Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Belediye Başkanı, parti içindeki bir seçimde tarafsız kalmasını bilmeliydi. Başından beri taraf olmayı sürdürmüş olan Fethi Yaşar, bu kez de taraftarlığını çirkin bir şekilde ortaya koydu. Ne yalan söyleyeyim; ben Ensar Kılıç’a sıcak bakmaya başlamıştım. Ama belediye başkanının açıklaması ile artık kararımı verdim. Eskilerin kalıntılarının hala partilileri güdülecek sürü gibi görmelerinden nefret ediyorum.

M. E. Ş.
    Tarih: 01 Mart 2012 17:28 Ekleyen:
  • NEREDEYSE BEDAVAYA! SİNEMA BİLETİ

Bugün sinemaya gitmemek için bir nedeniniz olmalı;

1. Dışarısı kar ve soğuk,
    2. Tatil de cabası,
    3. Kapalı bir mekanda güzel yeni Türk filmleri seyretmek istemez misiniz?
    4. Tüm sinemalarda PERŞEMBE Halk Günü indirimi ve aynı zamanda Genç Türkcelliye bir bilete diğeri bedava.
    5. İki kişilik sinema bileti 11,50TL. Yani kişi başı 5,25 Tl sinema seyretmek istemez misiniz?
    neyse iyi seyirler....

Sinemalarda doluluk oranı %10 bile değil... Bilet bulma şansınız çooook.
    Tarih: 01 Mart 2012 17:23 Ekleyen:
  • Ziyaretçi sayfamız Yine ses getirmeye devam ediyor;

Hürriyet Ankara/Yaşar SÖKMENSÜER
    BİR BİLMECEM VAR ÇOCUKLAR
    Köşe yazısından;

“Okullar yarın tatil mi, değil mi...”
    Yani, çocukluğun nostaljik kış gecelerinde ninenin sorduğu “Bir bilmecem var çocuklar” tamam da, bir sobayla üzerindeki çizilmiş kestane eksik.
    Valiliğin resmi
    sitesi kilitlendi

Bilmecenin yanıtını bulmak için Ankara Valiliği’nin resmi sitesine girmek isteyenler de sonuç alamadı. Ben de baktım çökmüş site...
    Internetten Anadolu Ajansı’na da baktım, Ankara’da okulların bir gün tatil olduğunu saat 23.02’de duyarabildi. Ki, genelde en hızlısıdır resmi duyuruların...
    Bazı TV kanallarının altyazısı geceyarısını buldu, bazılarında o da yer almadı...
    Velisi, öğretmeni, öğrencisi elde kumanda, ekran nöbeti tuttu.
    Twitter’dan al haberi

"Soyadı bende saklı okurumuz   Mehmet Bey’in   iletisi de, geceyarısı düştü e-posta kutuma."

Okulların tatil olduğu haberini, gece 23.40’da bir internet sitesinden zar zor öğrenebilmiş.
    Internette yaptığı “tatil mi değil mi” sörfü sırasında, twitterda da bir “ipucu” yakalamış.
    Başkan Melih Gökçek twitter hesabında demiş ki, “Yarın okullar tatil olabilir. TV’lerden takip edin Vali bey açıklama yapabilir”...
    Aklıma gece gece, Kastamonu taraflarında yola asıldığı efsanelenen o marka trafik tabelası geliyor:
    “Taş düşebülü, ayu çıkabülü...”
    Tarih: 01 Mart 2012 17:23 Ekleyen:
  • Güzel bir şey yap kardeşim. Madem yaşıyorsun, sıhhatli nefesler alıyorsun... Bir şey yap.
    Bir şey yap... Güzel olsun.

Çok mu zor?

O vakit güzel bir şey söyle.

Dilin mi dönmüyor?

Güzel bir şey gör.

Veya:

Güzel bir şey yaz.

Beceremez misin? Öyleyse,

Güzel bir şeye başla.
    Ama hep güzel şeyler olsun.
    hep güzel şeyler olsun.....
    •••

Çünkü:

"HER İNSAN ÖLECEK YAŞTA"

Geç kalmayasın!

HZ. MEVLANA
    Tarih: 01 Mart 2012 17:21 Ekleyen:
  • Farklı bir akademi:
    Deniz Akademisi

Bize Deniz Akademi’nin kuruluş öyküsünden bahseder misiniz?

‘’Deniz Akademi’’ ismini nasıl buldunuz?

Misyonunuzu nasıl oluşturdunuz?

Yönetici atamalarında diş kaynak-
    iç kaynak oranınız ne durumda?

Deniz Akademi Baykal’ ın felsefesinin oluşturulması konusunda da güçlü bir kanal olarak öne çıkıyor diyebilir miyiz?

Dersliklere farklı fener isimleri vermeniz. Çalışanları “Denizci”, Müdürleri “Kaptan’’, eğitmenleri “Önder  ‘’olarak tanımlamanız ve minik denizcileri de unutmamanız çok güzel.....

Dışarıya eğitim veriyor musunuz?
    Deniz Akademi’nin başka yenilikleri var mı?

Son olarak; Burada hakikaten pozitif bir iklim hakim bunu nasıl başarıyorsunuz?

Tarih: 01 Mart 2012 17:21 Ekleyen:
  • MELİK BEYİN BİTMEYEN METROSUNUN
    İLK DURAĞI  : YAĞCILARRRRR  !
    Tarih: 01 Mart 2012 17:19 Ekleyen:
  • hızlı tren

memmleket , tren raylarıyla örülürse
    komin-izm ( toplu taşımacılık ) gelir
    ve bundan lastik sektörü zarar görür diyen
    devlet zihniyeti artık makas değiştirip
    her YERE  hatta DENİZİN dibine bile demir yolu döşemeye başladı ...
    Tarih: 01 Mart 2012 17:18 Ekleyen:

• TÜRKMENİSTAN'LA TARİHİ ANLAŞMA

"Türkiye, Türkmenistan'a hukuk ve terörizmle mücadele konularında tecrübelerini aktaracak.  mış!"
    Tarih: 01 Mart 2012 17:16 Ekleyen:

• Her şeyin başlangıcı küçüktür.
    Çiçero
  • ENGİN ABİM KURUNUN YANINDA YAŞTA GÜME GİTMESİN ABİCİM .YÖNETİMLERE DOĞRUDAN SÖYLEYEMESEKDE SÖYLEMESİ AYIP ÇAYYOLUNUZDA HEPİMİZ SENDİKALIYIZ  SENDİKA KİMLİK KARTLARIMIZ VAR  SENDİKAYA AİDAT ÖDÜYORUZ

HERKES ADIMINI ONA GÖRE  DİKKATLİ ATIP BİZİM SEKTÖRDEKİ ARKADAŞLARA KANUN DIŞI BİR MUAMELE YAPMAYA KALKIŞMASIN

HABERTÜRK GAZETESİ BU KONUYU YAZMAMIŞ .
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!