Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• ... hızlı tirenlerin hiç değilse ayakları yere basıyor
    ama uçaklar öyle mi gök yüzünde  ...

Tarih: 28 Ocak 2012 20:54 Ekleyen:
  • aysun "kabul et" derken ne kadar da doğru söylemiş idi
    zaman dağdaki çobanla benim oyumun bir olmadığını  
    redmen ortaya çıkardı ...
    Tarih: 28 Ocak 2012 20:54 Ekleyen:
  • İsmini belirtmeden ;

"mesajı yazanın zaten Duyar ' lı olduğunu annamamak için geri zekalı olmak lazım açık seçik herşey ortada" diye laf atan arkadaş..

O cadde Kurtarılmış bölge mi? diye soruyorsun. Bunu
    ben, "bir kesimin, burası eğlence yeri başka şeye izin vermezzük şeklindeki tavırları" nedeniyle yazacaktım sonra vazgeçtim.

Ama siz "dervişin fikri neyse zikri de odur" misali içinizdeki ni yazmışsınız. Evet bazılarına göre böyle, devekuşu misali yani..

Ayrıca, "Duyarlı" olmaktan ne anladığınız da ironi kabiliyetinizden anlaşılıyor.
    Lakin bence duyarlılıktan önce medeni olun ve laf atarken isminizi, en azından sizin kim olduğunuzu anlatıyorsa baş harflerini lütfedin...

Sonra istediğiniz her konuyu tartışırız!
    Tarih: 28 Ocak 2012 20:53 Ekleyen:
  • kaldırımları yayaların gececeği kadar kazıyınca iş bitti sananlar ! keşke  bugün çayyolu oazarı olduğunu  ve pazarın çatısında yumyşayan  karların  blog halinde vatandaşın kafasının üstüne düşebileceğini ön görebilseydiniz  iyi olmazmıydı __
    Tarih: 28 Ocak 2012 20:50 Ekleyen:
  • konutken 1 den yazıyorum
    televizyonda dinleyip sözünden çıkmadığımız hocalarımız kurtlu amasya elmalarını tercih edin dediyse 
    içi kurtlanmış kabuklu ceviz satında demedi ya

lutfen kurtlu ceviz yemek istemiyoruzzzzz
  • Prezervatifci !

Bilindiği üzere; cami marketleri tahakküm altında tutan market cami yaptırma dernekleri bu marketlerin içinde bırakın alkollü içkileri ; alkolsüz içkilerin bile satılmasına  müdahalede bulunurken ;

Aynı marketlerin bayan kasiyerlerin yanında 
    herkesin gözünün önünde na -mahrem ürünlerin teşhir edilmesinde hiçbir sakınca görmüyorlar...

İşte bunun içinde bu iki yüzlülüğümüz yüzünden iki yakamız bir araya gelmeyip
    ALLAHIN sopası "çekici" başımızım üzerinden hiç eksik olmuyor

• islam dini
    (((hoş görü dini)))

Eğer İŞLETMECİ bir kafaya sahip olabilseydınız ve karlarınızın THY filosu olarak daha da yükselebileceğini  akıl edebilecek bir vizyonda kalabilseydiniz
    hoş görü dini olan bir dinin mensupları olarak  sizler kurumunuzu marka olarak seçmiş diğer dinlere mensup insanlarında inandıkları Tanrı Buyrğu kitaplarıda Bizim kitabımızın yanına iliştiriverirdiniz daha bir şık olmazmıydı  ...
    Tarih: 28 Ocak 2012 20:45 Ekleyen:

• değerli arkadaşlar  ben  birilerinin holuna gitmedi diye ileri sürdüğüm iddialarımdan vaz geçecek değilim tabii

cami den ziyade su basmanlarına  market yapmayı  kendilerine şiar edinmiş,  yazıturaya tapan üçbeş şeytana  ki bunlar  bunlar cami yaptırma derneği maskasi altında örgütlenip  bu tabela derneklerini kurup bilindiği üzere kendi düzenlerine çekidüzen veriyorlar ve halkımızım , belediye başkanlarımızın dini ve imar  kanunu duygularını açık açık istismar ediyorlar  

eğri oturup doğru konuşmak gerekirse  dinimizi kullanan bu tüccar  ruhların oluşturdukları market cami taleplerine
    ne sayın gökçek ne sayın yaşar  nede yetki onda olsa  sayın kılıçdaroğlu hayır diyebilir

o zaman hemen sizi bu utanmazlar dinsiz ilan ediveriyorlar

marketlerin kiralarından kazandıklarını örneklerinde olduğu gibi  yani
    KİLİSE gibi  yardım olarak  naylon olmayan belgelerle  fakir fukaraya dağıtsalar  ve bizler buna yürekten inansak hadi bir nebze eyvellah

yooo anca ve ganca kendi dümenlerini yürütüyorlar
    Tarih: 28 Ocak 2012 20:44 Ekleyen:
  • THY'de Kuran- Kerim dönemi başladı
    Hızlı Tren 'de içki servisi devam ediyor
    Tarih: 28 Ocak 2012 12:21 Ekleyen:

•     Sitemizde ikamet edip, apartman topuk kullanmakla kendierinin şuh (wamp) kadın olduğunu sanan bazı kat maliklerinden bazıları bilhassa  hafta sonlarında gece yarısı bloğa geri döndüklerinde ,merdivenlerin üzerinde yürüyecek bir durumda olmadıkları için adeta merdiven basamaklarınan birinden birinie kendilerini bırakmakta bu da  çocuklarımızın irkilerek uyanmasına ve uyku düzenlerinin  bozulmasına sebeb olmaktadır ...

Lütfen bu tanıma uyan bayanlar ,onlar kendileini iyi bilir topuklu ayakkabılarını garaja girince arabanın içinde değiştirip spor ayakkabılarını giysinler yoksa blog olarak imza toplama yoluna gideceğiz .....
    Tarih: 28 Ocak 2012 12:21 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!