Haberler


ÇARŞAMBA PAZARI AÇILSIN MI?
  • Yorumlar: 0
  • 17 Nisan 2011 00:00
  • Haber kategori: Çayyolu
  • Ekleyen:
  • Ziyaretler: 673
  • Son Güncelleme: -/-
  • (Güncel Beğeni 0.0/5 Yıldızlar) Toplam Oylar: 0

ÇARŞAMBA PAZARI AÇILSIN MI?

0 0

Çayyolunda pazar Cumartesi günleri kuruluyor, bu nedenle hafta içinde pazar alışverişleri için marketlere kalıyoruz.

Marketler fiyat etiketlerini yükseltip daha sonra üzerini çiziyor ve altına indirimli fiyatı yazıyorlar. Bizleri inandırmak için ne gerekiyorsa herşey mübah misali yapıyorlar ve halkımızı fiyat konusunda koruyacak bir yetkili de ne yazık ki yok.

Şimdi bu işin bir yanı, daha evvelki yazılarımda da belirttim Çayyolu'na bir ÇARŞAMBA PAZARI yapılsa; Buna  Halk pazarı, üretici pazarı, organik gıda pazarı, köylü pazarı ne derseniz deyin açılsa, bölgemizde hafta içinde bir canlılık kazandırdığı gibi o meşhur PAHALI Cumartesi pazarı esnafı da Amerikan sosyetesine mal satıyorum havasındaki fiyatlarına da bir çeki düzen verir sanırım.

Çayyolu Semt Pazar yerimiz hafta içi hiçbir etkinlikte kullanılmıyor hiç olmaz sa bölgemize bir faydası dokunur. Kiraların alıp başını gittiği bir yerde kocaman bir kapalı Pazar yeri neden hergün değerlendirilmez anlayamıyorum? Kira geliri ile neler yapılır neler! Burası hem merkezi yerde hem de kapalı bir alan,her şey için kullanıma elverişli gelin bu TEKLİFİ bir kez düşünün karlı olduğu gibi bölgeye de canlılık kazandıracak bir proje değil  mi?

Saygılarımla.

ÇAYYOLU CÜNEYT GÖKÇER TİYATROSU ÖNÜNDEKİ KASİS!
Buradan (Ankaralılar caddesi)  günde yüzlerce araç geçip gidiyor hızla gelen araçlar kasisi fark etmiyorlar sık sık’ta kazalar oluyor ama ne hikmetse 4-5 aydır 30 cm.’lik kasise  birkaç kürek asfalt atılamıyor.Atmıyorlar veya atmak istemiyorlar biliyoruz  BÖYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNİN sorumluluğunda ama ne yapalım bir gün ellerimizde çimento torbaları ile bu yolu biz yapalım diyorum ne dersiniz? Yapalım bir kampanya 4 torba çimento 4 el arabası kumla kapatalım bu kasisi.

Şimdi Bu yolda neden kazı yapıldı birincisi buradan NORT STAR AVM.’ye bir hat çekmek için kazıldı kazan kim? Kazı iznini veren kim? Kazılan yerin asfalt Harcı yatırıldı ise buraya asfaltı atacak KİM?

Biz miyiz?İllaki bir kaza olacak o zaman insan hayatı falan önem kazanacak öyle mi ? KAPATIN ÇABUK BU KASİSİ haftaya kalmasın!!!

Lütfennnnnnn (Küçük Harflerle Yazı/Yorum)
 
 
ÇAYYOLU MEYDANI'NA NE OLDU?
Değerli yetkili ve etkililerimiz, seçtiklerimiz, Çayyoluna bir meydan yapılacağı sözü vermiş idiniz ama meydanımız hale tel örgülerle tutsaklığına devam etmekte, meydanın içi ayrık otları ile kaplanmış içi boş şişlerle dolmaya başlamış çirkin bir görüntü vermektedir.

Şimdi yaz aylarının da gelmesi ile birlikte sizlerden verdiğiniz sözleri tutmanızı ve meydanımızı bize kavuşturmanızı diliyoruz.

En azından şu tel örgüleri kaldırsanız da çirkin görünümden kurtarsanız diyorum.

Çayyolu kabuklarından bir an evvel çıkmalıdır, gelişerek avrupai kent görünümüne hızla kavuşturulmalıdır.

Etrafına bakıp ta; görene ve görmeyene de sağlıklı neşeli günler diliyorum.

Etrafınıza sadece bakmayınız, lütfen görünüz! 

KOMŞUNUN DUMANINI YEL ALDI, DÜKKANINI DA FENER ALIDI.
Tiyatro-Arkadıum ve Çayyolu Futbol sahası arasında kalan KOMŞU isimli bol dumanlı piknik alanı artık yerini FENER BALIKÇISINA bıraktı bir anda el değiştirdi ne olduğunu da anlayamadık ne zaman ihale edildi, kimler aldı, birinden al diğerine ver le olmaz ama olmuş işte.

Fenerliler artık balıklarını nerede yiyeceklerini bilirler artık, Cimbomlularla Beşiktaşlılar nerde yiyecekler düşünsünler artık.

Bu arada farkındamısınız acaba Çayyolunda Balıkçılarda müthiş bir artış oldu. Balık satanlar, Balık pişirimi yapanlar, Balık lokantaları v.s. aklınıza ne tür balıkla ilgili işyeri geliyorsa ardı ardına Çayyoluna açılmaya başladı NE HİKMETSE !

Sanırım Balık hafızaya iyi geliyor, zeka seviyesini artırıyor ne diyelim bol balık tüketelim de aklımıza mukayyet olalım.

Mehmet GÜRER
Cayyolum.com

Paylaş
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Digg
  • Facebook
  • Technorati
  • Reddit
  • Yahoo Buzz
  • StumbleUpon

Hiç yorum yok...

Bilgi! Maalesef sadece kayıtlı ve giriş yapmış kullanıcılar yorum gönderebilir. Giriş yapın veya Kayıt olun.