Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• CHP deki alevi kadrolasma devam ettigi icin mi Tekin istifa etti acaba acaba yani ?
    Tarih: 05 May 2012 19:21 Ekleyen:
  • Cumhuriyet HALT Partisi (YILMAZ OZDIL)

Bugun neler yazayor okuyun da
    Cankaya Belediyesinde,
    Antalya Belediyesinde,
    Yenimahalle Belediyesindeki ,...
    Partideki  YAMYAMLAR kimlermis,
    istifa (lar) nedenmis ...???
    Ne bileyim ben ya!
    YILMAZIN HALTI
    Tarih: 05 May 2012 19:21 Ekleyen:
  • Engin bey, yapılan baskı konusunda suç duyurusunda bulunmanız gerekir diye düşünüyorum. Anlaşılan birileri meydanı boş bulmuş. 4. Murat gibi istibdat uyguluyor. Herşeyin bir sınırı bir adabı olmalı. Yoksa, sınır tanımayanlarla hukuki yollarla mücadele edilmeli. onlar ancak bu dilden anlar.
    Çok kişinin size tanıklık edeceğini düşünüyorum.
    Tarih: 05 May 2012 19:20 Ekleyen:
  • Gündeme bakınca aklıma çok fazla bilinmeyen bir fıkra geldi.

Ülkenin birinde denetim görevlileri esnafa tüccara ceza kesmeyi kafalarına koymuşlar ne yapıp edip ceza kesmeye karar vermişler.
    Bir dükkana girip, en küçük ayrıntıya kadar denetlemişler; yangın tüpü var mı? var, Ecza dolabı var mı var, yazar kasada veya tartı aletlerinde bir hata var mı yok, temizlik tamam mı? tamam velhasıl eksik ve hatalı olan hiç bir şey yok, dolayısıyla ceza yazmayı gerktiren bir noksanlık da yok, ama ceza yazmaya kararlılar ya, denetmenin birisi dükkan sahibine sormuş,
    Oryantal kasetin ve teybin var mı? evet demiş dükkan sahibi o da var.
    Tamam demiş denetleyen, "tak kasedi biz oynayacağız sen de bize para takacaksın."

İşte bu...

Gerçek hayatta olmaz canım(!)
  • Cumhuriyet Halt Partisi!

Özdil'den CxP'ye şok yazı!
    Özdil, CHP Genel Başkan Yardımcısınin istifasını ti'ye
    aldı. Özdil bu kez CHP'yi hicivle eleştirdi..
  • Zabıtanın Asli Görevi Nedir?

Başlıklı haberinizin özellikle "Zabıta karakolunun eline dergimizi alıp, kapı kapı gezip ilanları kestirme peşinde koşacağına, asli görevleriyle ilgilenmesi daha doğru olmaz mı sizce? Memuriyetin gereği de o değil mi!" diye sorduğunuz bölümünü okuduğumda bu kadar da olur mu? diye hayret ettim doğrusu.
    Demokrat geçinen bir belediyenin Zabıtasını bu şekilde yerel basın üzerinde bir baskı unsuru olarak kullanması çok ama çok çirkin bir antidemokratik uygulama!Ve elbette ki, suç. Tam bir görevi kötüye kullanma durumu.
    Yasaları yönetmelikleri uygulamakla görevli bir birim olan zabıta böyle suç işleyeceğine önce kendi işini yapmalıdır.
    İşyerlerince kaldırım işgallerini,her köşeye rasgele konulan reklam kırlangıçlarını, imar mevzuatına aykırı yapılaşmayı önlemeli, gürültü mevzuatının takipçisi olmalı İşyerlerinin kapanış saatlerine riayet edip etmediğini denetlemeli, şikayetleri zamanında değerlendirmelidir. Daha doğrusu şikayete meydan bırakmadan kontrollerini yapıp yasa ve yönetmeliklere aykırı işleri başlamadan engellemelidir.
    Ancak maalesef böyle yapıldığını söylemek mümkün değildir.
    Mesela bir iş yeri,imara aykırı olarak bahçesini kapatıp, bir şekilde dükkanına ilave ederken veya bir başkası kaldırıma sabit masa oturak v.s yerleştirirken vatandaşlarca yapılan şikayetler anında değil,iş bittikten sonra uygulamaya konmakta ve sonrasında çoğu kez cüzzi bir ceza kesilerek yapılan iş yapanın yanına kar bırakılmaktadır.
    Bu da kamu vicdanını derinden yaralamakta kamu görevlilerine güveni sarsmaktadır.
    Kısacası Zabıta asli görevini yapmalıdır.
    Tarih: 04 May 2012 23:13 Ekleyen:
  • acaba biz nerde yanlış yaptık ?

dinayet işlerini kurup devasa bütçesiyle
    dinin patronu olduk ,

bu kadar din adamı  yetiştirdik ,

bu kadar ibadethane inşa ettik

ama  ; memlekete hayrı dokunmayan
    $eytanlarını yönetemeyen i$ adamları yetiştirdik ...
    Tarih: 04 May 2012 23:10 Ekleyen:

•      VATAN ŞEHİTLERİNİN SESLERİNİ DUYAR GİBİYİM :
         UĞRUNA SEVE SEVE CANIMIZI VERDİĞİMİZ VATAN TOPRAKLARINI SATAMAZSINIZ !

Kabul edilen yeni kanunla bize hiçbir zaman gerçek dost olmayan yabancılara satılabilecek arazi alanı iki hektardan otuz hektara kadar çıkarıldı.Millet vekili andı içenler bu kanuna nasıl onay verdiler?Şehitlerimiz.gazilerimiz ve tüm milletimiz gibi benim de içim sızlıyor.Benim ülkem,benim insanım başka ülkeler ve onların insanı gibi değil.Bizler vatanımızı toprağımızı,suyu ve tüm yaşayanları ile canımızdan çok severiz.Yazık !
    Tarih: 04 May 2012 23:07 Ekleyen:
  • belediye  baklavacıya bu kadar jest yaptıktan sonra
    yok ettiği ağaçların yerine 
    fıstık ve ceviz ağaçları diksin belki  ağaç severler  kendilerini bir nebze affettiriler

kinbilir....
    Tarih: 04 May 2012 17:21 Ekleyen:
  • birleşik markette yabancı doku :

islami usullerle yapılan sosislerde 
    iç organlara dokulmalımıdır dokunulmamalımıdır
    Tarih: 04 May 2012 17:18 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!