Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Sık Sorulan Sorular

BİR taraftan başkanlık sitemine oynayacaksınız
    diğer taraftanda bizler savaş istemiyoruz diyeceksiniz

Başamlık sistemi demek
    ortadoğıda seni alkışlayanları gerektiğinde kulaklarını çekmek demektir

Bir taraftan  başkanlık sistemine oynayacaksınız  bir taraftanda savaşa hayır deyip seçilme yaşı 18 olsun deiyeceksiniz

askere gitmeyen adama kız bile verilmeyen bu topraklar
    da daha bıyıkları terlememiş  çocuklara mazbaata  verilemez
    Tarih: 06 Ekim 2012 14:39 Ekleyen:
  • Vur Davula Tokmağı!!!

Çayyolu Tokmağı vurduğu yerden ses getiriyor.
    Tokmağı yiyen başlıyor saldırmaya!
    Bu saldırılar,tokmağın tam da "bam teline" vurulduğunu gösteriyor.
    Bu beklediğimiz bir durum...
    Vur tokmağı duy sesi...
    Tokmağı yiyorlar!..
    Saldırıyorlar!..
    Kendi meşreplerine uygun bir üslupla saldırıyorlar.
    Paçanız sıkıysa, belden aşağı saldıracağınıza Tokmağın yazdıklarına yanıt versenize..
    Hayır öyle değil, şöyle desenize..
    Diyemezsiniz, çünkü hepsi doğru.
    Bunun için cevap veremezsiniz.
    Ancak, kim tarafından yazıldığı belli olmayan "meşrebinize" uygun zırvalarla saldırısınız.
    Saldırın!!.
    Yakışır size!!
    Fakat şunu da bilin; bu saldırılar, gerçekleri değişirmeyeceği gibi, tokmağın tepenize inmesini de önleyemeyecektir...

Tarih: 06 Ekim 2012 14:38 Ekleyen:
  • BU AKŞAM SAAT; 21.50-22.03 ÇAYYOLU PARK CADDESİ İSTİKAMETİNDEN YOĞUN PATLAMA SESLERİ GELİYORDU; GÖKYÜZÜNDE HAVAİİ FİŞEKLERİN PATLAMASI İLE TÜM SİTE CAMLARA HÜCUM ETTİ ACABA BU SES NEDİR? NELER OLUYOR?
    EVET GÖRGÜSÜZLÜĞÜN VE PARA HARCAMANIN MODASI ÇOKTAN GEÇMİŞTİ AMA BİZLER KORKU VE HEYECANLA İZLEDİĞİMİZ BU GÖSTERİDEN ZEVK ALMADIK.
    YA SİZ FİŞEKLERİN ALTINDAKİLER SİZ?LER ZEVK ALDINIZ MI?
    YA BU PATLAMALARDAN HABERDAR OLMAMAK İÇİN KULAKLARINA PAMUK TIKAYAN GÖREVLİ ŞAHSİYETLER YASALARI HİÇE SAYAN BU KİŞİLERİN BİZLERE VERDİĞİ RAHATSIZLIĞA SESSİZ Mİ KALACAKSINIZ?
    NE DEMİŞLER ,
    DEVLETİN MEMURU;
    GÖRMEDİM, DUYMADIM BANA ŞİKAYETÇİ OLAN OLMADI DEMİŞLER.
  • on beş dakika  kadar çayyolu birileri tarafından topa tutuldu
  • seheyat turları ankaraya yat alamıyoruz diye çeyrek yüzyıldır mızıklanıyorlar ama  işi  tam bbilmmediklerinden olsa gerek ankarayı satamıyorlar

ben haftada bir gençlik parkına gider oradaki su ve lazer şowunu izlerim ama daha şimdiye kadar  hiç bir tur rehberi nezaretinde  ne yerli turist gurubu ne de yabancı turist gurupu görebildim

göremedim
    Tarih: 06 Ekim 2012 14:37 Ekleyen:
  • Engelsiz cami, engelsiz ibadet-HABERTÜRKwww.haberturk.com/yasam/.../782284-engelsiz-cami-engelsiz-ibadetÖnbellek
    Bunu genel olarak +1'lediniz. Geri al
    Engelsiz cami, engelsiz ibadet! Engelli vatandaşlar için özel düzenlemeler yapıldı. 04 Ekim 2012 Perşembe, 10:43:52. Onaylanmadı
    Tarih: 06 Ekim 2012 14:37 Ekleyen:
  • öte taraftan $eytanı taşlarken, bir taraftanda ;

haccın şartı diye lanse edilen bir içtihatta göre
    uema  (Kadın, yanında bir mahremi olmadan hacca gidemez!) diye dayatıyor. fakat tavaf esnasında mescid-
    i haram içinde, kâbe-i muazzam etrafında dönen  bazı uslanmaz eykekler maşallah / inşallah söylev edebiyatı içinde - ki onlar hacca hacca yalnız gitmeyi abonelik  haline getirmiş  bazı eykekler  dönme esnasında kendi araalarında $eytan diye bahse konu ettikleri haram lokmalaraın her tarafına dokundura dokundura dönüp  sonrada bu gizli ayıbı soranlara bişi olmaz bişi olmaz  diyorlar ...

Tarih: 06 Ekim 2012 14:36 Ekleyen:
  • fotoğraf çektirmeyi hiç sevmem çünkü dün kol kola fotoğraf çektirdiklerimle bozuşunca o resimleri albümlerden çıkartır çıkartır  bozuştuğum kişilerin bölümünü teker teker keser keser yakarım

ama fotoğraf çekmesini çok severim
    hele hele de  buruşukluklarımın görünmemesi için  rötuş yaptırmasını pek severimm.
  • bizim yerli mühendisler alelacele ankarada yerli malı insansız hava  uçağı yapıyorlardı hani   sonuç ne oldu

eğer yetiştirebilseydiler  ne uçağımız düşerdi ne de suriye topcusu  türkiyeyi vurmaya cesaret etmeden onları  yerindee  tam onikiden  vururduk
  • gelinen en son.

partiyi  milli görüşcülere emanet  edip şimdilik bu dertten KURTULMUŞ  görünen  ER doğan milli görüşcü ER bakanın korumalarına emanet
    Tarih: 06 Ekim 2012 14:35 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!