KORKMUYORUZ!!!
" KORKULARINA BOYUN EĞEN ÖZGÜRLÜĞÜNE SIRT ÇEVİRİR!!! " 'MİŞ...
HORATIUS
Tarih: 10 Şubat 2012 16:03 Ekleyen: Beğenme: 0
Ankara'ya metro vagonlarının yerine 250 çift körüklü otobüs geliyor
Tarih: 10 Şubat 2012 09:42 Ekleyen: Beğenme: 0
Aldırma söylenenlere: Varsın, görenler seni bir ot sansın. Sen gül ol da, uğruna ötmeyen bülbül utansın.
Beni bir ben bilirim, bir de Yaradan.Bana bir ben lazımım, bir de Anlayan.
Marifet nedir bilir misin? Taşlara bakan gözlerin çicekleri görmesidir.
Kalp deniz, dil kıyıdır.
Denizde ne varsa kıyıya o vurur.
Tarih: 10 Şubat 2012 09:42 Ekleyen: Beğenme: 0
Kadınlar her yerde olsun
Kadınların, hanım hanımcık rahat yerlerde değil, devledin hizmet verdiği her alanda olması önemli. Haliyle geçen ay MİT’in kadınları saha ajanı olarak kullanmaya başladığını duyunca, bunun olumlu olduğunu düşündüm. Tabii kurum içinde var olan pozitif ayrımcılık ve kadınların yükselmesine imkan veren çağdaş kültürü yok etmemesi şartıyla.
Tabii bu teşkilatta son dönem yaşanan revizyonların sadece biri. MİT, belki Ortadoğu’nun güçlü istihbarat kurumlarından, ancak CIYA ya da MI6 ölçeğinde uluslararası ağı yok. Bu anlamda Bond filminde “M” varsa, MİT’te de kadın müsteşar yardımcısı var.
Tarih: 09 Şubat 2012 23:09 Ekleyen: Beğenme: 0
sakla samanı geir zam anı
38 senedir gül gibi sakladığım abomelik faturalarımı yakın çevrem hep küçümsemiş dudak bükmüş idi.
ama şimdi ne kadar da haklı olduğumu bir kez daha görüp anlamış oldular
onlar bankalarının kredi kartların geriye dönük abonelik ödemelerini alabilmek için ekstrelerini bankadan çıkartmak için çaba sarfederken ben hemencecik on yıllık banka ekstrelerimi şubeme ibraz ettim
Tarih: 09 Şubat 2012 23:08 Ekleyen: Beğenme: 0
kabak lastikler
kabak lastiklerle yola çıkan sürücülerin saygısılığı yüzünden eskişehir yolu bu akşam üstü yine tıkandı ve yolda kayıp kalan kabak lastikli araçlar yüzünden trafik allakbullak olup adeta gıdım gıdım yol aldı
oysa trafik, memurlarıyla beraber özeleştirilip belediye
ye bağlanmış olsa ; kasası tam takır olan belediyelere bu tür araç sürücüleri ne güzel kaynak olurdu
trafik özel sektörede devir edilebili
kestikleri cezalar ve parka çekme cezaları nedeniyle kasalar dolardı
hemde bununla birlikte kimse ceza kesileceği zaman kimliğini memura gösterio ben falancının kızıyım demezdi
çünkü paranın dini imanı yok
ne vekil dinler ne üst düzey ankara bürokratı
cezayı keser
Tarih: 09 Şubat 2012 23:07 Ekleyen: Beğenme: 0
HUKUK DEVLETİ DEDİĞİN BÖYLE OLUR!
Özel yetkili Savcı, MİT Müsteşarını, yadımcılarını ve emekli müsteşarını şüpheli sıfatıyla ifadeye çağırıyor, herkes konuşuyor.
İktidar yetkilileri herkesten çok konuşuyor.
Başbakan Yardımcıları, Dışişleri Bakanı çalışmaları başarılı bir arkadaşımızdır mealinde açıklamalarda bulunuyor.
Ertesi gün Mit Müsteşarı ve diğer çağrılılar ifade vermeye gitmiyor, savcı yetkisiz diyor.
Peki, özellikle iktidar yetkililerinin açıklamaları yargıya müdahale olmuyor mu?
Demek ki olmuyor!
Hatırlanacaktır; Yaşar Büyükanıt, Şemdinli de ki olayda bir astsubay için tanırım iyi çocuktur dediği için hakkında soruşturma açılmaya çalışılmış, yargıya müdahale olarak nitelendirilmişti.
Kaşif Kozinoğlu da MiT mensubu olduğu halde göz altına alınmıştı.
Şimdi bu olanlar nedir?
Herkesin kanun önünde eşit olduğu, Hukuk devleti dediğin de zaten böyle olur (!)
Çelişkiler ve kişiye göre hukuk!
Bunun adı, hukukun üstünlüğü mü, yoksa üstünlerin hukuku mudur?
Tarih: 09 Şubat 2012 23:06 Ekleyen: Beğenme: 0
şu siteye taşındığımdan beri otobüsle bakanlıklara birgün olsun oturarak gidemediğim gibi
kar yağdımıda tyokuşa otobüs çıkamadığı için gordiyondan itibaren bu havada tepeye kadar tırmanmak zorunda kalıyoruz
revamı bu bize
Tarih: 09 Şubat 2012 23:05 Ekleyen: Beğenme: 0
ÇAYYOLU, ÜMİTKÖY, YAŞAMKENT, TÜRKKONUT
Bu akşam evine sağsalim gelenlere ne mutlu yolar kızak gibi kayıyor, kar yağışı öğlenden bu yana devam ediyor ama yollarda bir tane ne trafik görevlisi, ne de belediye görevlisi vardı.
Allah'a emanet yaşıyoruz, orası tamam da belediye ne işe yarar bir tane yolları kürüyecek araç gönderse çıkış rampaları, yokuşları temzileyerek bir dönse yine yeter.
şimdi tamam sürücüler kar lastiği takmayanlar suçlu ama bir tane devlet görevlisi gördünüz mü? Etrafınızda eşiniz ve çocğunuzla kayan arabaların arasında ne yapacağınızı şaşırmışken şöyle elini tutacak sımsıcak bir devlet görevlisine rastladınız mı? acaba?
Bizde bu işleri yapacak olanlar önceden tedbir almazlar şaşırıp kalırlar ve yerlerinden bile kalkmazlar.
Bu kadar mı hizmete layık bir semt değiliz düşünüyorum da vergilerimiz size HELAL olsun be!!!!
Tarih: 09 Şubat 2012 23:04 Ekleyen: Beğenme: 0
DELEGE SEÇİMİ GEÇERLİ Mİ? (2. Sayfa)
Bu çerçevede; İlçe Yönetiminin gerekçeli kararına rağmen seçim yapılmışsa, ortada sadece geçersiz bir seçim değil, parti disiplini yönünden de değerlendirilmesi gereken bir durum olduğu açıktır.
Üyelerin sadece belli eğilimdeki bir bölümünün toplanıp yaptığı seçimi meşru saymak, İlçe yönetiminin kararına saygılı davranıp seçime katılmayan üyelerin hak ve hukukunun yok sayılması demektir. Sadece bu bile seçimi geçersiz kılmaya yeterli nedendir.
İlçe yönetimi kararı doğrultusunda seçimlere katılmayan üyelerce, ilgili merciler nezdinde gerekli itirazda bulunulması ise onların bileceği bir iştir.
Bizimkisi sacece, ortada dolaşan haberler kapsamında hukuki bir haber analizdir.
-Son-
Tarih: 09 Şubat 2012 19:33 Ekleyen: Beğenme: 0