Basit Forum

Tüm Mesajlar Görüntüleniyor › Ziyaretçi Defteri

Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!

Ziyaretçi Defteri Arşivi

Ara

• gökkuşağı projesi:

mesai bitiminde bakanlıklar birinci meşrutiyet ten ego otobüslerine binen çayyolu halkının yıllardır
    güzergah boyubca tansiyonunun koro halinde  yükselip kronikleştiği tek yer gökçeğin gök kuşağı tesislerinin
    yanından geçerken söylenmeye başladıkları anlardı ...

şimdi buraya taşınan markalara  nazarsız  gözlerle süzen çayyolu halkının bazı fanatik tutucuları
    eskiye nazaran şimdi  mesaide müsteşardan fırçayı yiyip yiyip otobüstede  artık çatacak bir şeyde bulamıyor

çünkü artık gökkuşağı tesislerine gökçeğin olmasına rağmen bizim otobüste yan gözle bakan yok...

Tarih: 05 Şubat 2012 12:19 Ekleyen:
  • hani bazan gerçekten devlet tiyatromuzun sanatçılarından bazılarının üzerinede devletin o hantal yapısı sinmiş görünüyor

aman oyun bitsinde bugün hafta sonu  hepimizin işi gücü var  zaman kaybetmeyelim zihniyetiyle  kendilerini oyunun sonında çılgınca alkışlamak istiyen seyirciyi bulmuşken - ki birçok sahne çoğu izleyici bulamazken

devlet tiyatrolarının bazı oyunlarında
    memur kafalı  devlet tiyatrosu sanatçıları
    ellerimizi birbirine beşaltı sefer bile şaklatmamıza bile   müsade etmiyorlar ve hemen  sahneden kaçıp 
    biz daha  salonu bile boşaltmadan servislere oturuyorlar

lütfen biraz daha hassas olalım seyirci salonu terk etmeden tiyatroyu terk etmeyelim

biz seyirciler olarak ankara devlet tiyatrosu sanatcılarımızın başarılı performasyonlarını oyunn sonunda  dakikalarca ayakta çılgın gibi alkışlamak istiyoruz

Tarih: 05 Şubat 2012 01:06 Ekleyen:
  • En Yeni Yap - Bozlar Burada !

REKLAM KAZIKLARIN SÖKÜLECEĞİNE GÖRE   ÇUKURLARIN YERLERİNE  MEŞE DİKELİM mi ? 

MEŞE SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE HİÇ ÜŞÜMEZ
    SOĞUKTA BOYNUNU BÜKMEZ.

Tarih: 05 Şubat 2012 01:05 Ekleyen:
  • Reklam panoları için ziyaretçi köşesine yazı yazan arkadaşlara çok teşekkürler. Herkez bana şikayetini ne diye belediyeye yazmıyorsun da cayyolum.com'a yazıyorsun diye eleştirip duruyorlardı.

Pazartesini sabırsizlikla bekliyorum. Hepsine bu haberinizi ve bizlerin başarısını gösterecem.

Çayyolu büyüksünüz...
    Tarih: 04 Şubat 2012 23:22 Ekleyen:
  • EĞER DOĞRUYSA!

Habere bakın; Alacaatlı Mahallesi delege seçimleri, Bazı delegelerin “hayati tehlike” nedeniyle oy kullanmaya gelemeyecekleri yolunda dilekçe vermeleri üzerine iptal ediliyor.
    Alacaatlı Mahallesi’ndeki üyelerin evlerine Uzungil’den birer paket içinde fıstık, lokum ve kahve bulunan paketlerin dağıtılmasının ve kutuların içinden de “Şenol Balaban - Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı” kartlarının çıkmasının, CHP Çayyolu Temsilciliği tarafından belirlenmesi üzerine, seçimin iptali kesinleşiyor.
    Sonrasında, üyelere paket gönderilme olayının Şenol Balaban tarafından yapılıp yapılmadığı hususu parti içinde tartışmalara yol açıyor. Bazı partililer, bunun bir provokasyon olduğunu söylüyor…
    Alacaatlı Mahallesindeki delege seçimlerinin, daha önce de çıkan tartışmalar nedeniyle ertelendiği dikkate alındığında akla şu sorular takılıyor.
    1- İlk seçimler neden iptal edildi?
    2- Belediye başkan yardımcıları bu mahallede listelere giremezlerse ciddi sıkıntılar yaşarlar mı?
    3- Paket gönderme işi doğruysa, nedeni bu olabilir mi?
    4- Eğer doğruysa,paket gönderme işi, paket içinde kartı bulunan şahıs tarafından değil de onun adına başkası tarafından provokasyon amacıyla yapılmışsa bu, savcılıkça araştırılması gereken adli bir suç olmaz mı? İlgililerinin bu yönde bir başvuru yapması gerekmez mi?
    5- Eğer doğruysa,birisine provokasyon yapmak için birilerinin, suç olacağını bile, bile ve yüklü bir harcama yaparak,üyelere paket göndermesi mantıklı bir iş mi?
    6- Üyelere paket gönderilmesi doğruysa, seçimleri maniple etmek açısından asıl provokasyon bu değil mi?
    Tarih: 04 Şubat 2012 23:08 Ekleyen:
  • NİHAYET PANOLAR SÖKÜLMEYE BAŞLADI!!!

