konut -1 in sokakları o zamanda kapalı çarşı idi
şimdi de kapalı çarşı
hiç bir sey değişmedi hayat aynen devam ediyo sadece avrupa mah. ne sinir olduk ...
Tarih: 15 May 2012 12:49 Ekleyen: Beğenme: 0
Bu gün bir şeyler yazmak istiyorum, ama ne... bilmiyorum.
Çayyolu'nda aksaklık ve yanlış uygulamaları sadece sizin sayenizde değil, kendi gözümle de görüyorum. Bunlardan da bahsetmek istemiyorumu bugün nedense...
Ben Çayyolu'na yıllar önce (16 yıl) yerleştim. Buraya geldiğimizde çevremdeki arkadaş ve dostlarımın hepsi aynı nakaratı söylerlerdi "neden Çayyolu"... Neden Çayolu söyleminin altında bir değil birçok olumsuzluk yatıyordu, onlarca...
Onların bu sorusuna bende soruyla karşılık veriyordum "Neden"...
Onlar sıralıyorlardı; birkere uzak, pahalı, market bile yok, hastalansan, bir saat yol mu çekilir, komşuluk; komşuluk ilişkileri zayıf, çocuk nerde okuyacak haaa haaa ve bunun gibi bir sürü mazeret.
Yıllar geçti, sıkıntılar bitmedi, dahada arttı ve beni eleştirenler birer birer çayyolu'na yerleşmeye başladılar. hatta ben kirada zor otururken onlar satın aldı çevremdeki daireleri. Anladım ki beni eleştirenler kalıcı çayyolu'nda aynı soruyu onlara şimdi ben soruyorum; "neden Çayyolu"
O arkadaşlarımdan biri çok güzel bir cevap verdi bana "Şehrin içiyle bir farkı yok ki, ondan çayyolu"
Eee hayırlısı; gördümde gecekondu büfeyi, anladım şehrin kaçbucak olduğunu...
Artık tası tarağı toplayıp kaçmak gerek kaçmak...
Yine yol göründü bizlere; aslında bizler iyi ortamda çocuklarımızı büyütmek istiyorduk, iyi komşularla nitelikli sohbetlerdi beklentimiz, birkaç dost az ve öz birkaç dost... Ama ne mümkün geçenlerde üst komşum ceviz kırdı saate aldırmadan ve zoraki karşılık verdi bir günaydınıma.
Neyse başınızı ağrıtmayayı, biz iyiyiz Allaha şükür...
Tarih: 15 May 2012 12:04 Ekleyen: Beğenme: 0
hani çocukluğunuzda arkadaşınızım arkasına sinsice yanaşıp üzerinde "ben eşekim" yazılı bir kağıt yapıştırırdınız ya işte yürüyüş parkurunda koçan bir
kişi sadece konut 1 den olduğunu biliyorum yanında biber gazını gezdirip sürekli bizi hapşırtan kız bugün yürüyüş yolunda kendisine masum masum bakan ki hiç havlamadı bile zavallı köpeke biber gazı spreyi sıktı
belediyemizin özel kalemi lütfen sadece pisilerle değil taciz edilen köpekleride ilgi alanları içine alsın
Tarih: 15 May 2012 11:31 Ekleyen: Beğenme: 0
gece möbetimde devletin altınlarının nöbetini mi tutuyorsun kimin umrunda
iki adet ( resmi) tescillenmiş sapığım var
birisi cep telefon şirketim ikincisi bankam
bu sabah gene ben uykuya
onlar mesaiye girer girmez beni durmadan aramaya başladılar
ne karın ağrıları varsa
sizce bu günkü resmi telofon sapığım acaba hangidi
Tarih: 15 May 2012 11:29 Ekleyen: Beğenme: 0
Hani hersey bambaska guzel olacakti? Yenimahalle belediyesi Cayyolu emekcilerinin sayesinde CEHAPE nin eline gecince bizim salon sosyalistlerimizi romantik solcularimizi tatli mi tatli bir heyecan aldi. AKEPE nin talani sona erecek, Cayyolu cok modern cok ferah cok mutlu bir belde olacak ne beldesi mustakil bir ilce olacak cak cak...
Gelinen nokta AKEPE yi fersah fersah geride birakan kokusmusluk ve talan.... Cayyolunun her bir tarafindan fiskiriyor. Her tarafta ot gibi biten bufeler CEHAPE li meclis uyelerinin bazilarinin yan geliri olmus.Benzin istasyonlari, hazine arazisinden TIR TIK LAMALAR, istah kabartan rantlar, komisyonlar, adam kollamalar.... Ayan beyan... Oh oh ne ala duzen... Talan talan talan...
Cayyolu ektigini biciyor beyler. Kimseyi suclamaya hakkiniz yok.
Tarih: 15 May 2012 09:56 Ekleyen: Beğenme: 0
Ne soranım oldu Ne arayanım
Çayyolu' na öteden beri bir emekli kenti dendiği kadar varmış. dün pencerenin başından sitenin otoparkını izledim bizim siteye hep ellerinde çiçek buketleri ve hediye ambalajlarıyla gelenler oldu
ne güzel insanların kendisine gelenlerinin olması
oysa çoğumuzun gelenleri olmadığı gibi ziyaretlerine gideceği kimseleride yok ...
var ama yoK ...!
Tarih: 15 May 2012 09:53 Ekleyen: Beğenme: 0
bir lise talebesi bu kadar harçlığı nerden bulur
kameryada onaltı tane birayı nasıl içtiğini annatmasının sizce akla yatkın bir açıklaması varmıdır
Tarih: 15 May 2012 09:52 Ekleyen: Beğenme: 0
park caddesinden aldığımız en son havadislere göre park caddesinde artık park edecek alan kalmayınca ara sokağada park yapılmakta...
Tarih: 15 May 2012 09:52 Ekleyen: Beğenme: 0
Belediye Çevre Yoluna Destek Veriyor
Otoyol veya erişme kontrolünün uygulandığı karayollarında güzergahın tamamının yanı sıra çevreyolu, bağlantı yolu, köprü, tünel ve viyadükler ayrı ayrı ücretlendirilebilecek.
Tarih: 15 May 2012 09:51 Ekleyen: Beğenme: 0
değerli çayyolu mahhalleleri
lanbaya püf demek başkadır
puf demek daha başkadır
bakınız korululara
helal olsun m 'adamlara
el ele tutuşan mahhallenin bütün sokak sorunluları sokak lambalarını yenilettiler
mahhalleleleri ışıl ışıl oldu
ya sizler acaba örnek köyün bu örnek mahhalesini
neden kendi mahhallemize örmek alamıyorsunuz
sarılın telefonlara patlatın torpilleri 8 . caddenizi ışıltın
Tarih: 15 May 2012 09:49 Ekleyen: Beğenme: 0