDE CHP Lİ MÜDÜR BIRAKMADIN HEPSİNİ GÖREVDEN ALDIN VE SÜRDÜN ŞİMDE CHP Lİ DELEGELERİ İŞE ALARAK SEÇİME RÜŞVET KARIŞTIRIYON 50 YILLIK KÜLTÜRE UYMUYOR BAŞKAN YAPMA;

8-SAYIN YAŞAR BÜTÜN BU BELEDİYECE SN.ENSAR KILIÇ I DESTEKLEMELERİ İÇİN BELEDİYE BİRİMLERİNİ TARAF YAPTIN VE BELEDİYE TELEFONLARIYLA YANİ DEVLETİN İMKANLARIYLA BİR ADAYINA DESTEK İSTİYORSUN BU SUÇ DEĞİLMİ BAŞKAN. BU TARAFLI DAVRANIŞINIZLA SN. ENSAR KILIÇ' A NE KADAR ZARAR VERDİĞİNİZİN FARKINDA BİLE DEĞİLSİNİZ ÇÜNKÜ GÖZÜNÜZÜ HIRS BÜRÜMÜŞ BÖYLE DAVRANARAK KENDİSİNİ SOL KÜRTÜRÜN İÇİNDE YETİŞTİRMİŞ DEĞERLİ VE SAYGIN BİR ARKADAŞIMIZ OLAN ENSAR KILIÇ' A ÇOK ZARAR VERDİNİZ TANIDIĞIM KADARIYLA ENSAR KILIÇ TA SEÇİLSE SİZİN KÖLENİZ OLMAZ,

9-BENİM OYUMDA ENSAR KILIÇ TAN ÖZÜR DİLEYEREK BELEDİYEYİ İYİ TANIYAN ŞERAFETTİN TERZİYE,
    Tarih: 02 Mart 2012 14:31 Ekleyen:
  • HABER ANALİZ;      (1)

SON MANEVRA

Bu sabah gazetelere göz atarken Yenimahalle Belediye başkanının, ilçe başkanı adaylarından birinin elini havaya kaldıran fotoğrafıyla birlikte verilen, basın toplantısıyla ilgili haberin başlığı dikkatimi çekti;

Başkan, "Bu Kaleyi Vermeyeceğiz"  diyordu. Ne yalan söyleyeyim, birincisi, bir belediye başkanının ilçe kongresinde başkanlığa aday olanlara eşit mesafede durması gerektiğinden, böyle bir tercih açıklaması için çok haklı ve tutarlı bir gerekçesinin olması düşüncesiyle, ikincisi, bunun ancak, belediye yönetiminin bugüne kadar genel merkeze karşı yürüttüğü muhalif duruşun yarattığı etkiyle olsa gerek bu açıklamayı, ilk bakışta genel merkeze karşı yürütülen muhalefetin bir devamı gibi algıladım ve yadırgadım. Demek işler bu noktaya kadar geldi diye düşündüm.

Ama, Haberi okuyunca gördüm ki, başkan bunu, birkaç gün önce Sn. Melih Gökçek' in AKP nin Yenimahalle ilçe kongresinde, Yenimahalle’yi tekrar alacaklarını söylemiş olduğu için, cevaben söylemiş.

Bu defa, daha çok yadırgadım, işte siyaset dedikleri bu olsa gerek diye düşündüm. Size oy verenlerin büyük tepkisine neden olduğunu göre, göre Büyükşehir belediye başkanıyla hemen her konuda çok iyi geçinip, başta Çayyolu olmak üzere yaptığı eziyetlere ve yanlışlara ses çıkartmayıp susacaksınız, genel merkeze muhalefette sınıfta kalıp, ilçe yönetimini de genel merkez çizgisinde olanlara kaptıracağınızı hissedince, Melih Gökçek'e yanıt vermeye kalkacaksınız.

Ve bu son kullanma tarihi geçmiş "basit manevrayı" da herkesin yutmasını bekleyeceksiniz!

