Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• Müze kartı edinen her (devlet) tiyatro r
    öğrenci indiriminden faydalanır
    Tarih: 22 Ekim 2012 15:02 Ekleyen:

• Bir şeyde ilk olmak isteyene iyi denir.Ama bir başkasından önde olmak istemeyene de iyi denir.
    Benim anlatacaklarım , önümüzdeki iki yüzyılın tarihidir.

Ben neyin geleceğini ,neyin olacağını anlatacağım,
    Tarih: 21 Ekim 2012 21:32 Ekleyen:
  • Fethi (YE) NİN  Manzaraları
    Tarih: 21 Ekim 2012 21:31 Ekleyen:
  • Emekli bir yargıcım. Çayyolu’na yerleşeli birkaç yıl oldu. Çayyolu Platformu adı altında bir kuruluşun varlığını duydum. Galiba dernekler birleşip böyle bir sivil toplum kuruluş meydana getirmişler. İyi bir düşünce, güzel bir girişim. Bu dernekler hangi konularda bir araya gelmişler onu öğrenmek istiyorum. Tüzüğünü lütfeder de sitenizde yayınlarsanız, çok memnun olacağım. Ben de bu çalışmalara katılıp destek olmak isterim.

• İnsanoğlu hayatta o kadar acı çeker ki, canlılar arasında yalnız o,gülmeyi icat etmek zorunda kalmıştır.

Hayatını tekrar tekrar aynı hayatı yaşayacakmışsın gibi yaşa, istemediğin bir durumla karşı karşıya kalmışsan ve buna boyun eğiyorsan, diğer hayatlarında da aynı şeye boyun eğeceğini düşünerek, sen en güzeli boyun eğme, bu böyle gitmez; bir şeyi çok mu istiyorsun, ama buna cesaret edemiyor musun, diğer hayatlarında da bu şeyi çok isteyip hiç bir zaman cesaret etmediğin için ulaşmayacaksın, o yüzden sen en güzeli aş kendini, yap yapmak istediğini ki sonunda en mutlu şekilde yaşayabileceğin bir kısır döngü oluşturabilmiş ol.

• Ah! En yüksek umutlarını kaybeden soylular tanıdım ben.Şimdi kara çalmaktalar tüm yüksek umutlarına. Artık küstahça yaşıyorlar, anlık hazlar içinde ve ertesi güne dair hedefleri yok neredeyse... "Ruh, şehvettir!" böyle derlerdi. Bu sırada kırıldı ruhların kanatları; şimdi yerlerde sürünüyor ruhları ve kirletiyor kemirdiği her şeyi... Bir zamanlar kahraman olmayı düşünüyorlardı. Şehvet düşkünüler şimdi.Kahraman , artık onlar için bir kasvet ve dehşet!

Fakat sevgim ve umudumla sana yemin ederim: terk edip gitme ruhundaki kahramanı! Kutlu tut en yüksek umutları!
  • s.s den fakslıyorum bu mesajı
    inanması oldukca imkansız gibi görünsede bu vukuat maalesef tarafımızcada duyulmuş idi
    Tarih: 21 Ekim 2012 20:29 Ekleyen:
  • Merak ediyorum yarı çapı  kaç kışı okuyor
    Tarih: 21 Ekim 2012 20:28 Ekleyen:
  • !!!
    Aynı kaygıları taşıyorz
    Aynı hayalleri kuruyorz
    Aynı filmleri izliyoruz
    Aynı şarkıları dinliyoruz
    Kontrol altına alınamayan hırslarımz
    Belirsiz depresyonlarımız
    Nedensiz korkularımz var
    Şiddet, saldırganlık, intiharlar, baş ucu kitabımız.
    Yozlaşan dilimiz
    Çürüyen kültürümüz ve değerlerimiz
    Tek tipleşiyoruz, herkesleşiyoruz
    Ve yalnızlaşıyoruz
    Tarih: 21 Ekim 2012 20:27 Ekleyen:

•     DEĞERLİ ÇAYYOLU DOSTU M.TURHAN KARDEŞİM,

SİZİ CANDAN KUTLUYORUM. DAHA NİCE KİTAPLARA...

Tarih: 21 Ekim 2012 20:27 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!