Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• KEŞKE BENİM DE BABAM BELEDİYE BAŞKANI OLSA DA!

Ben de Adıma özel bir Okul yaptırsa, en azından ben Gemicik falan almayacağım topluma faydası dokunan Bir okul yaptıracağım. Ama Keşke!!!

Benim anlayamadığım  Bu Okulu Nevin Gökçek Hanımefendi mi yaptırıyor Hacı! BABA'mı anlayamadım.. Anlayan bilen varsa yazsın da anlayalım...

Veya Hacı baba yaptırıyor ise neden gidip Fakir bir Şehrin okulu olmayan yerinde değil de Çoğunun çocuklarını Özel okula gönderdiği Çayyolu'nda yaptırıyor manalı bir durum var gibi geldi de!!!
    Ama neyse Okul yaptıranların tamamına teşekkür bir borç biliyoruz...
    Tarih: 30 Ocak 2012 14:26 Ekleyen:
  • Atlantik Eğitim Kurumları NEVİN GÖKÇEK

Okula ismi verilen Nevin Gökçek ise "Hiç şansım yok diyordum, ama şimdi çok şanslı olduğuma inanıyorum. Bu okula benim adım verilmiş, verenlerden Allah razı olsun. Ömrümüz yettiğince destek olmaya devam edeceğim.” ifadelerini kullandı. Bu liselerin geleceğin Türkiye’sini yetiştireceğini vurgulayan Nevin Gökçek, ömrünün en güzel günlerinden birini yaşadığını belirtti.
    Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de eşinin isminin bu güzide okula verilmesinin Gökçek ailesi için büyük bir onur ve gurur olduğunu söyledi. İki oğlunun Samanyolu’nda yetiştiğini, iki torununun da Burç Akademi’de olduğunu belirten Gökçek, “Allah sizlerden razı olsun. Sizlerin hakkını ödeyemeyiz.” şeklinde konuştu.
    Tarih: 30 Ocak 2012 12:43 Ekleyen:
  • geçen senenin iki katı kontür yakıyoruz :

4 mevsim her ay  mutfakta ve banyoda azami birer tüp kullananları ve bu tüplerin toplamına senede şimdilik 1600 lira civarında bir ücret ödediklerini ve

ısınma içinde ayrı bir ücret ödediklerini  hesap edip düşündükce  sizde hiç fakir fukarayı düşünüp  inşallah onlarda bizim  gibi hayat standartlarına kavuşurlar diyor musunuz ....
    Tarih: 30 Ocak 2012 12:34 Ekleyen:

• Hak olmayan bir yerde Adaletten söz edilemez.
    Evrensel ahlak ilkelerinin olmadığı yerde de adaletten söz edemeyiz. Yani her şey hak ettiği yerde olursa adalet yerini bulur. Yani eğer bir hak söz konusu ise orada adaletten bahsedebiliriz. Adalet kadar büyük, tanrısal bir şey yoktur. Adaletin olmadığı yerde de Hak 'tan bahsedilemez. Sözler tutulmazsa o zaman da birlik olmaz.

Tarih: 30 Ocak 2012 00:23 Ekleyen:
  • Para ve insan arasındaki karşılıklı ilişki şöyledir: İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın.Benjamin Franklin

Para herşeyi yapar diyen adam, para için herşeyi yapan adamdır.
    Benjamin Franklin

İnsanların en hayırlıları; ahmak , aptal diye adlandırılmadıkça kıyamet kopmaz.
    Hz. Muhammed

Bir memlekette ayaklar baş olursa, başlar ayaklar altında kahrolur.
    Hz. Ali
    Tarih: 30 Ocak 2012 00:23 Ekleyen:
  • Gözü çıkan gayrimüslim vatandaşa sormuş... Onun
    şikáyetine de kara kaplı
    defterden bir madde bulmuş: 'Her kim, gayrimüslimin
    iki gözünü çıkara, o
    müslimin tek gözü çıkarıla...'
    Davacı 'Ne olacak?' diye sorunca Karakuşi Kadı,
    Şimdi' demiş, 'Fırıncı senin öbür
    gözünü de çıkaracak, biz de onun tek gözünü
    çıkaracağız.'

Tabii gayrimüslim şikáyetinden hemen vazgeçmiş,
    fırıncı bu davadan da
    beraat etmiş.

Çocuğunu kaybeden kadının kocasına da Karakuşi Kadı,
    Tamam' demiş, 'Karını
    vereceksin, bu adam yerine yeni çocuk koyacak.'

