Basit Forum


Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

  • Sayın yetkililer Çayyolu Gazetemizi  çok güzel  haberlerle dolu olarak hazırladığınız için önce teşekkür ederiz.  Caddemizin sorunu8.Cad.  Yeşil ada sitesinin ön kısmı kuru otlarla dolu hiç mahallemize yakışmayan bir görüntü .  Büyükşehir Çevre Bşk. YeniMahalle Bel.Bşk maille bildirdim ama hiç bir yanıt  alamadım. Gerekli işllemin yapılması için ilginizi bekleriz .saygılarımla
    Tarih: 22 Eylül 2005 00:00 Ekleyen: HayriyeDurgunsu
  • Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
    Haritada İleri Yeniöz Sitesi iki defa ve yanlış yazılmış.Doğrusu;
    1-İller Sitesi
    (İller Bankası Çalışanları Koop.)i
    2-Yeniöz Sitesi
    Tarih: 21 Eylül 2005 00:00 Ekleyen: RahimeAkbaş
  • DUYURU ve LÜTFEN BİRAZ İLGİ....
    Çayyolu 50 nci cadde üzerinde, büfe yanında 17 EYLÜL Cumartesi günü akşam 20.00 civarında aşırı hız nedeniyle yol ortasında bulunan bordürlere giren ve dağıtan 06 GMS 22 plaka nolu kırmızı desoto kamyonet hala olay mahallinde durmaktadır.Parçalanan bordürler için herhangi bir işlem yapılmayacak mı? Yetkililere duyurulur.
    Tarih: 19 Eylül 2005 00:00 Ekleyen:
  • Öncelikle böyle güzel bir siteyi yayımlayarak ve bizleri çayyouyla ilgili her konuda haberdar ederek gösterdiğiniz çabaya binlerce (aslında binlerce az gelir) teşekkür ediyorum. Biz çayyollular için müthiş bir hazine. Bu harikulade sitenin sonsuza dek sürmesi dileğiyle. Emeği geçenleri tek tek kutlarım.
    Tarih: 18 Eylül 2005 00:00 Ekleyen:
  • Gelisen cayyolu ve cayyolu haber bültenini  izlemek gercekten çok keyifli emegi gecenlere tesekkürler www.mtgpaintball.org olarak web yayin hayatinda da basarilar diliyoruz.
    Tarih: 16 Eylül 2005 00:00 Ekleyen:
  • Sayın YETKİLİLER!...
    Yaşamkent Mah.50 cadde üzerinde bulunan (Park büfe arkasındaki)parkın yapımı için ihale işlemlerinizi tamamladınız.
    Yapmak için kar yağmasını mı bekleyeceksiniz.
    Lütfen taahhütleriniz zamnında yerine getiriniz.
    Getiriniz ki bizlerde seçimlerde ona göre hareket edelim.
    Teşekkürlerimle
    Tarih: 15 Eylül 2005 00:00 Ekleyen:
  • Telekom Yetkililerine Duyurulur.
    Yaşamkent mahallesi ; Mesa,İşköy, ataşehir,Borsem, mehtap sahil, güneş,basın kulüpte oturanlara ne zaman ADSL bağlamayı düşünüyorsunuz?...
    Abone olmak isteyen onlarca abone varken, kiraladığınız portların ücretini kullanıma sunmadan boşuna ödemek ziyankarlık değilmi.
    Bu devlet parasını sokağa atacak kadar zengin değil.
    Lütfen bu konuya bir el atın ve bu soruna bir çözüm getirin.
    Teşekkür ederim.
    Saygılarımla
    Tarih: 15 Eylül 2005 00:00 Ekleyen:
  • LÜTFEN DİKKAT!....
    Yeni yaptıkları villalarına ve sitelere Altyapı götüren cahil kişiler..
    Kazı ruhsatlarınız olmadan rastgele yerlere kanallar açarak güç bela asfalt yapılan yolları bozmaya hakkınız yok. Kaçak olarak yapıyorsunuz madem açtığınız yerleri usulüne göre kapatın ki çukura düşünler sizlere okumasın.
    Kulaklarınız çınlamasın...
    Tarih: 13 Eylül 2005 00:00 Ekleyen:
  • 50. Cadde oturanları olarak; Yaşamkent Mahallesi  Muhtarı Ayla Hanımefendiye, bu güne kadar yapmış olduğu üstün gayret ve fedakar çalışmalarından ötürü çok teşekkür ederiz.

    Ayla hanım iyiki varsınız!... Sorunların üstüne bıkmadan, usanmadan giderek, sonuca ulaşıyor olmanız örnek bir davranış. Sizin kararlı girişimleriniz sonucunda caddemizin altyapı sorunları teker teker hallediliyor.

    Yolunuz her daim açık olsun.
    Tarih: 12 Eylül 2005 00:00 Ekleyen:
  • Çayyolum Com portalı ve platformu maalesef 8.cadde konusunda populistlik yapıyor. Yok 8.cadde  3,5 metre duvarla kapanmışmış v.b. Lütfen 300-500 bin nüfus dururken 3-5 esnaf -ki, bugüne kadar Çayyolu köyünün gelişmeyi durdurduğu herkes tarafından biliniyor- savunuluyor. Lütfen dikkat...
    Tarih: 12 Eylül 2005 00:00 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!