Sık Sorulan Sorular
BİR taraftan başkanlık sitemine oynayacaksınız
diğer taraftanda bizler savaş istemiyoruz diyeceksiniz
Başamlık sistemi demek
ortadoğıda seni alkışlayanları gerektiğinde kulaklarını çekmek demektir
Tarih: 06 Ekim 2012 14:39 Ekleyen: Beğenme: 0
Vur Davula Tokmağı!!!
Çayyolu Tokmağı vurduğu yerden ses getiriyor.
Tokmağı yiyen başlıyor saldırmaya!
Bu saldırılar,tokmağın tam da "bam teline" vurulduğunu gösteriyor.
Bu beklediğimiz bir durum...
Vur tokmağı duy sesi...
Tokmağı yiyorlar!..
Saldırıyorlar!..
Kendi meşreplerine uygun bir üslupla saldırıyorlar.
Paçanız sıkıysa, belden aşağı saldıracağınıza Tokmağın yazdıklarına yanıt versenize..
Hayır öyle değil, şöyle desenize..
Diyemezsiniz, çünkü hepsi doğru.
Bunun için cevap veremezsiniz.
Ancak, kim tarafından yazıldığı belli olmayan "meşrebinize" uygun zırvalarla saldırısınız.
Saldırın!!.
Yakışır size!!
Fakat şunu da bilin; bu saldırılar, gerçekleri değişirmeyeceği gibi, tokmağın tepenize inmesini de önleyemeyecektir...
Tarih: 06 Ekim 2012 14:38 Ekleyen: Beğenme: 0
BU AKŞAM SAAT; 21.50-22.03 ÇAYYOLU PARK CADDESİ İSTİKAMETİNDEN YOĞUN PATLAMA SESLERİ GELİYORDU; GÖKYÜZÜNDE HAVAİİ FİŞEKLERİN PATLAMASI İLE TÜM SİTE CAMLARA HÜCUM ETTİ ACABA BU SES NEDİR? NELER OLUYOR?
EVET GÖRGÜSÜZLÜĞÜN VE PARA HARCAMANIN MODASI ÇOKTAN GEÇMİŞTİ AMA BİZLER KORKU VE HEYECANLA İZLEDİĞİMİZ BU GÖSTERİDEN ZEVK ALMADIK.
YA SİZ FİŞEKLERİN ALTINDAKİLER SİZ?LER ZEVK ALDINIZ MI?
YA BU PATLAMALARDAN HABERDAR OLMAMAK İÇİN KULAKLARINA PAMUK TIKAYAN GÖREVLİ ŞAHSİYETLER YASALARI HİÇE SAYAN BU KİŞİLERİN BİZLERE VERDİĞİ RAHATSIZLIĞA SESSİZ Mİ KALACAKSINIZ?
NE DEMİŞLER ,
DEVLETİN MEMURU;
GÖRMEDİM, DUYMADIM BANA ŞİKAYETÇİ OLAN OLMADI DEMİŞLER.
on beş dakika kadar çayyolu birileri tarafından topa tutuldu
seheyat turları ankaraya yat alamıyoruz diye çeyrek yüzyıldır mızıklanıyorlar ama işi tam bbilmmediklerinden olsa gerek ankarayı satamıyorlar
ben haftada bir gençlik parkına gider oradaki su ve lazer şowunu izlerim ama daha şimdiye kadar hiç bir tur rehberi nezaretinde ne yerli turist gurubu ne de yabancı turist gurupu görebildim
göremedim
Tarih: 06 Ekim 2012 14:37 Ekleyen: Beğenme: 0
Engelsiz cami, engelsiz ibadet-HABERTÜRKwww.haberturk.com/yasam/.../782284-engelsiz-cami-engelsiz-ibadetÖnbellek
Bunu genel olarak +1'lediniz. Geri al
Engelsiz cami, engelsiz ibadet! Engelli vatandaşlar için özel düzenlemeler yapıldı. 04 Ekim 2012 Perşembe, 10:43:52. Onaylanmadı
Tarih: 06 Ekim 2012 14:37 Ekleyen: Beğenme: 0
öte taraftan $eytanı taşlarken, bir taraftanda ;
haccın şartı diye lanse edilen bir içtihatta göre
uema (Kadın, yanında bir mahremi olmadan hacca gidemez!) diye dayatıyor. fakat tavaf esnasında mescid-
i haram içinde, kâbe-i muazzam etrafında dönen bazı uslanmaz eykekler maşallah / inşallah söylev edebiyatı içinde - ki onlar hacca hacca yalnız gitmeyi abonelik haline getirmiş bazı eykekler dönme esnasında kendi araalarında $eytan diye bahse konu ettikleri haram lokmalaraın her tarafına dokundura dokundura dönüp sonrada bu gizli ayıbı soranlara bişi olmaz bişi olmaz diyorlar ...
Tarih: 06 Ekim 2012 14:36 Ekleyen: Beğenme: 0
fotoğraf çektirmeyi hiç sevmem çünkü dün kol kola fotoğraf çektirdiklerimle bozuşunca o resimleri albümlerden çıkartır çıkartır bozuştuğum kişilerin bölümünü teker teker keser keser yakarım
ama fotoğraf çekmesini çok severim
hele hele de buruşukluklarımın görünmemesi için rötuş yaptırmasını pek severimm.
bizim yerli mühendisler alelacele ankarada yerli malı insansız hava uçağı yapıyorlardı hani sonuç ne oldu
eğer yetiştirebilseydiler ne uçağımız düşerdi ne de suriye topcusu türkiyeyi vurmaya cesaret etmeden onları yerindee tam onikiden vururduk
gelinen en son.
partiyi milli görüşcülere emanet edip şimdilik bu dertten KURTULMUŞ görünen ER doğan milli görüşcü ER bakanın korumalarına emanet
Tarih: 06 Ekim 2012 14:35 Ekleyen: Beğenme: 0