Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

•    TÜRK ASKERİ BÖYLE ASILDİR !

Bugün gazetelerden okudum.Bildiğim ve inandığım gibi,emekli ve görevdeki kahraman ve vatansevsever askerlerimizin sözde Balyoz Davasında tanık sıfatı ile alınan ifadelerindeki gerçekleri belirten cevapları:
        -İrtica (Cumhuriyetimiz için )hep tehlikedir!
        -TSK'nin Genel Kurmay Başkanı asla yalan söylemez!
        -Ne darbesi,bunlar hayal mahsulu!
    şeklindeki ifadeler beni son derece rahatlattı ve gururlandırdı.Türk adaletinin bu beyanları defalarca düşünüp ivedilikle gereğini yerine getireceiğne inancımı hala koruyor ve askerlerimizin bu beyanlarından sonra yazacak bir şeyin  olamayacağı düşüncesi ile yazımı burada bitiriyorum.
    Tarih: 03 Mart 2012 15:52 Ekleyen:
  • Kalenin Fethi

seksenlerde, denenmiş halkın karşısında evrenin sanki horozu destekliyor gibi görünüpte  asıl 24 ocak kaarlarının mimarı arıları desteklemesigibi

bu destekleme de  akın tersinden işleyen bir siyaset tuzağı  olmasın

Tarih: 03 Mart 2012 15:51 Ekleyen:
  • siyaset meydanı

yıllllardır düzenin farkında olan biliçli seçmen tarafından cxp ortanın sağı gibi yansıyorsa 
    o zaman ortanın solu  kim

bu boşluğu siyaset meydanında acaba kim dolduruyor
    Tarih: 03 Mart 2012 15:51 Ekleyen:
  • s a ğ  duyu

bi sağ duyu dur lafı sardı chp yi aldı gidiyor
    diyorlar ki kim ne derse desin sağ duyu galip gelecek v
    e KAZANAN CHP olacakmış

Tarih: 03 Mart 2012 00:11 Ekleyen:
  • Orhan Veli, Milli Eğitim Bakanlığı Tercüme Bürosu’na girer. Hasan Ali Yücel’den sonra Reşat Şemsettin Sirer bakan olunca, Milli Eğitim’de tutucu, baskıcı bir hava eser. Orhan Veli buna uyamayacağını anlayarak 31 Ekim1946’da Tercüme Bürosu’ndaki işinden ayrılır.

Orhan Vel baskıcı ve tutucu bir yönetim karşısında hemen kaçmış. Aslında kaçmayıp mücadele etmesi gerekirdi. Günümüzde kimse baskıcı ve tutucu yönetim karşısında kaçmıyor, mücadele etmiyor sadece boyunduruğu altına giriyorler.

Kısacası kraldan çok kralcı oluyorlar.
    Tarih: 03 Mart 2012 00:10 Ekleyen:
  • CHP de demokrasi vardır rumuzuyla yazan esnaf arkadaşım,

Çok haklısınız, belediye başkanının ilçe kongresinde bir adaya arka çıkması bir skandal tabi ki. Bu alında o adayı da sıkıntıya sokar ama, görüyorum ki o aday da bundan oldukça mutlu...Ama bunun Delegeler nezdinde ters tepeceği ve tepkilerin sandığa yansıyacağı kanısındayım.

İşin çok önemli bir başka boyutu da işaret ettiğiniz gibi, Sn. Şerafettin bey'in genel merkezin atadığı bir isim olmasına rağmen, belediyenin başka adayı desteklediğini duyuran bu açıklamanın yapılmış olmasıdır.

Bu yapılan, demokratik bir tercih değil, aslında genel merkeze muhalefete aynen devam edildiğinin açıkça ortaya konulduğu antidemokratik bir tavırdır.

belediye başkanı pozisyonundaki birisi, benim istediğim adayı destekleme hakkım var diyemez. delegeyse bunu ancak sandıkta oyunu kullanarak yapar. zira ilçe seçimlerinde kimsenin taşıdığı ünvan, yaptığı görev  değil, delege olup olmadığı önemlidir.

Dolayısıyla, oyunun rengini açıklamak belki bir delege için çok görülmeyebilir, ancak belediye başkanı için aynı şeyi söylemek mümkün değildir.

kongrenin hayırlı ve toparlayıcı olması dileğiyle....sevgi ve saygılarımla...