Böyle olunca adam da şikayetini anında geri almış,
    fırıncı bu davadan da
    kurtulmuş.
    Kadı dönmüş Yahudi'ye: 'Senin şikáyetin
    ne?'Bre...
    Yahudi ellerini açmış, 'Ne diyeyim kadı efendi'
    demiş, 'Adaletinle bin yaşa
    sen, e mi !'
    Demirel bu fıkrayı anlattıktan sonra kendisini dinleyen topluluğa dönerek

Kıssadan hisse: Ananı "öpen" kadı ise, kime şikáyet edeceksin?.. Bugün
    ülkedeki durum bu! Anladın mı?

Tarih: 30 Ocak 2012 00:08 Ekleyen:
  • Eski Cumhurbaşkanları 'ndan Demirel'e ülkenin durumu hakkında ne düşündüğü sorulmuş. Demirel de soruyu yönelten kişiye:"Bak sana bunu bir fıkrayla anlatayım da pazar neşesi olsun" demiş.

Demirel'in anlattığı fıkra :
    Osmanlı döneminde yolsuzlukları ile ünlü Karakuşi
    adında bir kadı varmış. Bir gün Karakuşi Kadı, bir fırının önünden geçerken burnuna güzel bir koku gelmiş.

Vitrinde güveç içinde nar gibi kızarmış sahibini bekleyen nefis bir ördek var... Karakuşi Kadı, fırıncıya 'Ben bunu
    aldım' demiş.

Kadıya itiraz edilir mi? Fırıncı hemen ördeği paket yapıp vermiş. Az sonra ördeğin sahibi gelmiş: 'Hani bizim
    ördek?'

Fırıncı boynunu büküp 'Uçtu' deyince iş kavgaya dönüşmüş. Kavga sırasında fırıncı, araya giren bir gayrimüslim müşterinin gözünü çıkarınca korkup
    kaçmaya başlamış...

Bir duvardan atlarken, bilmeden öteki taraftaki hamile bir
    kadının üstüne düşmüş. Kadın, çocuğunu düşürdüğü için, kadının kocası da fırıncının peşine düşmüş.Can havliyle kaçan fırıncının çarpıp devirdiği Yahudi bir vatandaş da kızıp peşlerine takılmış...

Sonunda duruma müdahale eden zaptiyeler hepsini
    yakalayarak Karakuşi Kadının karşısına çıkarmışlar.
    Kadı sırayla sormuş... Ördeğin sahibi,'Bu adam ördeğimi hiç etti' diye şikáyet etmiş. Karakuşi Kadı, fırıncıya sormuş: 'Ne yaptın bu adamın ördeğini?'

Fırıncı 'Uçtu' demiş. Kadı, kara kaplı defterini açmış:
    Ördeğin karşısında tayyar yazılı. Tayyar Uçar' anlamına gelir. O halde ördeğin uçması suç değil' diyerek fırıncının
    beraatına karar vermiş.
    Tarih: 30 Ocak 2012 00:08 Ekleyen:
  • “Ben kalender meşrebim, hukuk mukuk aramam
    Sömürgeci bir parti isterim olsun...Vekilleri çok yobaz, danışmanı hokkabaz,
    Biraz da az hırlı olsun... Olsun.
    İcraatı yıksın, müritleri çarpsın,
    Olacaksa bir cipi, villası olsun
    Atatürk’e düşman; küfürde fettan
    Tükürsen pişkin olsun... Olsun
    Vatandaşı soysun, hilafeti koysun
    Ordumuza bir fitne mutlaka soksun
    Gölgesinden korkan, telekulağı olan
    Biraz da hain olsun... Olsun
    Memleketi satsın, laikliği yıksın
    Olur ise böylesi, katmerli olsun
    Cahilliği fetbaz parti adı bembeyaz
    Gözaltı torba olsun... Olsun.”
    Tarih: 30 Ocak 2012 00:06 Ekleyen:
  • Eski 'Fener' savcılarına hapis istemi

Tarih: 29 Ocak 2012 13:25 Ekleyen:
  • "Bir filozofa sormuşlar:
    - Bir memleketi yönetmeye kalkışsanız, yapacağınız ilk iş ne olurdu?
    Büyük filozof şöyle cevap vermiş:
    - Hiç şüphesiz dili gözden geçirmekle başlardım. (Ve dinleyenlerin hayret dolu bakışları karşısında konuşmasına devam etmiş.)
    - Dil kusurlu olursa sözcükler düşünceyi iyi anlatamaz. Düşünce iyi anlatılamazsa, yapılması gereken şeyler doğru yapılamaz. Ödevler gereği gibi yapılmazsa gelenek ve kültür bozulur. Kültür bozulursa adalet yanlış yöne sapar. Adalet yanlış yola saparsa şaşkınlık içine düşen halk, ne yapacağını, işin nereye varacağını bilmez İşte bunun içindir ki hiçbir şey dil kadar önemli değildir." .

Tarih: 29 Ocak 2012 13:25 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!