Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• yurdım insanı bilindiği gibi tescillenmiş ve  markalaşmış balık hafızalıdır

bu sebeble  bu gaflarıda  unutması beklenecektir

apo'ya "sayın" şehitlere "kelle"  diyen bir otoritenin  karşısına geçip  üstelikde ayağa kalkıp alkışlayan hasta   ruhlara  acil şifalar dilerim
    Tarih: 14 Ağustos 2012 21:59 Ekleyen:
  • ak partide eğer cXp deki gibi içinde halk olmasa bile gölge kabine  geleneği olaydı   

hiç değilse bir baba yiğit partili  karşısına çıkar
    düşeceği yükseklilere çıkan bu ufak tefek adama
    hop hemşerim ya sen artık çok oldun

biraz dinlen bakalım derdi ....
    Tarih: 14 Ağustos 2012 21:57 Ekleyen:

• tirenin meşhur şiş köftesi
    %100 yerli dana katkısız

atapark doğal ürünler pazarında
    denemenizi tavfsiye ediyoruz ...
    Tarih: 14 Ağustos 2012 21:56 Ekleyen:
  • Sağlık köşesi

Simitin ne gibi faydalarının olabileceğini hiç  düşünmüşmüydünüz? Simiti simit yapan olduğu gibi yediğimizde fayda sağlayan da üzerindeki o lezzetli susam tanecikleridir... İşte simit susamının faydaları:

'Sesamum indicum' bitkisinin olgun tohumlarından, presleme yoluyla elde edilen sabit bir yağ olan susan yağı vitamin mineral antioksidanlar ve lesitin bakımından zengin bir besindir.

Tarih: 14 Ağustos 2012 21:55 Ekleyen:
  • sus (adım)  çeşmeye varmaz olaydım 
    yolum düştü köyünüzden geçmez olaydım
    Tarih: 14 Ağustos 2012 21:55 Ekleyen:
  • gılman abla bizim sitedeki hacı teyzeler no-mahrem diye eykek çocuklara dahi ellerini vermiyorlar
    Tarih: 13 Ağustos 2012 21:04 Ekleyen:
  • erör iyice sapıttı raydam çıktı
    bugün ilk kez bir milletvekilini  kaçıranlar yarın baş bakanıda kaçırmaya kalkışabilir
    Tarih: 13 Ağustos 2012 21:04 Ekleyen:
  • Platformun belediye yetkililerinin de katıldığı iftar yemeği yine TEB otelde.
    Tarihe not düşmek adına.
    Tarih: 13 Ağustos 2012 21:03 Ekleyen:
  • DERVİŞİN FİKRİ NEYSE ZİKRİDE O DURRR!_________________________________

ŞEHİTLERE “KABAKLI” AÇIKLAMA !

Üs bölgelerinde şehit sayılarının hatırlatılması ve son saldırıda şehit olan askerlin Tekirdağ’dan giden tabura mensup normal erler olduğunun belirtilerek artık terör bölgesinde uzman askeri kadrolarla terörle mücadele yapılacağının belirtildiğinin hatırlatılması üzerine Çelik, “Normal erler olduğunu sanmıyorum. Terörle mücadelede sıradan er gönderilmediğini biliyorum. Bunlar komando eğitimi almış kimselerdir” yanıtını verdi. Sınır güvenlik birlikleriyle ilgili çalışmaların sürdüğünü söyleyen Çelik, teröre karşı yetiştirilen uzman askerlerinde peyderpey bu mücadeleye katıldığını kaydetti ve “Ama takdir edersiniz ki kabAK bile 3-5 ayda yetişiyor” diye konuştu.

ÖNCEKİ HABER

________________________________________________________________________________________DERVİŞİN FİKRİ NEYSE ZİKRİDE O DURRRR  !
    _____________________________________________________________________________________

BİR TARAFTAN ŞEHİT YAKINLARINI ORGAZNİZE EDİP VERDİKLERİ İFTAR YEMEKLERİNDE KAMERALARIN ÖNÜNDE KENDİLERİNİ ALKIŞLATTIRIYORLAR
    ÖTE TARAFtANDA ;

'Birkaç Mehmetçik' gafı!
    SONRAKİ HABER

AK parti omurgasından (omurgasız)  bir gaf
    daha . . .

tepkileR dalga dalga  büyüyoRRR !!!!! !!! !!!!! !!!
    Tarih: 13 Ağustos 2012 21:02 Ekleyen:
  • cayyolunda  bazı sitelere ait bloklarda 
    ramazan ayı olmasına  karşın bazı site sakinlerinin
    saat 00:00  dan sonra  bloklar arasında sörf yaptıkları site görevlilerimiz tarafından biliniyor ama özel hayatın dokunulmazlığı ilkesi gereği bunlara hiç bir  menfi davranışda bulunulmuyordu

bu ziyaredler  artık  sitemizn  bütün bloklarının önünde nöbet hekleyen buzağalar nedeniyle şimdilik yapılamamaktaymış ...
    Tarih: 13 Ağustos 2012 21:01 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!