değerli cayyolu sakinleri
ucuz iğrenç siyaset haberleri izlemeniz yerine hayvanlara ait bir belgesel proğramı izlemenizi öneriyoruz ......
Tarih: 13 Ağustos 2012 20:54 Ekleyen: Beğenme: 0
İçinizdeki çocuk
Çocukluk öldüğünde geriye kalan cesetlere yetiş-
kin denir.
Tarih: 13 Ağustos 2012 20:54 Ekleyen: Beğenme: 0
TÜPLÜ tele-vizyonlar ve 17 milyon çanak çöpe!
KADININ BAKANLIKLARDA ÇEVRESİ OLDUĞU İÇİN BİLGİLERİ BİZDEN ÖNCE HABER ALIP LOKALDE BİZE HAVA BASIp SATIYOR
BÖYLE OLUNCADA SANKİ KENDİNİ BİZE LOKALDE 1. SINIF BİR HAYIR SEVER İMAJI İÇİNDE GÖSTERMEYE ÇALIŞIYOR
BUNU YAPARKENDE BİZE KOMŞU MASADA ŞÖYLE İFADELER KULLANIYOR
ŞEKERİM EVİN L SAOLUNDA İKİ ADET TÜPLÜ TELEVİZYONUM VARDI BİRİ 107 EKRAN AYRICADA YARAK ODALARINDA VE MUTFAKTA HEPSİ DEPODA DURUYORDU BİRDEN KARAR ALDIM HEPSİNİ MUHTAÇLARA SANKİ BABANIN HATIRINA VERDİN
Tarih: 12 Ağustos 2012 21:13 Ekleyen: Beğenme: 0
sayın üstadım
kızımız ekranlarda elönü'ne çıktığının biraz farkında olmalı bu nedenlede bobasının çiftliğinde imiş gibi biraz kendine çeki / düzen vermelidir diye naçizane düşünmekteyiz
Tarih: 12 Ağustos 2012 21:12 Ekleyen: Beğenme: 0
... eskiden ne kadı(n)lar vardı be hüküm et gibi kadınlardı devamlı hüküm ederlerdi oğlanlarının yanında gelinlerine
durur durur eve misafirler geliverince hemen o misafirin yanında , hergün yanlarında yaşadığı oğluna sarılır onu şapur şupur öper sarılıp kızım sana söylüyom gelinim sen anla hesabı ; gelinim , oğlumu böyle sakın benim kadar sevme (!) say mesajını verirrlerdi
bizim sitede işte o hükümet gibi kadnlardan birisi
o kadar yıl sözde geçimden sonra sonra kendisine oğlunun doğumu esnasında hastanenin önünde ÇATISINDA KALSIN diye intizar ettiğini duyunca 30 yııllık nişanlılık bohçasını geri gönderivermiş kaynanatörüne
ve demiş ki bana intizar ettiğinde
kendi kızının çatısıda uçtu kadın doğumda ölümden döndü döndü
Tarih: 12 Ağustos 2012 21:11 Ekleyen: Beğenme: 0
bir metronuz bile yok ki
102 katlı gökdelenlerimiz olsa ne yazar
yerin 6 metre 6 ^na inmeyi beceremeyler şimdi kalkmışlar çayyolu göklerinin 102 . katına göz dikmişler ....
Tarih: 12 Ağustos 2012 21:09 Ekleyen: Beğenme: 0
Duyarlı bir belediye ol(a)madık !
Tarih: 12 Ağustos 2012 21:07 Ekleyen: Beğenme: 0
çanakların çöpe gitmesi durumu bizlere sanki dijital bir devrim gibi sunulmaya çalışılıyor
ancak herşeyin kablonun içine girmesi öte taradtan işinize gelmeyen proğramların , haberlerin sansüre neden sebebleri ortaya çıkarmazmı
Tarih: 12 Ağustos 2012 21:06 Ekleyen: Beğenme: 0
arkadaşlar bugün hawanın kafası baya bir bozuk
durup durup ağustosun ortasında boyuna homurdanıyor duruyor anlıyor musunuz
Tarih: 12 Ağustos 2012 21:06 Ekleyen: Beğenme: 0
Siz doğru yolda, emin adımlarla ilerliyorsunuz. Öyle kolay değil 12 yılı devirmek. Yıllardır Çayyolu için uğraşıyor, yeri geldiğinde Çayyolu için risk almasını da biliyorsunuz. Bugüne kadar teşhisini koyduğunuz olaylarda yapan kim olursa olsun üzerine üzerine gittiniz. Çayyolu halkı bunu unutmuyor, unutmamalı!
Gün olur, hesaplar açılır, gereği yapılır.
Yeter ki siz sabırlı olun...
Tarih: 12 Ağustos 2012 21:05 Ekleyen: Beğenme: 0