Madımak kararı için 'hayırlı olsun'
Tarih: 15 Mart 2012 12:09 Ekleyen: Beğenme: 0
legasyonunun açıklanmasının ardından, tamı tamına 174 ilçe delegesi sandığa boş ya da yırtık oy atarak antidemokratik tavrı protesto ettiler... Yani masa başında yazılan delegelerin yüzde 45 ’i bile, yapılan haksızlık karşısında sessiz kalamadı...”
ENGİN BALIM
“Farkında olduğum için var oldunuz, vazgeçtiğim için bugün yoksunuz."MEVLANA
haber GÜNCEL
Tarih: 15 Mart 2012 12:09 Ekleyen: Beğenme: 0
İhtilaller gül suyuyla mı yapılır sanıyorsunuz?
Sebastıan chamfort
İhtilaller yapılmazlar, gelirler.
Wendell Phillips
Devrimler, kusurların düzeltilmesi; ihtilaller de çoğu kere gücün el değiştirmesidir.
Bulwer-Lytton
Tarih: 15 Mart 2012 12:06 Ekleyen: Beğenme: 0
büyükşehir belediye başkanı hayallerini denetliyemiyor galiba ancak bu kule tasarımı tam entep işi olmuş
Tarih: 15 Mart 2012 00:06 Ekleyen: Beğenme: 0
türkiye 'de en ucuz şey zaman
hatta zamanın hiç bir kıymeti yok bile denilebilir
bu durumda ,
bütün yaşamımız kuyruklarda geçerken
100 adet saat kulesi dikmek
ancak olsa olsa lemanlık bir konu olacaktır...
Tarih: 14 Mart 2012 22:06 Ekleyen: Beğenme: 0
Sanırım ne demek istediğinizi şimdi anlıyorum. Eğer elli beş yılın bedeli bu ise, pes ediyorum. Belleğimden vazgeçemem. Bu neye benziyor biliyor musunuz? Bir kadının, çok istediği bir tokayı, saçları karşılığında satın almasına... Çok ilginç bir insansınız. Bana, Büyü Dükkanı'ndan almak istediğimden çok farklı bir şeyle çıkacağımı söylemişlerdi de inanmamıştım. Ben, bugüne kadarki yaşamımı almak için gelmiştim, ancak bugünden sonraki yaşamımı alıp gidiyorum.
Size teşekkür ederim.
-Bir şey değil.
Güzel bir pazarlıktı.
Hoşça kalın.
Yaşlı adam, müşterisini gözden kaybolana dek gülümseyerek izlerken, aklından Santayana'nın bir sözü geçiyordu:
Geçmişi hatırlamayanlar, onu bir kez daha yaşamak zorunda kalırlar.
DÜŞÜNMEK AMA MANTIKLICA, KIZMAK AMA KEYİFLE, ŞAKALAŞMAK AMA KIRMADAN, GÜLMEK AMA KAHKAHAYLA DOLU DOLU, PAYLAŞMAK AMA BÜYÜK HAZ DUYARAK, HİSSETMEK AMA TA İÇİMİZDE, ANLAYIŞ AMA HİÇ ESİRGEMEDEN, DOSTLUK AMA EN GÜZELİ, SONRA DÖNÜP GERİYE BAKMAK AMA ONURLA...
Tarih: 14 Mart 2012 22:03 Ekleyen: Beğenme: 0
ÇAYYOLU Haber
Rakı içen bürokrat kaldı mı
BİLEMİYORUZ AMMA
SÖYLEMESİ AYIP MUTASIP AKP HÜKÜM ETİNE RAĞMEN
BAŞKENTTE HALA HİÇMİHİÇ Bİ(!?)ŞEYDEN KORKMADAN HEMDE AKP Lİ,SAYILAN BAZI BÜROKRATLARIMIZIN BAZI KAFESSİZ PİLİÇLERİN PEŞİNDE KOŞMA CESARETİNİ GÖSTERE BİLDİLDİKLERİ DUYUMLARINA SIK SIK RASTLANILMAKTADIR . ...
Tarih: 14 Mart 2012 21:55 Ekleyen: Beğenme: 0
site görevlisi adına çıkan yazıyı okudum.
ben çankaya 'da çalışmaktayım. hergün konutkentten çankaya konut arabasına biniyor ve ortalama 90 dakikada iş yerime ulaşabiliyor 90 dakikada da geri dönüyorum
yollarda geçirdiğim boşu boşuna harcanan bu zamanı site görevlileri eş ve çocuklarının yanında geçrip keyiflerine bakıyorlar ve yinede işlerinden şikayette bulunup yakınıyorlar , blogların temizliklerini baştan sağma yapıyorlar ...
FÜSUN
Tarih: 14 Mart 2012 21:53 Ekleyen: Beğenme: 0
böyle giderse pek yakında tükçemiz seçmeli ders durumuna düşebilir ...!
Tarih: 14 Mart 2012 17:23 Ekleyen: Beğenme: 0
Gökçek’e saat kulesi tepkisi
"MÜZMİN BİR MUHALİF GRUP VAR"
demekle mesele geçiştirilemez ; Ankara turist fakiri bir şehir. Turistlere cazip hale getirilmesi lazım,
zaten bunu herkes biliyor bu yüzden bu proje
- saat kuleleri projesi- üzerinde biraz daha
düşünülmeli.
kızılayın göbeğinde çimenlerin üzerinde saat var sitelerin girişinde saatler var hatta hava sıcaklığını bile gösteriyorken bu saat kulelerine ihtiyaçda nerden doğdu daha anlaşılamadı
Şimdi bu 100 tane saati yaptıracaksın başkente
başkentte yeteri kadar gürültü kirliliği var . saat başı geldimi bunlar hepsi kilise korosu gibi gong gong vuracaklar
yoksa bu ( top secret) bir ab projesimi .?
çan kaya da çanlar çalıyo yetmezmiş gibi bir de 100 adet saatin çanları çalacak kafamızda tabi bazı saatlerin içindende göstermelik kara oğlan çıkacak çekilin ulennnn guguk guguk diyecem şimdi diyecek
Guıde Port Sistem
turistlerin saatlerin özelliklerini ve en önemliside çıkardığı sesleri kiralanan kulaklıklardan dinlemesi ve hangi ssatleri gezmesine karar vermesi bakımından ....
İmza : Kedi Gözü
Tarih: 14 Mart 2012 17:23 Ekleyen: Beğenme: 0