Haberler


Parklarda asayiş sorunu var...
  • Yorumlar: 0
  • 24 Temmuz 2009 00:00
  • Haber kategori: Çayyolu
  • Ekleyen:
  • Ziyaretler: 2089
  • Son Güncelleme: -/-
  • (Güncel Beğeni 0.0/5 Yıldızlar) Toplam Oylar: 0

Parklarda asayiş sorunu var...

0 0

Belediye bahçıvanları, bakım, sulama ve çöp toplamayla meşgul, asayiş maalesef sağlanamıyor..

Sallanan, hor davranılan kökleri ve dalları kırılan ağaçlar, çimler üzerinde oynanan”futbol” nedeniyle kırılan lambalar, yok olan bitkiler, ağaç dipleri ve aralarını “meyhane” ve “yatak odası” gibi kullananlar yüzünden kaybolan huzur.. Dinlenme, nefeslenme alanları, taciz mekanları gibi.. Kavgalar, gürültüler de çabası..

Yenimahalle’nin diğer yerlerinde, parklarda başarılı olan “özel güvenlik”, Çayyolu’nda da görev yapamaz mı? Bölgenin gerçekten ihtiyacı var. Yenimahalle Belediyesi’nin ilgileneceğini umuyoruz..

Gündem sanal mı, gerçek mi?
Malum baskı ve dayatmalar nedeniyle yazılı ve görsel basın, dolayı-sıyla kamuoyu, malesef gerçek gündemi yakalayamıyor, kopuyor yada görmek işine gelmiyor..

Son bir ayda benzine ne kadar zam geldiğini bilen, gazete ve televizyonlarda eskiden olduğu gibi bu konuda en ufak bir bilgi ve haber gören var mı? (kıyıda köşede kalanlar hariç)

Bir yanda, “Alan ve satanın memnuniyeti” üzerine kurulu, yapay ve sanal gündemlerle meşgul edilenler, öte yanda, ‘globalist istek ve direktifleri’, Vatan-Millet hayrı ve yararına tartışmadan, yangından mal kaçırır gibi yerine getirenler.. En tepedekilerin bile  haberler için “basına sitem  modası”, başka nerede görülmüş, bilen var mı? Nereye kadar  oyalayabilirler?

30 milyon doların lafı mı olur!
Başkent’te bir türlü çözülemeyen oto galerilerin şehir dışına çıkartılması konusunda İçişleri Bakanı Atalay’ın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ankara Valisini göreve davetinin hemen ardından, Belediye başkanı Melih Gökçek,30 milyon dolar kaynak yaratılması halinde olayı çözeceklerini açıkladı!

Gerçi Bakan’ın çıkışı da siyasetçi çıkışıydı ama Belediye başkanı görev yerine, talebe taleple karşılık verdi!

Muhteşem belediye binasına yaratılan kaynaklar, yeşil alanlara imar değişikliği sonrası pat diye kondurulan AVM’ler, yaratılan rantlar..v.s.-v.s.

Oto galerilerinin şehir dışına çıkarılması, “proje insanları” için çok mu zor, 30 milyon $’ın lafı mı olur?

Ankaraspor ve 30 milyon dolar...
Ankaraspor isimli futbol kulübü; başkanı, Ahmet Gökçek, Melih Gökçek’in oğlu.. Ankaragücü ile birleşme pazarlıkları yapıyor,delege  dağılımında anlaşamıyorlar, şimdilik! Fenerbahçe ile “transfer pazarlıkları”  yapıyorlar.. Yurt dışı pazarlıklar..vs.

Stadyumları bile var.. Kağıt üzerinde değil ama arkalarında Ankara Büyükşehir Belediyesi olduğunu bilmeyen yok.

Öte yandan; İçişleri Bakanı’nın, oto galerilerinin şehir dışına çıkarılması talimatını, ‘30 Milyon dolar olsa hemen hallederiz’ diye yanıtlıyor, Belediye Başkanı..

Vatandaş ödediği halde Doğalgaz paralarını BOTAŞ’ ödemeyen Belediye,yeni Bakan’dan ciddi tepki ve eleştri alıyor.. Belediye’nin durumu gerçekten bu denli vahimse, kulübe yansıması ne peki..?

Emekliler bunu bir kenara yazar...
Mayınları temizleme konusunda öneri sunan ve o mayınlar döşenirken sınırda görev yapmış Emekli Subay’a Başbakan’ın verdiği yanıt ibretlik..

“Emeklisin, otur oturduğun yerde..”

Sade vatandaşın beş kere düşünüp bir kere konuştuğu yerde Başbakanlar, 500 kere düşünmeden konuşmamalı aslında.. Emeklilik, emekliler ve özellikle emekli askerlerle ilgili görüş ve düşüncelerine tanık olduklarımız, bir kere bile olsun düşünerek mi konuşuyorlar? Emekliler, bunu yazmaz ve seçimde hatırlamaz mı?

Paylaş
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Digg
  • Facebook
  • Technorati
  • Reddit
  • Yahoo Buzz
  • StumbleUpon

Hiç yorum yok...

Bilgi! Maalesef sadece kayıtlı ve giriş yapmış kullanıcılar yorum gönderebilir. Giriş yapın veya Kayıt olun.