Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• al burdan yak !

bu memlekette  bedeva süt dağıtacak kadar inek varsa  peki etin kilpsu neden düşmüyor bu birinci sorum

ikinci sorum
    ortada bu kadar bol  inek varsa
    dolayısıyla bu kadarda bol süt varsa 
    enflasyon rakamlarının içine sokuşturulan  5 liralık peynir değil ; kilosu  en az 15 lira olan tam (!)
    yarım yağlı beyaz peynirin kilosu neden aşağı düşmüypr

cevap verin
    Tarih: 15 May 2012 09:47 Ekleyen:
  • çayyolu bölgesinde belediyenin en çok kolladığı kanat gerdiği okul  75 .yıl lisesi olursa tabi başarı oranı da
    % % olur

belediye bu lisenin bir dediğini iki etmediği taraflarca bilinmekte olup  konu edilen okul en son model modüler sistem bir su deposuna bile sahiptir

su deposunu  kimin yaptırdığına gelince  
    onu belediyenin tepe yönetimine sorun

su deposunun  parasını acaba kim ödemiş -
    Tarih: 15 May 2012 09:46 Ekleyen:
  • boyuna posuna bakmayan bazı sütlü-sosyalistler  kalkmışlar adam olmuşlarda sosyal demokratlara dil uzatır olmuşlar
    Tarih: 15 May 2012 09:46 Ekleyen:
  • bırakacağın eli hiç tutma, tutacağın eli ise hiç bırakma. sahte sevgilere gül olmaktansa, gerçek sevgilere diken ol!

konu solcu olma öğretisine  gelince 
    bilinenin aksine solcu olmak demiyorum solcu kalabilmek bu maddeci dünyada  çok çok zor dur diyorum...

solcu olmak için ilk önce kalbin solda olmalıdır
    sonrada paşa gönlün solda olmalıdır

Tarih: 15 May 2012 09:45 Ekleyen:
  • BüfeMark

Kısaca adını yazdım daha önce böyle bir büfe olmadı hiç. Yani Doğan görünümlü Şahin var ya onun gibi bir şey işte.Market görünümlü Büfe yaptılar.
    Burada yazı yazanlar Çayyolunda oturuyorlar ve kimsenin babasının cebinden çıkan para ile yapılmıyor bu büfeler. Belediye bizden aldığı vergilerle Büfeyi yapıyor Kelli Felli! birisine uygun bir bedelle kiraya veriyor.
    Kelli Felli kişi de oturup sabahtan akşama kadar, akşamdan da sabaha kadar Alkol ve Sigara satacak değil ya o da buluyor adamını veriyor kiraya...
    Yani isterseniz bir araştırma yapın, Belediyenin dağıttığı Büfeleri asıl sahipleri mi yoksa başkaları mı? çalıştırıyor.

Burada parası harcanan BİZLER, KAZ'ananan Kelli Felli kişiler oluyor!
    Ne yani bunları dile getirmemiz istenmiyor mu?
    O zaman yaparsanız bir açıklama olur biter. Sayfalar herkese açık...

Şimdi Şu Fotoğrafla Kaymakamlığa ve C. Savcılığına bir dilekçe yazılsa Yeşil alana İmar Planlarına aykırı olarak BÜFEMARKET yapılmayacağını, yapılamayacağını herkes bilir.(Aklı Olan)
    Şimdi bunun için acaba diyorum Belediyemizin ADLİ YARDIM BÜROSUNDAN yardım mı alsak nedir?
    Tarih: 14 May 2012 15:21 Ekleyen:
  • yayınınız üzerine bugün sabah park caddesineki büfeye dikkatli baktım. üzerinde kocaman yenimahalle belediyesi yazan kamyon kum getirmişti. belediye işçileri de harıl harıl çalışıyordu.
    fotoğrafını çektim bir ara gönderirim.
    aslında bizim binadada kırık dökük yerler var rica etsek onu da aradan çıkartırmıki belediye.
    yoksa söylesek de şu büfeci bizim binadan bir daire alsa veya kiralasa ne iyi olur valla.
    hem o büfenin adı park olmasaada Kıyak büfe olsa ne yakışır.
    Tarih: 14 May 2012 13:17 Ekleyen:
  • sayın barutcu merhabalar

azgın demokratlar kadar tehlikelidir bu hafif sos*lu*yalistler . hani kahvenin yoğun telvesini tumuşatmak için  süt  ilave edilir içine ya işte öyle bi şey  ...!

ama bunların içinde en tehlikelileri bodrum da  personel yemekhanesinde işçiye o biçim marxsis  nutuklar çekip işciyi gaza getirip ,  personel yemek hanesinden çıkıp yukarı genel müdürün yanına  çıktılarmı  esas duruşda  duranlarıdır ...
    Tarih: 14 May 2012 13:17 Ekleyen:
  • BELEDİYENİN İŞİ GÜCÜ BİRİLERİNİ BÜFE SAHİBİ YAPMAKMIŞ DEMEK BU KİŞİLER SEÇİMLERE KADAR DAHA ÇOK YEŞİLALANLARI TİCARETHANEYE ÇEVİRİP ÇIKAR PEŞİNDELER KİMSEDE DUR DEMİYOR VEYA DİYEMİYOR YETİMİN HAKKINI YEDİRMEYENLER YETİMDEN GEÇTİK TÜM YENİMAHALLENİN HAKKINA GÖZ DİKMİŞLER. KENAN EVREN VE ŞAHİNKAYANIN MAL VARLIĞINI ARAŞTIRAN ADELET BİRGÜN GELİR BELEDİYE YÖNETİCİLERİNİNDE MAL VARLIĞINI ARAŞTIRIR KİM NEYDİ ÜÇ YILDA NE OLMUŞ GÖRÜLÜR.
    Tarih: 14 May 2012 11:09 Ekleyen:

• Bu defterde yazılanlardan, belediyeyle durup duruken, ortada hiç bir şey yokken, herşey güllük gülistanlıkken özellikle, kasten uğraşıldığı izlenimi nasıl ediniliyor anlamak zor.
    Okumuyor musunuz, somut olaylar ortaya konuluyor ve  eleştiriliyor. bu nasıl uğraşma...?
    Yanlış yapanı eleştrimek uğraşmaksa, evet uğraşılacak tabii.
    Ayrıca onunla uğraşma şuna bak ne demek?
    Yanlışı kim yapıyorsa, onunla uğraşmak gerekmez mi?
    belediye de gençlik kolları da yanlış yapıyorsa her ikisiye de uğraşılır yani eleştirilir.
    Birinden birini seçmek zorunda mıyız?
    Biz belediyenin çarpık icraatlarını görüp eleştiriyoruz, bir partinin gençlik kollarını bilmek durumunda değiliz ki, meselelere parti gözlüğüyle de bakmıyoruz.
    Bölgede oturan sorumlu ve duyarlı vatandaşlar olarak, belediyenin yapması gerekenlerle,yaptıklarını karşılaştırıp, hakkımızı aramaya çalışıyoruz.
    O kadar.
    Doğru olan da budur.
  • batıkent ten selamlar
    büfeker sistemi aynen söyle  çalışıyor

büfelere  ilk yardım genellikle encünemt üyeleriri  aracılığı ile ulaştırılıyor

büfeyi bir şekilde kapan partinin itibarlı kişisi genellikle  bu işi ek iş olarak düşündüğü için büfeyi icara veriyor
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!