Hepiniz kralsınız, hepiniz mükemmel
Ben kendi ÇAPımdayım kalemim tükenmez.
Tarih: 04 Ekim 2012 02:06 Ekleyen: Beğenme: 0
iki cami arasında aşk ...
Tarih: 04 Ekim 2012 02:05 Ekleyen: Beğenme: 0
hayatı ıskalama lüksün yok senin
bir aşk için yapabileceğin her şeyi yaptığına inanıyor -
san ve buna rağmen hala yalnızsan, için rahat olsun. giden zaten gitmeyi kafasına koymuştur ve yaptıkların onun dudağında hafif bir gülümseme yaratmaktan başka hiç bir işe yaramayacaktır. sen kendini paralarken, o her zaman bahaneler bulmaya hazırdır. hani ağzınla kuş tutsan bu kuşun kanadı neden beyaz diye ...
Önce sevgiyi anlayalım.
BİR kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı
Aradığın şey o kitaplarda değil, aradığın şeyi okuyarak bulamazsın. Sende eksik olan şeyi gözlerinle tamamlayamazsın. Aradığın şeyi Dünya’da arayacaksın, aradığın şeyi yüreğinle bulacaksın. Dünya’da ki tüm kitaplar, tüm hesaplar, akıl oyunları, sayfalarca laflar, sevginin yerini tutmaz. Okuyarak öğreneceksin ama severek anlayacaksın.
Sana dilsiz, dudaksız sözler söyleyeceğim Bütün kulaklardan izli sırlardan bahsedeceğim Bu sözleri sana, herkesin içinde söyleyeceğim ama senden başka kimse duymayacak Kimse anlamayacak.
Bana göre aşık öyle olmalı ki, şöyle bir
Cenneti ve cehennemi illa ki gelecekte arama. İkisi de şu an burada mevcud...
Ne kadar yükselir sen uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün (Nietszche)
bilgisayarlar hızlıdır ama çok aptal insan çok akıllı ama yavaştır. ... Eğer ne yaptığımızı biliyor olsaydık, buna araştırma denmezdi öyle değil mi? ... Gerçeğin bilgisi deneyle başlar, deneyle biter. ...
Kerem Saltuk'un dile getidirdiği görüşe aynen katılıyorum.
Birilerine Kızmak, eleştirmek yetmiyor.
Örgütlü olmak, maddi olanakları zorlamak ve çok çalışmak gerekiyor.
Hatırlarsanız Çayyolumuzda okul yaptırmak amaçları arasında olan bir Çağdaş Eğitime Destek Derneği vardı.
İlgisizlikten kapandı.
Son genel kurulunda yönetimi oluşturacak 5 gönüllü ble bulunamadı.
Hiç onu bunu eleştirmeyelim.
Oturup önce kendimize bakalım.
iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım.
Meselenin özü budur.
Arkadaş doğru söylüyor.
Çayyolunda çok dernek var ama, işin gerçeği bu tablo dışarıdan göründüğü gibi değil.
aslında içi beni dışı herkesi yakıyor.
Çayyolyunda onlarca dernek var da acaba bunların toplam aktif kaç üyesi var.
Yok denecek kadar az.
Gerçek bu.
Hele o dernekleri çatısı altında toplayan bir üst örgüt var ki, adını anmaya bile gerek yok.
Belediye kimdeyse ona yakın durup, poh pohlamak en büyük icraatı.
Siz hiç onlardan, yaşamkentte okul ihtiyacı var, şurda şu eksik dendiğini duydunuz mu?
Onlar bu işlerle uğraşmazlar.
Yani sözde o üst örgütün üyesi onlarca dernek var, fiiliyatta ortada, panellerden, konserlerden başka hiç bir etkinlik yok.
Sorunlara sahip çıkmak hak getire.
Yani görünüşe bakma, aslı hikaye.
Kısacası, bölgede, Kral çıplak ki, çırılçıplak.
Belediye desen, oraya buraya sağlık tesislari yaptırmakla övünüyor, ama çok oy aldığı bu bölgede, Yaşamkent'e bir okul yaptırma projesini uygulamaya koyamıyor.
Sonra hep aynı şarkı söyleniyor.
"Yahu adamlar acayip örgütlü kardeşim, her taşın altından çııyorlar" deniyor.
Tarih: 04 Ekim 2012 02:04 Ekleyen: Beğenme: 0
hava savunma sistemlerinde son pürüzlerin aşıldığı ifade edilmiş idi ama gelişen vukuatlar suriye sınırında da savunma kalkanı falan olmadığını ortaya çıkardı
yoksa bu bombalar daha havada imha edilirdi
YETKİLİLER NEREDE ?
Defalarca araba ile geçişim esnasında çayyolu Uludağ lokantası önünde hep trafik sıkışıyor.Olayın Trafik lambasının düzensiz yanışından kaynaklandığını farkettim.Türkkonut tarafından gelenlerin dikkate aldığı trafik ıiığının 12 sn süre ile yeşil yandığığı,bunun 3 sn sinin reakksiyon süresi olduğu hesaplanırsa ancak 9 sn yeşil geçişe uygun olduğu ,bu nedenle trafiüin tıkandığını gördüm.Bu tek aksaklık değil.Bu gün İncek yolu ile Angora yolu kafşağındaki ışıkların da düzensiz yanması nedeni ile sürücülerin çileden çıktığına şahit oldum.Bu bozuklukları ben defalarca görüyorum da yetkililer neden göremiyor?
Yaşamkent camiye ihtiyacımızı olduğunu gören kişi Yenimahalle belediye başkanıdır. Sayın Yaşarın Vakit gazetesindeki resmini hiç unutmuyorum. Bu kişi gelecek şeçimlerde yine karşımıza çıkarılacaksa, (ki sanmıyorum) benim aklımdaki o resim gelecek gözlerimin önüne. CHP'li yöneticileri buradan uyarmak isterim. Mümkünse (gücünüz yetmez) Yenimahalle belediyesindeki başkan ve istifa etmiş belediye başkan yardımcıları hatta meclis üyelerini cezalandırın. Bizler görelim, düzeltmek için partimiz birşeyler yapıyor ve gelecekte bölgemiz için birşeyler yapabilecek güc ve kudrette diyebilelim.
Şimdi bu kişilerin sayısı kaç kişi, toplasan 20 kişi değildir. Sizler bu 20 kişinin hakkından gelemiyorsanız, %20 oy oranınız sizlere çok fazla, iyisiniz o zaman. durmak yok devam o zaman. Bize de kala kala sizlerin açmış ve açmak üzere olduğunuz camilerde sizlerin cenaze namazınızı kılmak düşer. "Yenimahalle B. nasıl bilirdiniz" Biz iyi bilirdik ama CHP bilmiyor.
Tarih: 03 Ekim 2012 16:34 Ekleyen: Beğenme: 0