... hızlı tirenlerin hiç değilse ayakları yere basıyor
ama uçaklar öyle mi gök yüzünde ...
Tarih: 28 Ocak 2012 20:54 Ekleyen: Beğenme: 0
aysun "kabul et" derken ne kadar da doğru söylemiş idi
zaman dağdaki çobanla benim oyumun bir olmadığını
redmen ortaya çıkardı ...
Tarih: 28 Ocak 2012 20:54 Ekleyen: Beğenme: 0
İsmini belirtmeden ;
"mesajı yazanın zaten Duyar ' lı olduğunu annamamak için geri zekalı olmak lazım açık seçik herşey ortada" diye laf atan arkadaş..
O cadde Kurtarılmış bölge mi? diye soruyorsun. Bunu
ben, "bir kesimin, burası eğlence yeri başka şeye izin vermezzük şeklindeki tavırları" nedeniyle yazacaktım sonra vazgeçtim.
Ama siz "dervişin fikri neyse zikri de odur" misali içinizdeki ni yazmışsınız. Evet bazılarına göre böyle, devekuşu misali yani..
Ayrıca, "Duyarlı" olmaktan ne anladığınız da ironi kabiliyetinizden anlaşılıyor.
Lakin bence duyarlılıktan önce medeni olun ve laf atarken isminizi, en azından sizin kim olduğunuzu anlatıyorsa baş harflerini lütfedin...
Sonra istediğiniz her konuyu tartışırız!
Tarih: 28 Ocak 2012 20:53 Ekleyen: Beğenme: 0
kaldırımları yayaların gececeği kadar kazıyınca iş bitti sananlar ! keşke bugün çayyolu oazarı olduğunu ve pazarın çatısında yumyşayan karların blog halinde vatandaşın kafasının üstüne düşebileceğini ön görebilseydiniz iyi olmazmıydı __
Tarih: 28 Ocak 2012 20:50 Ekleyen: Beğenme: 0
konutken 1 den yazıyorum
televizyonda dinleyip sözünden çıkmadığımız hocalarımız kurtlu amasya elmalarını tercih edin dediyse
içi kurtlanmış kabuklu ceviz satında demedi ya
lutfen kurtlu ceviz yemek istemiyoruzzzzz
Prezervatifci !
herkesin gözünün önünde na -mahrem ürünlerin teşhir edilmesinde hiçbir sakınca görmüyorlar...
İşte bunun içinde bu iki yüzlülüğümüz yüzünden iki yakamız bir araya gelmeyip
ALLAHIN sopası "çekici" başımızım üzerinden hiç eksik olmuyor
islam dini
(((hoş görü dini)))
Eğer İŞLETMECİ bir kafaya sahip olabilseydınız ve karlarınızın THY filosu olarak daha da yükselebileceğini akıl edebilecek bir vizyonda kalabilseydiniz
hoş görü dini olan bir dinin mensupları olarak sizler kurumunuzu marka olarak seçmiş diğer dinlere mensup insanlarında inandıkları Tanrı Buyrğu kitaplarıda Bizim kitabımızın yanına iliştiriverirdiniz daha bir şık olmazmıydı ...
Tarih: 28 Ocak 2012 20:45 Ekleyen: Beğenme: 0
değerli arkadaşlar ben birilerinin holuna gitmedi diye ileri sürdüğüm iddialarımdan vaz geçecek değilim tabii
cami den ziyade su basmanlarına market yapmayı kendilerine şiar edinmiş, yazıturaya tapan üçbeş şeytana ki bunlar bunlar cami yaptırma derneği maskasi altında örgütlenip bu tabela derneklerini kurup bilindiği üzere kendi düzenlerine çekidüzen veriyorlar ve halkımızım , belediye başkanlarımızın dini ve imar kanunu duygularını açık açık istismar ediyorlar
eğri oturup doğru konuşmak gerekirse dinimizi kullanan bu tüccar ruhların oluşturdukları market cami taleplerine
ne sayın gökçek ne sayın yaşar nede yetki onda olsa sayın kılıçdaroğlu hayır diyebilir
o zaman hemen sizi bu utanmazlar dinsiz ilan ediveriyorlar
marketlerin kiralarından kazandıklarını örneklerinde olduğu gibi yani
KİLİSE gibi yardım olarak naylon olmayan belgelerle fakir fukaraya dağıtsalar ve bizler buna yürekten inansak hadi bir nebze eyvellah
yooo anca ve ganca kendi dümenlerini yürütüyorlar
Tarih: 28 Ocak 2012 20:44 Ekleyen: Beğenme: 0
THY'de Kuran- Kerim dönemi başladı
Hızlı Tren 'de içki servisi devam ediyor
Tarih: 28 Ocak 2012 12:21 Ekleyen: Beğenme: 0
Sitemizde ikamet edip, apartman topuk kullanmakla kendierinin şuh (wamp) kadın olduğunu sanan bazı kat maliklerinden bazıları bilhassa hafta sonlarında gece yarısı bloğa geri döndüklerinde ,merdivenlerin üzerinde yürüyecek bir durumda olmadıkları için adeta merdiven basamaklarınan birinden birinie kendilerini bırakmakta bu da çocuklarımızın irkilerek uyanmasına ve uyku düzenlerinin bozulmasına sebeb olmaktadır ...
Lütfen bu tanıma uyan bayanlar ,onlar kendileini iyi bilir topuklu ayakkabılarını garaja girince arabanın içinde değiştirip spor ayakkabılarını giysinler yoksa blog olarak imza toplama yoluna gideceğiz .....
Tarih: 28 Ocak 2012 12:21 Ekleyen: Beğenme: 0