Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• oku/ma !

yetenek sizde proğramında sahneden de önemine binaen vurfulandı

artık 66 aylıklar  o k u m a  diye bir kitapla 
    tahsil hayatına atılıp liseden sonra okumaya gerek duymayıp politikaya soyunacaklar ve üniversite  hayatlarına bun dan sonra kapalı değilde açık öğretimden devam edeceleleri için ...
    Tarih: 23 Ekim 2012 22:08 Ekleyen:
  • Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; Ekonomik, Sosyal ve Kültürel Haklara İlişkin Uluslararası Sözleşmenin Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Tasarısı hakkında Cumhuriyet Halk Partisinin görüşlerini Yüce Heyetinize arz etmek üzere söz almış bulunuyorum. Hepinizi saygıyla selamlarım. Değerli arkadaşlarım, benden önce konuşan milletvekili arkadaşım, sözleşme hakkında etraflı bilgiler sundu. Bu bakımdan, ben, sadece, onun değinmediği bazı noktaları ele alıp, sizlere bu konuda sunuşta bulunacağım. Değerli akadaşlarım sözleşme, bireylerin sahip oldukları temel ekonomik, sosyal ve kültürel hakları tanımlamaktadır ve taraf devletlere bu hakları, ırk, renk, cinsiyet, dil, din, siyasî görüş, ulusal veya toplumsal köken bakımından hiçbir ayırım gözetmeksizin uygulama yükümlülüğünü getirmektedir. Sözleşmede öngörülen bellibaşlı haklar şunlardır: Çalışma hakkı, herkese çalışma fırsatının sağlanması, adil ve müsait çalışma şartlarından yararlanma hakkı; sendika kurma ve katılma hakkı, sosyal güvenlik ve sosyal sigorta hakkı; aile, anneler, çocuklar ve gençlere en geniş koruma ve yardım sağlanması hakkı; yeterli yaşam düzeyi hakkı; fizikî ve zihnî sağlık açısından gerekli olan en yüksek standarttan yararlanma hakkı; eğitim hakkı, ilköğretimin herkes için zorunlu ve parasız olması; yükseköğretimin, özellikle, parasız eğitimin tedricen yaygınlaştırılması yoluyla herkes için açık ve ulaşılabilir olması; kültürel hayata katılma hakkı ve bilimsel ilerlemeden ve uygulamalardan yararlanma hakkı. Değerli akadaşlarım, görüleceği üzere, sözleşmede söz konusu
    Tarih: 23 Ekim 2012 22:08 Ekleyen:
  • çekememezliğin böylesi görülmüş değil!

27. sermayenin 15.sermayeye yaptığı gizli ayıpı
    ekranların önünde  izleyici apacık seyir etti

başbakan deprem konutlarının anathtarlarını tam verecekti  ki 

vergiden düşüp hayır yaptıran holdinglerin adı okunmaya reklam edilmeye başladığı an aniden  reji yayını tak diye kesti

halbuki hayırı yapan da tv üretimi yapan bir holdingti yayını kesende bir tv holdinki iki meslektaş idi
    Tarih: 23 Ekim 2012 22:06 Ekleyen:
  • Yolsusluğa Karşı Özel Hukuk Sözleşmesinin Onaylanması
    Sayın Başkan, değerli milletvekilleri; hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Tarih: 23 Ekim 2012 22:05 Ekleyen:

• başkent ankara
    eğer milli hasılatı havuduyla yutuyor diyorsanız ankaranın avrupa mahhalesi çayyolunda ilk yüze giren kaç kişi var

bir bilen varsa  beri gelsin
    Tarih: 23 Ekim 2012 22:03 Ekleyen:
  • bu nasıl ifade edilebilir pek bilemiyorum ama  
    bir önceki mesaja bendeniz pek katılamıyorum

çünkü , türkiye nin ikinci sıradaki zengini diye adı  şanı çıkan  patronun bankası beni sık sık telefınumdan arayıp önümde yalvarması ve adeta diz çöküp yalvarması
    kredi kartı satmak  amacı ilede olsa
    bana müthiş bir zevk veriyor
    Tarih: 23 Ekim 2012 22:01 Ekleyen:
  • Arka Kapak

Herkes aşkı başka türlü yaşıyor. Bu yasak aşklar, hiç değilse her akşam, televizyon dizileri aracılığıyla evlerimize doluyor. Ya da romanlarda okuyoruz zengin kızları, yoksul erkekleri; aileleri yüzünden birbirlerine kavuşamayan gençleri…

Yazar:Kolektif

Tarih: 23 Ekim 2012 21:58 Ekleyen:

• Mimarlar Dik Durur! İlginç Öyküler ile okuyucuları, mimarlık dünyasının bilinmeyen kıvrımlarında kâh keyifli, kâh düşündürücü bir yolculuğa çıkarıyor. Hasol, öğrenciliğinden bugüne kadar bizzat içinde yaşayarak tanığı olduğu ya da dinlediği bazı ilginç olayları belleğinin süzgecinden geçirip duru ve akıcı bir dille okuyucularına aktarıyor. Tümüyle gerçek olay ve kişilerden oluşan, herhangi bir yakıştırmanın ya da kurgunun söz konusu olmadığı kitap, mimarlık dünyamızın belli bir dönemine değişik bir bakışla ışık tutuyor.

Mimarlar Dik Durur!
    İlginç Öyküler, yalnızca mimarların değil mimarlığa yakınlık duyan ya da belli bir döneme mimarların penceresinden göz atmak isteyecek herkesin ilgisini çekecek.

Tarih: 23 Ekim 2012 21:58 Ekleyen:
  • Ahmet Çalık Grubu ne kadar kısa süredeTürkiye'nin en zengin 40. sı oldu bilmem anlatabildikmi ecaba
    Damatlardan ceo olursa 1. bile olur bunlar.Tüm karadenizin Elektirik dağıtım ihalesi de bu zat-ı muhteremde.
    Tarih: 23 Ekim 2012 21:57 Ekleyen:
  • İşte CHP'den beklenen budur. Sadece açıklama yetmez icraatı da görelim.Haydi Çayyolu CHP Çayyolunda 29 ekim kutlamalarında birlik ve beraberlik içinde olalım.
    Hadi Başkanım

"Cumhuriyet bayramı kutlamalarını engelleyenlere sesleniyorum. Biz Bağdat Caddesinde milyonlarla olacağız. Gelin o yürüyüşü de engelleyin. Bu milletin Cumhuriyet sevgisini kimse yıkmayı başaramayacak" Gürsel Tekin
    Tarih: 23 Ekim 2012 21:57 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!