Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• ... ve şim-dinin demokratlığı bir olurmu ??

zamanında "bana,aşırı sağcılar mermi sıkıyor dedirtemezsiniz" diyen

sözde demokratlar
    acana hangi yek partili dönemin sözde demokratlarıydı ha ?????
    Tarih: 01 May 2012 16:43 Ekleyen:

•                              yasalar ve yasa(k)lar

bu toprakların  muhafazakarlarıda mutasıplarıda 7 cihana kafa tutmuş  bir lideri en az demiyorum ,
    bizler  kadar sever ve sayarlar  diyorum...

ama her iki taraftada  tarih bilmez tarih tanımaz bir avuç cahil dışında diyorum  ...

bunlar kimmidir  ; bunları  bırakın düşmana kafa atmayı bunlar daha patrona kafa tutmayı  bile becerememiş köşelerinde basının sendikasızlık durumununu yazamayan adeta dut yemiş bülbüllerdir diyorum ...

başkada ne diyeyim
    Tarih: 01 May 2012 16:42 Ekleyen:
  • tüketici köşesi :

tarım bakanlığının içinde iç organ tesbit ettiği şarküteri ürünlerin markalarını afşleyip KARİZMAlarını çizmesi biz çayyolu tüketicileri için kesinlikle yetmez

süper marketde bu konuda 
    diğerlerine örnek olup bu hileli ürünleri piyasaya satmış bulunan firmalarla yapmış olduğu sözleşmeleri yeniden gözden geçirmesi hatta  bu eksikliklerini  düzeltip belgeleyene kadar  sözleşmelerini askıya alması mağazlarının içinde birde üstelik ödül verir gibi  stand açmalarına göz yumulmaması  gerekmekmetir

yoksa
    ha hsana ali ,
    ha ali hasan.
    değişen
    Ne ki?
    Tarih: 01 May 2012 16:40 Ekleyen:

• '1 oyla ne olacak deniliyor' 1 oyla şu olur;

" 1 çivi 1 nalı kurtarır. 1 nal 1 atı kurtarır. 1 at 1 yiğidi kurtarır. 1 yiğitte 1 memleketi kurtarır"
    Tarih: 01 May 2012 16:39 Ekleyen:
  • İnternet Çöktü...
  • Koskoca CABA hep aynı yere mi fidan diker?!Ne iş!Koca Çayyolu'nda dikecek başka yer mi yok?
  • Gökçek: Dehşet iki meydan olacak
    Tarih: 01 May 2012 16:38 Ekleyen:
  • fısıltı gazzetesine göre yeni br çim tokumu çıkmış
    parklarımıza 4 karışımlı çim tohumu istemiyoruzzzz
  • Başkent çiçek açtı

Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte çiçeklendirme çalışmalarına başladı

Büyükşehir Belediye Başkanı M.G. Başkent’te her mevsime uygun rengarenk çiçeklerin eksik olmadığını belirterek, “Ekiplerimiz ilk aşamada baharda 4 milyon, yıl içinde de toplam 12 milyon çiçeğin dikimini gerçekleştirecek” dedi. Çiçeklendirme çalışmalarını yerinde izleyen M.G. kavşaklar ve geniş bahçelerde Anadolu motifleri, ay-yıldızlı desenler, bulvar ve refüjlerde ise geometrik ve simetrik şekillerin yapıldığını söyledi.

• anadolu, yeni millenyumda foton çağına girer girmez  antik döneme  dönüldü

dün gece yaşanan yaklaşık iki saatlik internet kesintisini Türk Telekom yalanlasada site savaşları çökertme türküsü eşliğinde tekrar başladı...
    Tarih: 01 May 2012 16:37 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!