yurdım insanı bilindiği gibi tescillenmiş ve markalaşmış balık hafızalıdır
bu sebeble bu gaflarıda unutması beklenecektir
apo'ya "sayın" şehitlere "kelle" diyen bir otoritenin karşısına geçip üstelikde ayağa kalkıp alkışlayan hasta ruhlara acil şifalar dilerim
Tarih: 14 Ağustos 2012 21:59 Ekleyen: Beğenme: 0
ak partide eğer cXp deki gibi içinde halk olmasa bile gölge kabine geleneği olaydı
hiç değilse bir baba yiğit partili karşısına çıkar
düşeceği yükseklilere çıkan bu ufak tefek adama
hop hemşerim ya sen artık çok oldun
biraz dinlen bakalım derdi ....
Tarih: 14 Ağustos 2012 21:57 Ekleyen: Beğenme: 0
tirenin meşhur şiş köftesi
%100 yerli dana katkısız
atapark doğal ürünler pazarında
denemenizi tavfsiye ediyoruz ...
Tarih: 14 Ağustos 2012 21:56 Ekleyen: Beğenme: 0
Sağlık köşesi
Simitin ne gibi faydalarının olabileceğini hiç düşünmüşmüydünüz? Simiti simit yapan olduğu gibi yediğimizde fayda sağlayan da üzerindeki o lezzetli susam tanecikleridir... İşte simit susamının faydaları:
'Sesamum indicum' bitkisinin olgun tohumlarından, presleme yoluyla elde edilen sabit bir yağ olan susan yağı vitamin mineral antioksidanlar ve lesitin bakımından zengin bir besindir.
Tarih: 14 Ağustos 2012 21:55 Ekleyen: Beğenme: 0
sus (adım) çeşmeye varmaz olaydım
yolum düştü köyünüzden geçmez olaydım
Tarih: 14 Ağustos 2012 21:55 Ekleyen: Beğenme: 0
gılman abla bizim sitedeki hacı teyzeler no-mahrem diye eykek çocuklara dahi ellerini vermiyorlar
Tarih: 13 Ağustos 2012 21:04 Ekleyen: Beğenme: 0
erör iyice sapıttı raydam çıktı
bugün ilk kez bir milletvekilini kaçıranlar yarın baş bakanıda kaçırmaya kalkışabilir
Tarih: 13 Ağustos 2012 21:04 Ekleyen: Beğenme: 0
Platformun belediye yetkililerinin de katıldığı iftar yemeği yine TEB otelde.
Tarihe not düşmek adına.
Tarih: 13 Ağustos 2012 21:03 Ekleyen: Beğenme: 0
DERVİŞİN FİKRİ NEYSE ZİKRİDE O DURRR!_________________________________
ŞEHİTLERE “KABAKLI” AÇIKLAMA !
Üs bölgelerinde şehit sayılarının hatırlatılması ve son saldırıda şehit olan askerlin Tekirdağ’dan giden tabura mensup normal erler olduğunun belirtilerek artık terör bölgesinde uzman askeri kadrolarla terörle mücadele yapılacağının belirtildiğinin hatırlatılması üzerine Çelik, “Normal erler olduğunu sanmıyorum. Terörle mücadelede sıradan er gönderilmediğini biliyorum. Bunlar komando eğitimi almış kimselerdir” yanıtını verdi. Sınır güvenlik birlikleriyle ilgili çalışmaların sürdüğünü söyleyen Çelik, teröre karşı yetiştirilen uzman askerlerinde peyderpey bu mücadeleye katıldığını kaydetti ve “Ama takdir edersiniz ki kabAK bile 3-5 ayda yetişiyor” diye konuştu.
ÖNCEKİ HABER
________________________________________________________________________________________DERVİŞİN FİKRİ NEYSE ZİKRİDE O DURRRR !
_____________________________________________________________________________________
BİR TARAFTAN ŞEHİT YAKINLARINI ORGAZNİZE EDİP VERDİKLERİ İFTAR YEMEKLERİNDE KAMERALARIN ÖNÜNDE KENDİLERİNİ ALKIŞLATTIRIYORLAR
ÖTE TARAFtANDA ;
'Birkaç Mehmetçik' gafı!
SONRAKİ HABER
AK parti omurgasından (omurgasız) bir gaf
daha . . .
tepkileR dalga dalga büyüyoRRR !!!!! !!! !!!!! !!!
Tarih: 13 Ağustos 2012 21:02 Ekleyen: Beğenme: 0
cayyolunda bazı sitelere ait bloklarda
ramazan ayı olmasına karşın bazı site sakinlerinin
saat 00:00 dan sonra bloklar arasında sörf yaptıkları site görevlilerimiz tarafından biliniyor ama özel hayatın dokunulmazlığı ilkesi gereği bunlara hiç bir menfi davranışda bulunulmuyordu
bu ziyaredler artık sitemizn bütün bloklarının önünde nöbet hekleyen buzağalar nedeniyle şimdilik yapılamamaktaymış ...
Tarih: 13 Ağustos 2012 21:01 Ekleyen: Beğenme: 0