Tarih: 02 Mart 2012 23:17 Ekleyen:

• arkadaşlar  siyaset oldum olası kapsamı alanım içine girmediği için siz siyaset tartışa durun
    ben başka bir konuya dikkat çekeceğimmx

büyükşehir belediye başkanının uygulamalarından birçoğunu  eleştiriyorum ama  belediye başkanının her icraatı yanlış olsa bile başkent ankara nın amblemini ankara kedisi olarak işaret etmesini  bir gurup arkadaşımla beraber yargıtay kararlarına rağmen destekliyoruz  ve destekleyeceğiz ...

bana kimse sen hititlisin dedirtemez arkadaş 

hem öyle ankara kedisi deyip küçümseyip sakın geçmeyin

kültür bakanlığının mithat paşa cad el sanatları ve kitap satış mağazasıının bir kedisi var ( sokak kedisi )
    bakanlık mensuplarına kendini sevdirip kabul ettirmiş . istediği zaman  kızılayda geziyor dolaşıyor  istediği zamanda  mağazaya içeri girip vitrinde  milyarlık kırılacak eşyaların arasına birgüzel konuşlanıp  hiç bir cam kristal eserleri kırmadan hiç kıpırdamadan vitrinde manken gibi oturuyor ..
    Tarih: 02 Mart 2012 23:15 Ekleyen:
  • biz yemimahalleliler artık pilav değil pilav
    plan istiyoroz plan
    Tarih: 02 Mart 2012 23:15 Ekleyen:
  • Ballı lokma tatlısı adıyla eleştiren kimse, ilk bakışta haklı gibi görünse de gerçekte değildir.
    Çünkü, dikkat edilirse, Haber analiz yazımızda başlığın yanında (1) yazılı çünkü bu yazı 1600 karakter sınırı nedeniyle 2 partide gönderildi. Ancak Sn. admin inisiyatif kullanıp, yazının bütününü bir seferde vermiş.
    Olan budur; Torpille hiç ilgisi yoktur!.
    Bu defterde yazılar, hakaret ve kişisel haklara saldırı  içermediği sürece kimin yazdığına göre değil, ne yazıldığı, Çayyolu gerçeklerinin ne kadar haklı ve doğru dile getirildiği ölçüsü dikkate alınarak hiç bir kısıtlama olmadan yayımlandığı için admin de çok ender olsa da böyle birleştirmeler yapıyor. Çok normaldir. ve ilk kez yapılan biriş de değildir.
    Fikirlerin ifade edilmesine kızacağınıza, 1600 karakter sınırını eleştirip artırılmasını önermeniz gerekir.
    Burada garip olan, buram buram siyaset kokuyor dedikten sonra
    yazının bu defteri "işgal ettiği" değerlendirmesinin yapılmış olmasıdır.
    Acaba medeni cesaretle, kendimizi gizlemeden gerçekleri ifade etmek ne zamandan beri defter işgal etmek oluyor?
    Böyle bir işgal de siz yapsanız da kim olduğunuzu ve fikirleriniz öğrensek!
    Tarih: 02 Mart 2012 20:30 Ekleyen:
  • mt.

O kadar güzel şeyler yazmışsınız ki. Duygularımıza tercüman olmuşsunuz. Ben esnaf bir delegeyim ve CHP Genel Merkezince atanan Sayın Şerafettin Bey dururken Belediyemizin Ensar Bey'i destekliyorum."Kalemiz" sağlam demesi çok acı bir şey.(Kale dediğiniz şey de ÇAYYOLU'dur unutmayınız!)CHP'nin geleneklerinde Demokratik seçimler olmasına rağmen aynen Diğer bir partinin yaptığı gibi dediğim dedik, ben yaptım destekledim olur demek. Bizlerin oylarına ipotek koymak olmuyor mu?
    Şimdi ben Şerefattin Bey'i desteklesem ve Sandıktan çıksa Belediyenin adayını desteklememiş olduğumdan acaba bana iş yerimden dolayı bazı yaptırımlar uygulanır mı? demekten kendimi alıkoyamıyorum.

CHP'deki il ve ilçe başkanlarını bulunduğu il veya ilçenin belediye başkanları mı seçiyor? Delege mi seçiyor? Önce onu anlayalım da !
    Ben demokrasinin galip geleceğine inanıyor, her iki adayımızı  ve karşılarına çıkacak diğer İlçe Başkan adaylarına da bu zorlu yarışta başarılar diliyorum.
    Kim ne derse desin sağduyu galip gelecek ve KAZANAN CHP olacaktır buna da inanıyorum.
    Tarih: 02 Mart 2012 20:28 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!