Çayyolu uyuyor sanıyordum ama hiç bir zaman uyumamış ki bakın Halkın ve basının gücünü gördünüz mü?
    Bir haftadır Çevremizi park ve yeşil alanlarımızı görünmez kılan Kocaman İlan ve Reklam panoları sökülmeye başladı.
    Vicdanlarının sesini dinleyerek görüntü kirliliğine neden olan bu Panoların sökülmesini sağlayan yöneticimizi kutluyor ve teşekkür ediyorum.

Ama burada Çayyolunda bulunan ve bu konuda kılını bile kıpırdatmayan diğer haber siteleri ile Çayyolu platformu'na da kızmıyor değilim.
    Çayyolu bizimdir, hepimizindir, yapılan hata ve noksanlıkları yamayacak mıydık. Bu konuda güzel bir yazı yazan M.T. bey'i kutluyorum. Bileğine yüreğine sağlık.
    Ayrıca Panoların yanlışlığını ziyaretçi sayfasından paylaşan, okuyan herkese teşekkür ederim.

YANLIŞ HESAP BAĞDAT(ÇAYYOLU'NDAN)'DAN DÖNDÜ...
    Tarih: 04 Şubat 2012 21:28 Ekleyen:
  • REKLAM VE İLANLARINIZI NEREYE ASARSANIZ ASIN.
    Çayyolunda 2 Reklam Panosu diktik sizde amma yaygara yaptınız haa
    Alın işte söküyorum pano falan istemiyorsunuz demekki!
    bu gün astıGımız panoları sökmeye başladık şurada zaten yetersiz bütçe ile gelirlerimizi artSIN diye çalışIyoruz siz de hep önümüzü baltalıyorsunuz. Alın Panolarıda söktük istediğiniz oldu değilmi?
    Tarih: 04 Şubat 2012 21:28 Ekleyen:
  • Belediye, reklam panolarını tepkiler üzerine indirdi!
    tepki gelmese, bu panolar dört bir yanı sarardı...

Hadi Canım sizde, büfelere de tepki gösterilmişti o zaman niye büfeleri kaldırmamıştı.?
    Tepkiden değil kendiliğinden kaldırdı diyenler olabilir.

Hemen söyleyelim, kimse bahane aramasın, bu sefer öyle değil, çünkü, birincisi; öyle olsa o kadar demir direk betonlanıp dikilmez, panolar yerleştirilmezdi.
    İkincisi; yanlışları çoğaldıkça, sabırlar taştı ve artık belediye krediyi iyice tüketti, artık yaptığı her yanlış hiç toleranssız tepki alıyor.

Ki bir de açıkça tepki vermese de sessiz, sesiz  içinden homurdananlar var; bunları da kulakları iyi olanlar rahatlıkla duyabilir.

Biz söyleyelim de...

Tarih: 04 Şubat 2012 21:26 Ekleyen:
  • BEN BİLİYORUM....

Yaşlı bir bey sabah erken evinden çıkmış yolda ilerlerken,
    bir bisikletlinin kendisine çarpması ile yere yuvarlanmış ve hafif yaralanmış.
    Sokaktan geçenler yaşlı beyi hemen en yakın sağlık birimine ulaştırmışlar. Hemşireler adamcağızın yarasına pansuman yapmışlar ama biraz beklemesini ve
    röntgen çekerek herhangi bir kırık veya çatlak olup
    olmadığını inceleyeceklerini söylemişler. Yaşlı bey huzursuzlanmış, acelesi olduğunu istemediğini söylemiş.
    Hemşireler merakla acelesinin sebebini sormuş.
    Adamcağız karım huzur evinde kalıyor her sabah onunla kahvaltı etmeye giderim. Geç kalmak istemiyorum, demiş.
    Karınızın siz gecikince merak edeceğini düşünüyorsunuz herhalde demiş hemşire.
    Adam üzgün bir ifade ile ne yazık ki karım Alzheimer hastası ve benim kim olduğumu bilmiyor demiş.
    Hemşireler hayretle madem sizin kim olduğunuzu
    bilmiyor neden her gün onunla kahvaltı yapmak için koşuşturuyorsunuz demişler. Adam buruk bir sesle;

"ama ben onun kim olduğunu biliyorum"

GERÇEK SEVGİLERE ♥
    Tarih: 04 Şubat 2012 16:03 Ekleyen:

• A planın yoksa
    B planın yoksa

AB planlarına teslim olursun  !
    Tarih: 04 Şubat 2012 16:02 Ekleyen:
Lütfen Giriş Yap veya Kayıt Ol!