Çok beklersiniz; artık kimse seçim arifelerinde yapılan açıklamalara kanmıyor.
    Çünkü, söylenenlerle yapılanların arasında dağlar kadar fark olduğunu yaşayarak görüyor.
    Büyükşehir’le el ele yoğunlukların nasıl artırıldığını, konutların işyerine dönüştürülüp Çayyolu’nun nasıl tahrip edildiğini, meydanların yapılmadığını, yeşil alanlara inşaatlar yapıldığını dört tarafın çirkin reklam panolarıyla donatıldığını, tirazlara, eleştirilere kulak asılmadığını hayretle ve ibretle izliyor.

Kaldı ki, Sn. Melih Gökçek'e çatmanız bile o basın toplantısının teamüllere, demokratik yarışma ilkelerine ve siyasi etik’e aykırı olduğu gerçeğini ortadan kaldırmıyor.

Ne yazık ki, bir noktadan sonra “korkunun ecele faydası olmuyor.”

Tarih: 02 Mart 2012 14:30 Ekleyen:
  • gökçek zamanının büyük bir bölümünü bilgidayar da  tivitir da geçirdinden olsa gerek pisilere taktı kafayı

şimdi de güven parka  kedi gözü yapıcakmış...
    Tarih: 02 Mart 2012 11:49 Ekleyen:
  • çayyol ' muzu  sivil toplumcular dahil hep yaşlılar yönetip söz sahibi oluyor  gençlere  köşeleri tutmuş büyük anneler ve  dedeler yüzünden çayyolu gençliğine hiçmi hiç şans tanınmıyor

şikayetciyiz
    Tarih: 02 Mart 2012 11:48 Ekleyen:
  • TBMM’de kadın temsil oranı yüzde 4.2'den yüzde 9.1'e çıktı, ancak yine de kadınların parlamentoda temsil oranı bakımından Türkiye, Avrupa ülkelerinin en gerisinde
  • Metronun  girişleri açık olduğu için merdivenler buzlan-
    -maktadır
  • Geçmişte Ricky Martin müziği eşliğinde mini etekli kızların konfeti yağmurları altında Kurultay salonuna inenler, o günlerde halkın yoksulluğu ile nasıl alay ediyorsa bugün de kendilerini “devrimci” olarak açıklamalarını hayret ve ibretle izliyorum. Ama bir teşekkürüm var. Bizi öyle bir yönlendirdiler ki, artık ne yapacağımızı, nasıl ve kimlerle çalışacağımızı öğrenmiş bulunuyorum.

A.D.
  • Bu partide kendini çok önder olarak görenlerin partiye olan ilgiyi ve umudu tüketme noktasına nasıl getirdiklerini yaşayarak öğrendik. Bu hizipçilerin, partiyi geçmişte baraj altında bıraktıklarını ve Cumhuriyet Halk Partisinin kendi kurduğu meclis dışına itildiğini unutmuş gibi bugün ortaya çıkarak kendilerini umut olarak ilan etmelerini kınıyorum.
    Tarih: 02 Mart 2012 00:41 Ekleyen:
  • TÜSİAD’ın dediği olmayacak, milletin dediği olacak.

CHP’nin dediği olmayacak, milletin dediği olacak.

Birkaç yazar, çizerin dediği olmayacak, milletin dediği olacak.

Kimi güç odaklarının dediği olmayacak, milletin dediği olacak.

Başbakan’ın bu türden söylemlerini duyunca “millet” kavramını farklı değerlendirdiğini düşünmek mümkün.

Örneğin, “ABD’nin dediği olmayacak, milletin dediği olacak” dese, bu anlaşılır.

Ama sayılan isimler de bu milletin bir parçası değil mi?

Görüşlerini beğenseniz de beğenmeseniz de bu milletin birer ferdi değiller mi?
    Tarih: 01 Mart 2012 20:53 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!