sendikacı başkanı bile böyyük anıtın sivil otrite tarafından kıçının üstüne otuttüğünu sanıp bunu ekraanlarda neşet ediyorsa şenola düğün şenola ....
innernet muhtırasında işin özü
darbenin esas muhatabı kim olmuşdur
dolmabahçe görüşöelerine ve az sonra ki seçimlere dikkatli bakınız .......!
Tarih: 07 Ekim 2012 15:16 Ekleyen: Beğenme: 0
duvara
çarptığımız ilk kriz 1958
bana yapılan darbeler çok kötü 1 çünkü bu darbeler beni demokrasi havarisi yaptı
sana (sola) karşı yapılan darbeler çok masum (!)
onun için onlara şimdiye kadar toz kondurtmadık kondurtmayız yargılayamayız
yeter ki siz mutlu olun!
ATA KULE Dirimlend
ata kulede en alt katta benim çocukluğumdajetonla çalışan bir oyuncak vardı uzaktan kumanda ile havuzda vapur işletilen havuzun yanında
elinizie bir TOKMAK alıyordunuz
kafesin içinden çıkan ayı kafalarının tepesine tepesine hiç durmadan TOKMAKLA vurup vurup onlara dersini veriyorduk
şimdik çayyolu TOKMAĞINI aynen buna benzetiyoruz
sağ olasın cayyolu TOKMAĞI
Tarih: 07 Ekim 2012 15:15 Ekleyen: Beğenme: 0
suyu ısınan chp oyları ile seçilen ve chp oyları ile başkan olan yardımcı olanlar size sesleniyorum.
Bir dahaki seçimlerde sakın ha bana gelip de oy moy istemeyin bozuşuruz.Ben seçecem sen kaçacaksın olmuyor ama değil mi!!!
Tarih: 07 Ekim 2012 01:29 Ekleyen: Beğenme: 0
türkiye nin kaderi
bugünün meclis komisyon üyeleri dönemin 28 şubat basın patronlarına hükümetten baskı görüp görmedikleri konusunu soruyor
bugünün siyasetcileride yarıının siyasetcileri tarafından sorgulanıp bugünün basına tembih ve tavsiylerde bulundunuzmu diye sorulacak !
Tarih: 06 Ekim 2012 14:42 Ekleyen: Beğenme: 0
merkeazi sistem gibisi yok!
bacalı kombi yüzündenn dairesini satmış bir hemşehriniz olarak tuğladanda doğal gaz bacasımı olur demeyin
burası türkiye olur
odun / kömürün bile erittiği tuğla bacalarının üzerine üzerine afiyet birde baca servisi sözde bacalarınızın temizliğini yapıyoruz aldatmacası ile çatııdan bacaya attıkları demir balyozla ahı gitmiş vahı kalmış baca tuğlalarının sıvasını un ufak edip , çatlatıyor ve ortaya çıkan bu sıva çatlaklarındanda mutfakların içerisine karbonmonoksit gazı sızıyor
Tarih: 06 Ekim 2012 14:42 Ekleyen: Beğenme: 0
A takımı neler söylemişti?
"Bizim en büyük sıkıntımız, içimizdeki gizli ve sinsi AKP'lilerdir!"
"Harun gibi gelip, Karun gibi oldular"
"AKP değişim için geldi, statükocu oldu"
"Onların Ahmet'i yerine, bizim Mehmet'i koydu. Hepsi o kadar!"
"Yezit siyasetiyle temelinden farkımız var. Yezitle mücadele siyasi geleneğimizdir"
"Proje yok, üretim yok. Böyle siyaseti herkes yapar. Ne diyorlar, 'aman oylarınızı bölmeyin.' Korkular üzerinden oy devşiriyorlar." "Ak Parti ve CHP oynadıkları demokrasi oyunundan vazgeçip; ülkeyi sürükledikleri çıkmazı görsünler"
savaşan Şahin
Tarih: 06 Ekim 2012 14:41 Ekleyen: Beğenme: 0
başbakan: 18 yaşına da seçilme hakkı verelim
vekil olsunlar , bakan olsunlar, başbakan olsunlar
dedi de ama hani çıraklık dönemi ,hani kalfalık dönemi hani ustalık dönemi
Tarih: 06 Ekim 2012 14:40 Ekleyen: Beğenme: 0
ustalık yaşı 18 e inerse eğer çıraklık işide 66 aydan 1 aya iner
Tarih: 06 Ekim 2012 14:39 Ekleyen: Beğenme: 0