Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• sendikacı başkanı bile böyyük anıtın sivil otrite tarafından kıçının üstüne otuttüğünu sanıp bunu ekraanlarda neşet ediyorsa şenola düğün şenola ....

innernet muhtırasında işin özü
    darbenin esas muhatabı kim olmuşdur 

dolmabahçe görüşöelerine ve az sonra ki seçimlere dikkatli bakınız  .......!

Tarih: 07 Ekim 2012 15:16 Ekleyen:
  • duvara
    çarptığımız ilk  kriz 1958
  • bana yapılan darbeler çok kötü 1 çünkü bu darbeler beni demokrasi havarisi yaptı

sana (sola) karşı  yapılan darbeler  çok masum (!)
    onun için onlara şimdiye kadar  toz kondurtmadık kondurtmayız yargılayamayız

yeter ki siz mutlu olun!
  • ATA KULE Dirimlend

ata kulede  en alt katta benim çocukluğumdajetonla çalışan bir oyuncak vardı  uzaktan kumanda ile havuzda vapur işletilen havuzun yanında

elinizie bir TOKMAK alıyordunuz
    kafesin içinden çıkan ayı kafalarının tepesine tepesine   hiç durmadan TOKMAKLA vurup  vurup onlara dersini veriyorduk

şimdik çayyolu TOKMAĞINI aynen buna benzetiyoruz

sağ olasın cayyolu TOKMAĞI
    Tarih: 07 Ekim 2012 15:15 Ekleyen:
  • suyu ısınan chp oyları ile seçilen ve chp oyları ile başkan olan yardımcı olanlar size sesleniyorum.
    Bir dahaki seçimlerde sakın ha bana gelip de oy moy istemeyin bozuşuruz.Ben seçecem sen kaçacaksın olmuyor ama değil mi!!!
    Tarih: 07 Ekim 2012 01:29 Ekleyen:
  • türkiye nin kaderi

bugünün meclis komisyon üyeleri dönemin 28 şubat  basın patronlarına hükümetten baskı görüp görmedikleri konusunu soruyor

bugünün siyasetcileride yarıının siyasetcileri tarafından sorgulanıp  bugünün basına  tembih ve tavsiylerde bulundunuzmu diye sorulacak !

Tarih: 06 Ekim 2012 14:42 Ekleyen:
  • merkeazi sistem gibisi yok!

bacalı kombi yüzündenn dairesini satmış bir hemşehriniz olarak tuğladanda doğal gaz bacasımı olur demeyin
    burası türkiye olur

odun / kömürün bile erittiği tuğla bacalarının üzerine üzerine afiyet birde baca servisi sözde bacalarınızın temizliğini  yapıyoruz aldatmacası ile çatııdan bacaya attıkları demir balyozla ahı gitmiş vahı kalmış baca tuğlalarının  sıvasını un ufak edip , çatlatıyor ve  ortaya çıkan bu sıva çatlaklarındanda mutfakların içerisine karbonmonoksit gazı sızıyor

cayyolum. com un notu :
    aman dikkat !
    Tarih: 06 Ekim 2012 14:42 Ekleyen:
  • A takımı neler söylemişti?

"Bizim en büyük sıkıntımız, içimizdeki gizli ve sinsi AKP'lilerdir!"

"Harun gibi gelip, Karun gibi oldular"

"AKP değişim için geldi, statükocu oldu"

"Onların Ahmet'i yerine, bizim Mehmet'i koydu. Hepsi o kadar!"

"Yezit siyasetiyle temelinden farkımız var. Yezitle mücadele siyasi geleneğimizdir"

"Proje yok, üretim yok. Böyle siyaseti herkes yapar. Ne diyorlar, 'aman oylarınızı bölmeyin.' Korkular üzerinden oy devşiriyorlar." "Ak Parti ve CHP oynadıkları demokrasi oyunundan vazgeçip; ülkeyi sürükledikleri çıkmazı görsünler"

savaşan Şahin
    Tarih: 06 Ekim 2012 14:41 Ekleyen:
  • başbakan: 18 yaşına da seçilme hakkı verelim
    vekil olsunlar , bakan olsunlar, başbakan olsunlar
    dedi de ama hani çıraklık dönemi ,hani kalfalık dönemi hani ustalık dönemi

Tarih: 06 Ekim 2012 14:40 Ekleyen:
  • ustalık yaşı 18 e inerse eğer  çıraklık işide 66 aydan 1 aya iner
    Tarih: 06 Ekim 2012 14:39 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!