ağaçlar bir memreketin can damarıdır.
Tarih: 06 May 2012 16:28 Ekleyen: Beğenme: 0
Çayyolu diğer adıyla DAĞYOLU olmuş durumda. Konutkent-1 ışıklardan girdiğinizde DAĞYOLU sizi eşsiz güzelliği ile karşılıyor. Yol yok, revüj yok, kaldırım yok tambir DAĞYOLU. Yollar çukur sallanmadan seyahat etmek çok zor.BELEDİYE yetkilileri bu konudan rahat olsa gerek bir çalışmada yok. Gİdin bir BATIKENT'e bakın tertemiz burası yenimahalleye bağlı değil mi? Burada nasıl olsa oylar çantada keklik. Hizmet etmeye gerekyok. Ama belediye başkanına sesleniyorum Keklik uçtu seçim zamanı yaklaşıyor.DAĞYOLUnun yolarının her yeri çukurlarla dolukaldırımdiye birşey bu semtte icat edilmemiş.Sayın BAşkan ne ekerseniz onu biçersiniz. Çayyoluna bir şey ekmediniz. HAsat zamanı görüşürüz.
Tarih: 06 May 2012 16:26 Ekleyen: Beğenme: 0
bahçemize
dokunan yanar ...!
Tarih: 06 May 2012 16:25 Ekleyen: Beğenme: 0
çayyolunun girişindeki araziler sanki kuş adası gibi
Tarih: 06 May 2012 16:22 Ekleyen: Beğenme: 0
park caddesi kaldırımlar işgal altında diye mesaj atan zavallılar oraya araba parkedınce kaldırım denılen yer ısgalden mı kurtuluyor
Tarih: 06 May 2012 16:19 Ekleyen: Beğenme: 0
Eğer bir millet herhangi bir şeyi özgürlükten daha değerli görürse, özgürlüğünü kaybeder; ve komik olan şu ki daha değerli gördüğü rahatlık veya paraysa, onu da kaybeder. Somerset Maugham
Tarih: 06 May 2012 11:20 Ekleyen: Beğenme: 0
Dikilideki araziler birer birer elimizden çıkmaktadır Yabancılara toprak satışı Emperyalizm'in (ABD ve AB)
Tarih: 06 May 2012 11:20 Ekleyen: Beğenme: 0
okul sütü sorunsalı
öncelikle bu ablanızın kırkbeş doğumlu olduğumun altını çizerek bizm (k) uşaklara da zamanında Mekteb-İ Leyli de ( yatılı mektep ) marşal yardımı olarak hem süt tozu hemde 3 tarafımız denizlerle çevrili olan yarım ada olmamıza karşın sınıflara balık yağı verirlerdi
deniz kızı eftalya olalım diye ...
şimdi inekçiliğin ve akabinde sütçülüğün yollara düştüğü bu dönemde - ki bu gün tansaşın önündeki mor ineği görmüşsünüzdür - süt vereceklerine balık yağı hapı verseler daha iyi olmazmı
balık çok pahalı gerçi benim ezcacım h. taşıyan bir kutu omega 3 istedimmi ikinci kutuyuda
promosyon bütün ilaçlarımı eve adrese teslim gönderdiği gibi bunlarıda taşır hizmet adamıdır ankaranın en iyi iki üç ecz. kalfasından biridir
Tarih: 06 May 2012 11:19 Ekleyen: Beğenme: 0
Anliyorsun Degil Mi?
Defterimizin yazarlarından birisi gibi hıdırelezde
çayyolu ilç olsun dileğini tutmayı içimden geçirdim ama ben önce partimi düşünen bir insan olduğum için ve partimin çayyolu ilçe olursa ak partinin eline geçebileceği ihtimali söz konusu olabileceği için çayyolu ilçe olsun dileğinin yerine sağlık olsun dileklerinde bulunabildim...
Tarih: 06 May 2012 11:17 Ekleyen: Beğenme: 0