Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• ... düzen bozuksa
    önce tohumlar bozulur
    sonrada sütler

bunun daha da ötesi yok ...!

Tarih: 04 May 2012 00:19 Ekleyen:
  • Herkes bunu biliyor ekonomi diye bir sey yok ki. Alım gücü olmayan bir toplum var ortada ama hala yükselen ekonomi var diyorlar. Kredi notun düşüyor yine ucuz kabadayılık yapıyorsunuz bunu yiyenler var tabi çünkü onlar sız ne verirseniz onu yerler ama yemeyenler de var merak etmeyin. Bakın dagıttıgınız süt bile çocuklara zarar veriyor açıklama yapılıyor alışık değiller diye. cocuklara süt alamayacak hale gelmiş anne babalar daha ekonomi iyi diyorsunuz bu ne yaman çelişki.

Tarih: 04 May 2012 00:18 Ekleyen:
  • bu hilebazlara en hafifinden acaba ne denir !?
    Tarih: 04 May 2012 00:13 Ekleyen:
  • AOÇ   nin ürünlerinin kalitesini başkent ankara da bilmeyen yok ama çiftliğin pazarlama mühendisliği 
    çok daha gayretli olup  çağın pazarlama tekniklerine  ayak uydurmalı ve hedeflenen hız standart hailne getirilmelidir  

saygılar...
    Tarih: 04 May 2012 00:13 Ekleyen:
  • Ormandaki ağaçlar budanır.

Orman işletmelerinde rehabilitasyon (bozuk orman alanlarının iyileştirilmesi) veya sıklık bakımı (genç ormanlarda aralama, seyreltme) çalışmaları sırasında çok sık durumda bulunan ağaçlar önce seyreltilir. Kalanların ise alt kısımlarında bulunan kuru ve yaş dallarının bazıları budanarak alınır
    Tarih: 04 May 2012 00:12 Ekleyen:
  • Çocukların süt yüzünden zehirlenmeleri çok üzücü bir durum. Ben süt tozuyla büyümüş bir toplumun üyesiyim. Bizim zamanımızda bize süttozu içirilirdi. Annelerimiz ve büyüklerimiz aman oğlum içme bu tozları, bunlar çocuklarımızı kısır yapmak için çıkarıldı derlerdi. İnanırdık, ama içimizdeki merak yüzünden kana kanada içerdik.

Halbuki AOÇ'nin şişe sütü vardı, kırmızı alimunyum kapaklı üzerinde tarihi yazılı ve kapağını açıp ters çevirsende akmayan; parmak kalınlığında kaymaklı süt. Süt eve geldiğinde hemen dolaba kalkmadan, şişeyi açıp kaymağını parmaklamak isterdim.

Hatta bir keresinde, okuldaki öğrencilerin hepsini öğretmenlerimiz AOÇ süt fabrikasına götürmüş, bizlere bardak bardak süt içirmişlerdi. Şu an AOÇ henzemin geçitinin karşısındaki bina süt fabrikasıydı. Fabrika müdürüne yaşı küçük bir öğrenci tahminen ilkokul 1. sınıf "Atatürk sütü çok mu seviyormuş" diye sormuştu. Müdür "Atatürk sadece sütü değil; Tereyağı, peyniri, meyvasuyunu, şarabı, salçayı, balı ve bunun gibi birçok şeyi seviyordu demek isterdim yalnız sevip sevmediğini bilmiyorum. Ama bu saydıklarım AOÇ bünyesinde üretiliyor onu biliyorum. Bildiğim bir şey daha var. O da Atatür bu ülkeyi ve siz çocuklar çok sevdiğidir. Siz çocuklara bayram hediye etmiş, siz çocukların sağlıklı beslenmesi için bu fabrikaları açmış ve ülkesindeki köylünün ürettiği ürünleri, ülkesindeki fabrikalarda, ülkesinin kendi mühendisleri tarafından üretilmesini sağlamıştır." dedi.

Doğru bizleri ve ülkesini sevmeseydi; bizlere tozu da yuttururdu, bozuk sütüde içirirdi. Seni daha iyi anlıyorum ATAM...
    Tarih: 03 May 2012 15:51 Ekleyen:
  • İzmir Büyükşehir Belediyesi neredeyse 7 yıldır '' OKUL SÜTÜ PROJESİ'' ile çocuklara sabah süt içiriyor. Ama sütü yandaş firmadan değil, İzmir Tire'de kurulan Tire Süt Kooperatifinden alıyor. Böylece aracı değil üretici kazanıyor, köylü kazanıyor. Günlük ve pastörize. Bugüne kadar hiç bir olumsuzluk yaşanmadı. Ama devlet süt dağıtmayı yeni akıl etti. Dağıtmaya başladığı gün dağıttığı sütle, onlarca çocuğu zehirledi.
    Aziz Kocaoğlu, Okul Sütü Projesi'nde kamuyu zarara uğrattığı için yargılanıyor. Ama onlarca çocuğu zehirleyenler hakkında tek bir işlem yapılmadı.
    Tarih: 03 May 2012 15:05 Ekleyen:
  • bahse konu olan sitede benim kuzenlerim oturmaktadır .

onların  ifadelerini aldım aynen yansıtıyorum

anılan sitede , elekrikle uğraşan kurumun özel kalem müdiresi oturmuş şimdi taşınmış ama o sitedeki eski komşuları ile  hala görüşüyor olabilirmiş

bu nedenle sitenin  çevresindeki sokak lambalarını ampullerinin 250  lik ampulllerle değiştirilmesinin  şaşırılacak bir şey olmamalıymış
    Tarih: 03 May 2012 12:41 Ekleyen:
  • değerli ablam bizim sokağada 150 waylık ampul takmışlar bizim başımız kelmi
    Tarih: 03 May 2012 12:39 Ekleyen:
  • Radyo tiyatRosuna dönüş

"tiyatrolar özelleşecek kararımız kesin
    dev led eliyle tiyatro olmaz "

diyen devled bööyüklerimiz sahneden ne yapsak bize alınıyorlar ama
    perde de perdeleme olmaz
    bunu hiç  annamıyorlar ...!

Oysa, bizim bildiğimiz politikacılar 
    adı üstünde politikacı
    yani çok yüzlü  katmanlardı ama